oploza

zaidimai su dzoistiku

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki noreciaupasiteirauti gal kas kiek zinote zaidimu ant pc kad butu su dzoistiku... zinoma gal kas zinoteir tokiu kur butu galima zaisti dviems asmenims.. lauksiu atsakymu dekui <_<:(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

joistika pats turiu ir eina zaist need for speed ir beveik visus kitus racing zaidimus bei sports zaidimus (turbut fps net nenori zaisti, bet ir juos kaikuriuos eina ;) ). racing tai net neisivaizduoju kaip galima zaisti su klavetura ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

isvis su klaviatura zaist yra visiskas meslas. gali rankas issinarint o ne zaist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dviems asmenims buna pirkti specialus dzoistikai. Kiek atsimenu maximoi maciau pirkti, bet ten buvo per printerio porta, tai kazin ar greitai veiktu. Kiek zinau per usb zymiai geriau, bet jau turesi paieskoti. Beje, megink internetinese parduotuvese. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje, pats turiu stai toki http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=12603 tik melyna. pirkau pries ~2 metus, mokejau 100Lt, kaip matome kaina islikusi tokiapati ;). Iki siolei veikia viskas puikiai, o kiek krites buvo ;) Neivieno gedimo dar nebuvo ir kitokiu nesamoniu ;). Taip kad jeigu finansai leidzia patarciau pirkti stai toki arba uz 130 bevieli ;)

Redagavo dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu as tuos joistikus jau beveik du metus zaidziu tik pavienisu kai kuriuos geimus bet va noreciau rasti toky kur butu galima dviems ir man ir mano antrai puselei ;) pas mane logitech joistic veikia puikiai

beje, pats turiu stai toki http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=12603 tik melyna. pirkau pries ~2 metus, mokejau 100Lt, kaip matome kaina islikusi tokiapati ;). Iki siolei veikia viskas puikiai, o kiek krites buvo ;) Neivieno gedimo dar nebuvo ir kitokiu nesamoniu :). Taip kad jeigu finansai leidzia patarciau pirkti stai toki arba uz 130 bevieli ;)

pas mane irgi toks pats :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as savo dziojstika pirkau us 20 lt ir iki siol veikia puikiai

beje , su dziojtiku gerai plekas nba live ,ir fifa ir visokie racing labai gerai einas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki noreciau pasiteirauti ar kas bandet su dziostiku devil my cry 3? nes as ji bandziau tai ar dziostas brokuotas ar kasko nenustaciau tai analogas neveikia o visos kitos knopkes veikia...dziostas pas mane uz 20 lt is maksimos per usb jungti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.