dorklei

Del xbox zaidimu kibimo

Rekomenduojami pranešimai

Nemanau kad kartojuosi, bet jei kartojuos stipriai nemuskit ,nes ziauriai reik nuomoniu

Tai va toks dalykas ant FarCry arba brothers in arms hh arba lost via domus.Buna sitaip pvz begi begi ir jau kai boxas turi kraut naujas aplinkas jis kokia sekunde kaip sulagina kaip ka ir toliau viskas normaliai ,arba filmuka kai rodo ilgai tas pats.Toks kokia sekundes dali kaip sutrukciojimas.(Cia taip buna ant brothers)

Ant Farcry kartais paciam geime taip.

O va lost via domus diena pvz saloj papludimi kai greit kamera judini i ta puse kur daug medziu irgi toks buna sutrukciojimas.

Pvz ant nba live taip ner ant gta irgi kartais buna.Boxas gerai ventiliuojamas patikekit.Tai jau cia jam rrod ateina ar nieko tokio cia normalu?Ar jums taip buna ?

Diskai verbatim rasyta ant 2X.Recorderis beveik naujas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man irgi tas pats, ypac ant GTA naujo kai greitai vaziuoji su masina dingsta viskas, nelieka nei pastatu, masina pradeda plaukt oru.. Jei sustoji viskas uzsikrauna.. aiskiai jauciasi kad nespeja nuskaityt kompakto.. Pas mane Benq dvd rom, flashintas pacioj pradzioj kai tik atsirado galimybe flashint benq.. Ar gali buti kad jei naujai perflashintum su naujesne versija jis greiciau nuskaitytu kompaktus? Ar cia normalu kad nespeja kraut..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi tas pats, ypac ant GTA naujo kai greitai vaziuoji su masina dingsta viskas, nelieka nei pastatu, masina pradeda plaukt oru.. Jei sustoji viskas uzsikrauna.. aiskiai jauciasi kad nespeja nuskaityt kompakto.. Pas mane Benq dvd rom, flashintas pacioj pradzioj kai tik atsirado galimybe flashint benq.. Ar gali buti kad jei naujai perflashintum su naujesne versija jis greiciau nuskaitytu kompaktus? Ar cia normalu kad nespeja kraut..

Ne į temą

čia benq kaltas.. o ne xbox 360. Benq prasčiau skaito dvd+r dl negu kiti draivai, originalus skaito puikiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nzn man tokios problemos su acme diskais galbut tavo diskasukis nlb tinka diskam irasyti ,neskubek visa beda versti ant gpu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku tai nuraminot tada.Del disku tai verbatim tik mano dvd rom irasineja kitu jis neima.Philips ten acme jis iraso o po to kai idedi i boxa disk unreadible.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pamenu man taip vienintelį kartą buvo nesenai čia, ant BIA HH pakibo kokiai 1 sekundei ir vėl toliau viskas ore.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau kad kartojuosi, bet jei kartojuos stipriai nemuskit ,nes ziauriai reik nuomoniu

Tai va toks dalykas ant FarCry arba brothers in arms hh arba lost via domus.Buna sitaip pvz begi begi ir jau kai boxas turi kraut naujas aplinkas jis kokia sekunde kaip sulagina kaip ka ir toliau viskas normaliai ,arba filmuka kai rodo ilgai tas pats.Toks kokia sekundes dali kaip sutrukciojimas.(Cia taip buna ant brothers)

Ant Farcry kartais paciam geime taip.

O va lost via domus diena pvz saloj papludimi kai greit kamera judini i ta puse kur daug medziu irgi toks buna sutrukciojimas.

Pvz ant nba live taip ner ant gta irgi kartais buna.Boxas gerai ventiliuojamas patikekit.Tai jau cia jam rrod ateina ar nieko tokio cia normalu?Ar jums taip buna ?

Diskai verbatim rasyta ant 2X.Recorderis beveik naujas.

Viskas yra del to kad xboxo dvd romas yra flasintas x8 greiciu. Norint kad viskas veiktu taip kaip turi veikt reikia flashint x12 greiciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas yra del to kad xboxo dvd romas yra flasintas x8 greiciu. Norint kad viskas veiktu taip kaip turi veikt reikia flashint x12 greiciu.

Deja, pas mane 12x nuflashintas. Zaidziau GTA 4 is originalaus disko ir atsargines kopijos. Is kopijos teksturu krovimas velavo nuo 5 iki 20 sekundziu, tuo tarpu is originalaus disko krauna be problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.