OutSider

Saints Row 2

Rekomenduojami pranešimai

na kaip kam ,man pirma dalis sr visai nepatiko,ir jei antra tik pakele grafika tai nieko gero tada visai

gta4 gerokai pakeite valdyma masinu nuo SA laiku ir tai labai gerai,smagiau vazinetis,cia tiem kam idomu ne vien tik saudymai,jau shuteriai ir taip per gerkle lenda senai,o gta4 buvo kazkas idomiau tik daug ko truko aisku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va apie ką aš ir šneku. GTAIV daug ko trūko. Vat jei būtų toks mixas SR+GTA tai būtų tobulas geimas beveik. ;]

Sry už dp, bet kaip nugalėt su katana tą diedą japoną? Visaip bandau niekaip neišeina. Apverčia jis mane visad...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va apie ką aš ir šneku. GTAIV daug ko trūko. Vat jei būtų toks mixas SR+GTA tai būtų tobulas geimas beveik. ;]

Sry už dp, bet kaip nugalėt su katana tą diedą japoną? Visaip bandau niekaip neišeina. Apverčia jis mane visad...

Kai jis ruošiasi atakuoti reikia spausti RT arba LT, nes jeigu bet kaip mosuojiesi, tai visada permeta :whistling: Na, aš tai stovėdavau ir laukdavau, kol jis užsimos, tada paspausdavau RT arba LT ir dažniausiai parversdavau jį. Reikia tiesiog užtaikyti reikiamu momentu paspausti RT arba LT...

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėjau dar. Reik matką mokytis, ebt tik pasimokysiu iškart eisių pamoyt tą seną krieną :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką, atrodo, perėjau visą, nes daugiau misijų kaip ir nebeduoda... Iki 100 procentų tikrai nežaisiu, užteko story. Sugaišau šitam gėriui gal 17-19 val. Super geimas :)

Sėkmės visiems žaidžiantiems :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nubeat'inau diedušką :) Lengva pasirodo ten buvo. Dėkui Outsider'i. :) Dabar stumiuosi į priekį. Sons of samedi (bum bum) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai pirmus Samedi padariau, tada japonus ir po to Brotherhood. Nuo Brotherhood pradeda misijos rimčiau sunkėti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dbr brotherhood'as liko ir prolugue ar epilogue :ph34r: Na žodž, supratai apie ką aš :) Man tas Sunshine patiko ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dbr brotherhood'as liko ir prolugue ar epilogue :ph34r: Na žodž, supratai apie ką aš :) Man tas Sunshine patiko ;D

Tai kad turbūt tik Brotherhood ir epilogas, nes prologas yra pradžia :) Teks pavargti paskutinėje misijoje, na, bent jau man tai teko paplušėti šiek tiek... Na, nespoilinsiu, pats pamatysi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai visiskai nepatiko zaidimas nei 1 nei 2 dalis .... Ypac del tu activity ka man daryt jeigu as ju nenoriu , man pvz visiskai neydomu daryt tas activity.Turbut nebutu activity tai zaidima per 6 valandas butu galima pereit .... O GTA IV buvo ir bus geresnis :ph34r: (Cia mano nuomone , kam nepatiko prasau pasilaikyti savo komentarus sau)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai visiskai nepatiko zaidimas nei 1 nei 2 dalis .... Ypac del tu activity ka man daryt jeigu as ju nenoriu , man pvz visiskai neydomu daryt tas activity.Turbut nebutu activity tai zaidima per 6 valandas butu galima pereit .... O GTA IV buvo ir bus geresnis :) (Cia mano nuomone , kam nepatiko prasau pasilaikyti savo komentarus sau)

Man atvirkščiai - activities dauguma yra fun to do, o ne kaip per GTA draugus į restoraną vedžiotis, vienintelis entertaining activity per GTA man yra nueiti į kabaką pažiūrėti stand-up comedy, bet ir tai esu matęs tą Katt Williams pasirodymą, iš kurio ten ištraukos, o Ricky Gervais sucks...

Žaidžiau GTA ilgai, bet kažkaip tik iš pradžių buvo labai įdomu, o greitai pabodo, o SR2 iki galo perėjau negalėdamas sutoti.

Kiek žmonių, tiek nuomonių, dėl to ir gerai, kad yra daug žaidimų, kiekvienas gali rasti visko pagal savo skonį ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors as SR2 nezaidziau bet pagal gameplay filmukus galiu pasakyti kad man asmeniskai GTA 4 geresnis. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.