Impaler

Ar jūsų PC atitinka Windows Vista reikalavimus?

Rekomenduojami pranešimai

Nu cia matai kaip kam... Man, pavyzdziui, ** tie zaidimai, as isvis ant PC nezaidziu. Ir filmu nebeziuriu.

Tai zmonem kurie naudoja kompa ne kaip zaidimu konsole, operacine sistema gana svarbu...

Ir XP tikrai geresni Windows'ai uz 98'tus...

Vista'os tikrai nepulsiu instaliuotis, nes ryskiai bus klaidu ir luzinejimu. Reik palaukt biski, o tada matysim!

Kol kas XP mano poreikius patenkina.

siaip taias ir nezaidziuant to pc beveik,o tik darbui ir pramogom,ir man tikrai nereikia ir nereikes tos vistos :lol: ,nes per daug reikalaus is pc,net nematau tikslo,yra tokia patarle kad nauja tai gerai isbandyta sena,bet kadangi mc nedaro pagal sena,tai ir nereikia,viskas puikiai eina ir ant xp,nesuprantu kam tu 3d desktopu ir kitu efektu langam suteikt,jei man reikia paparasto ir greito veikimo ir stabilaus svarbiausia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu cia matai kaip kam... Man, pavyzdziui, ** tie zaidimai, as isvis ant PC nezaidziu. Ir filmu nebeziuriu.

Tai zmonem kurie naudoja kompa ne kaip zaidimu konsole, operacine sistema gana svarbu...

Ir XP tikrai geresni Windows'ai uz 98'tus...

Vista'os tikrai nepulsiu instaliuotis, nes ryskiai bus klaidu ir luzinejimu. Reik palaukt biski, o tada matysim!

Kol kas XP mano poreikius patenkina.

siaip taias ir nezaidziuant to pc beveik,o tik darbui ir pramogom,ir man tikrai nereikia ir nereikes tos vistos :lol: ,nes per daug reikalaus is pc,net nematau tikslo,yra tokia patarle kad nauja tai gerai isbandyta sena,bet kadangi mc nedaro pagal sena,tai ir nereikia,viskas puikiai eina ir ant xp,nesuprantu kam tu 3d desktopu ir kitu efektu langam suteikt,jei man reikia paparasto ir greito veikimo ir stabilaus svarbiausia

visi zino kad billas geit$a$ nori $$$$ ir daro , s*** bizneli , kraunas milijonus , maybe ir milijardus na ir visdelto didele zmoniu paklausa mato kad didelis susidomejimas windowsais ir kuria naujesniu akd dar iteiktu zmonems , kaip japaskos kuria ps3 , geit$a$ kuria windowsus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tik jau nelygink konsoles ir windousu,japonai bent jau kuria zmonem gera dalyka,o cia kas gero,ps3 linux bus geriau nei tas win vista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tik jau nelygink konsoles ir windousu,japonai bent jau kuria zmonem gera dalyka,o cia kas gero,ps3 linux bus geriau nei tas win vista

Nebus. Jei ko nors tiksliai nezinai, tai geriau ir nesakyk. O jei sakai tai pagrisk savo nuomone, tam cia ir diskusiju forumas, o ne chat'as.

Tie prakastruoti Linux'ai TIKRAI nedes i vieta Vista'os...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebus. Jei ko nors tiksliai nezinai, tai geriau ir nesakyk. O jei sakai tai pagrisk savo nuomone, tam cia ir diskusiju forumas, o ne chat'as.

Tie prakastruoti Linux'ai TIKRAI nedes i vieta Vista'os...

na as zinau tai kas man naudinga ir kas idomu,kas naudinga kompui,ta vistanaudinga nezinau kam,na gal tau,ir kokiem mados siekejam,nzn,kiekvienam zmogui kompas tarnauja kazkuriam tikslui,ir jei kiekvienas nezino kas jam viska suteikia optimaliai,greitai,tai ju bedos,as zinau ko man reikia ir ko reikes ateity...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei skaitei mano postus, turejai suprasti, kad ir as nuo Vista'os nesitempiu, tik sakau, kad jinai tikrai bus geresne uz PS3 Linux versija ir tiek...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei skaitei mano postus, turejai suprasti, kad ir as nuo Vista'os nesitempiu, tik sakau, kad jinai tikrai bus geresne uz PS3 Linux versija ir tiek...

na man vista negeresne ir uz xp,o linux isvis patraukliai atrodo kiek maciau bent,gal primintum kokio reik pc vistai optimaliai veikti ???....tokie labai saunus reikalavimai man pasirode,jio zinok tik ir noriu kad visus kompo resursus surytu 3d langai,ir falshiniai efektai,tik neaisku kam to reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepavestu , athlon +2000 , geforce fx 5600 xt , 512ram

nu nu da ramu desiu 512ram ir yra 4,2gigahercu procesorius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman , auronas sako tiesa... taigi win vista naudojamasi kaip programa , darbui... o programom skirtas kompas , o ps3 linuxai tai ten isvis nesuprantu kam riek , taigi ps3 kuria geimams..... o Win Vista gal ir bus kruta , geiau nieko nesakyk , neiseines , o gal jin an tiek istobulinta kad nelagins ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausiau tokio kompiuteristo jai norit kad parodytu ka gali višta tai reikia 4gigahercu procesoriaus o ir 1024ram o jai paprastai tai 2gigahercu bet aisku nebus trimacio vaizdo ir 512ram

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausiau tokio kompiuteristo jai norit kad parodytu ka gali višta tai reikia 4gigahercu procesoriaus o ir 1024ram o jai paprastai tai 2gigahercu bet aisku nebus trimacio vaizdo ir 512ram

It's false , kas per nesamone , nuo ghz kiekio nepriklauso ar ten kas skirasi , priklauso aisq nuo vazido plokstes ar palaiko 3d rysy , o vista aisq patemps ir 2ghz kompas....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kompiuteristas tas kompiuteristas, matyt per mazai p..tas ;)

tegul man parodo 4GHZ procesoriu jis pirmiausiai, o po tom tegul apie tokius sneka. nebent iki tiek uzturbinsi pats ;) o jeigu jis DUAL CORE procesoriu GHZ skaiciuoja pvz tokia formule "2ghz DualCore(2x2ghz=4ghz) " tai cia jau jo problemos. O ramų vištai realiai reikia minimum 1gb, o normaliam veikimui 2gb. O ka jau kalbeti apie 512mb RAM, nes su tiek ir XP stebuklu nerodo(aišku padoriai veikia).

Pas muni kompas tokis dabar:

Core2Duo E4300 overclocked@2500MHZ (Dar yra dahuja erdvės spartinimui)

1024mb ram

~400GB (320 ir 80gb hardai)

Asus 6200TC 64MB (Užturbinta irgi)- čia tai žvėris ;) veža tetrį 1000 FPS, kortas, ir kitus 3d grafikos monstrus. (ŠIAIP TAI NEŽAIDŽIU SU PC)

MB- ASUS p5n-e Sli nf650i chipset

Samsung DVD-RW Lightscribe.

Vištą ankščiausiai 2008 instaliuosiu, o gal ir vėliau. Nes kol Windowsai patampa padoriai veikiančiais tai praeina 3-4 metai nuo jų pasirodymo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as emiau va nauja laptopa tai gavau ir vista kartu,na ji ten buvo orgas be tas po to viska perrasiau pagal save,tai buvau padares xp ir vel grazinau vista ir dabar ja naudoju laptope,o staliniam va eina xp,ir vista man pasirode daug geresne,ir geimai eina gerai visi kiek bandziau,bet tai ka pamaciau vistos pristatymuose intere tuos 3D efektus ir pan,tai realiai matau tik grazesnius xp ir tiek,nieko naujo labai,jokiu 3D langu ,ten jokiu tu super naujoviu vaizde nematau,tikejaus visai ko kito,bet pripratau ir viskas gerai,svarbu kad viskas eina gerai kas ejo su xp,ir veikia dar greiciau nei xp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.