Martishka21

VGA ar HDMI

Rekomenduojami pranešimai

tiesioginio HDMI nera bet yra pridetas perejimas nuo DVI i HDMI. bet nezinau ar eis per HDMI. gal kas yra prisijunge per HDMI prie moniko?

Dvi nuo HDMI vaizdo kokybe nesiskirs. HDMI kaip tokia jungtis buvo sukurta tam, kad per viena laida perduot vaizda + garsa skaitmenine forma. DVI vaizda ir taip perduoda skaitmeniniu budu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tiesioginio HDMI nera bet yra pridetas perejimas nuo DVI i HDMI. bet nezinau ar eis per HDMI. gal kas yra prisijunge per HDMI prie moniko?

na matai jei pasijungsi vienu HDMI laidu tau ir garsas bus tik per monika, jei tai tave tenkins.

o su vga gausi dar 2 garso tulpes kurias galesi jungti kur nori.

aisq yra dar brangiausias variantas, tai pirkt originalu xbox HDMI ir tada gausi visus reikiamus garso isejimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turbut teks imt VGA. uzteks man tos vaizdo kokybes. dbr losiu ant stebuklingo CRT teliko kuris traukia FULL HD. matosi kad kokybe turetu but geresne. visi zino pas crt kokie kubeliai. bet viena laime kad traukia 1920*1080:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane telike yra VGA ir HDMI, jungiu PC kurio plokste turi 2xDVI isejimus. Pajungus per DVI->HDMI man gaunas nestandartine windows rezoliucija ir isplaukes tekstas (filmus ziuret galima), per VGA telikas palaiko tik tam tikras fiksuotas rezoliucijas, bet vaizdo kokybe mano neigudusiai akiai pasirode geresne. Nesakau kad VGA yra geriau uz HDMI, tik sakau kad nereikia iskart sakyt kad HDMI yra geriau uz VGA ir taskas... Zodziu ce veikia daug papildomu faktoriu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kam to reikia?

Neteisingai keli klausima. Jei kompiuteris turi VGA ir DVI isejimus o monitorius VGA ir DVI iejima, rekomenduojama jungti DVI. Nesuprantu koks tikslas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.