linaz

MC exploit

Rekomenduojami pranešimai

Vargiai kas juo naudojasi, labai griozdiškas metodas ir keblus.

Geriau čipuotis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi, pirma ką duoda MC exploit'as? - Leidžia paleisti homebrew programas ant nečipuoto ir kitaip nenulaužto PS2.

Exploitas veikia tik su senais, storais PS2 modeliais. Slim modeliuose Sony šią saugumo spragą jau užtaisė.

Apie exploita:

Kada PlayStation (PSX) žaidimas yra užkraunas PS2 konsolėje, konsolė ieško failo pavadinimu TITLE.DB, kuris, jei egzistuoja, būna MC folderyje pavadinimu "BxDATA-SYSTEM" (kur yra x yra raide atitinkamai rodanti konsoles regiona. E-europa, A-USA, J-japonija). Šis folderis correspondina į System Settings save'ą. Taigi šis failas yra kaip duomenų bazė specialių opcijų kurio buna pritaikytos PSX zaidimams.

Exploito principas yra sukurimas neteisingo iraso to failo viduje, kuris padaro "buffer overflow" ir kartu su mazu loaderiu, kuris taip pat yra tame faile leidzia paleisti neužkoduotą kodą is MC įdėjus tam tikra PSX žaidimą. Normaliai tik programos uzkoduotos pacios sony (pvz. DVD player_ pasileidzia ish mc.

Na ar nors kiek aishkiau? :D Ant greituju praverciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mm, čia lošia buferio perpildymas :D turiu atsisiuntes kelis txt failus su PSX žaidimų sąrašais, kuriais veikia exploitas. iš apytiksliai 200 PSX žaidimu, aš turiu 3 (originalius). tad manau man turetu pavykti užlaužti konsolę :D draugas turi jau čipuotą ps2, tai per jo ps2 perkelčiau exploito failus i MC. Impaler, ka manai? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip matau tam reikalingų dalykų turi, bet ar verta taip terliotis? :D

Sukrapštai pinigų ant čipo ir ramiausiai sau loši, leidi programas ir t.t. :D

Tikria rekomenduočiau čipuotis, o ne žaisti su exploit'u, na bet jei tau patinka - pirmyn! Niekas nemuš už tai. Sėkmės! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš turiu pinigu, ir galiu čipuotis, bet pagalvojau, kad nieko neprarasiu jei pabandysiu exploita idet :D tik man reikia pagalbos, nes neturiu exploito failu, ir nežinau kaip ten ji sukompiliuot :D Impaler, padesi? ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje o koks tavo PS2 modelis? Didelis ar mažiukas?

Šiaip bandyk pats naudodamasis info - http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/109289

Kas bus neaišku bandyk klausti. Tik stenkis, kad nebūtų tokių kaip "man viskas neaišku". :D :D

Vistiek rekomenduoju čipuotis ir baigti terliotis su tais exploit'ais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jop, exploit'as veikia su šio modelio konsolėmis. Sėkmes! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va sedim su linu pas mane, exploitinam ps2. jau i MC ikelem exploita, insistaliavo. idedam originalu colin mcrea rally ir ivyksta buffer overlow. paskuj atsidaro juodas langas ir paraso keleta ip adresu ir ps2link ready. ka toliau daryt? http://www.pcsx2.net/nachbrenner/xploit/index.html

cia parasyta kad rekia dumpinti biosa. tam reikia Codebreaker 7.1+ arba Datel Action Replay Max

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siuntiniuose, pagrindiniame puslapyje yra ir CodeBreaker 9.3 ir AR MAX. Parsisiųskite ir progresuokite toliau. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.