Venox2008

Wii remote problema

Rekomenduojami pranešimai

sveiki dar karteli, susiduriau su keista problema.. :D dar taip nebuvo ir nebuciau niekad pagalvojes kad taip gali atsitikti.. :D

zhodziu vakar pastebejau kad zhaidziant zhaidima "Mercury's meltdown:revolution" (na kas nezino tai zhaidimas, kuriame valdai gyvsidabri) , ten reikia pulteli laikyti va taip [-------] ir reikia ji visaip vartyti i virshu i shonus ir pastebejau kad gyvsidabris eina i prieki, nesvarbu ar ash vartau ji ar ne, toks jausmas kad ash ji visa laika buciau pavertes i prieki.. tai va klausiu, gal netycia kam nors pavyko susidurti su tokia problema ir ja ishspresti, nes mano pultelis be garantijos ir nelabai kas man ji pakeis :/ na, lyg jo nemeciau ant zemes, na gal koki karteli ir nukrito.. nors ir tai neatsimenu. :D dekui uzh atsakymus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jeigu zhaidi kokius kitus zhaidimus kur nereikia jo judinti, tai viskas ok :D ir ta rodyklyte veikia normaliai, bet pvz. kur zhaidi zhaidimus ir reikia pavertineti pulteli, na kad personazhas judetu - tai ishkyla problema.. net nebezinau ka daryti, bandziau sinchronizuoti ka tik, perskaiciau manual'a.. reikes gal veliau pameginti ji atsukti, bet neisivaizduoju ar ten pamatysiu kokia problema jame :D negi cia man vienam taip nesiseka su tais pulteliais? :D :D :D jei niekas nezinos reikes meginti i nintendo supprorta ieshkot.. jei pats suzinosiu, parashysiu ir kitiems.. pfff, nesamone.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pabandyk pajunkti pulteli prie kito Wii, ir po to vėl prie saviškio grįžti, arba pabandyk paspausti raudoną mygtuką pulte(po baterijų dangteliu) ir ant konsolės(prie SD lizdo). O gal tavo Wii signalo gaudiklis saulės tiesioginėj šviesoj yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zhodziu ishsprendziau problema - jau buvau ishsigandes, nes galvojau kad reikes pirkti nauja pulteli.. vaikshciojau po interneta ir radau,kad jei tie vadinamieji (Giroskopai - jutikliai) susiknisa, reikia apversti pulteli ir kelis kartus gerai jam trinkteleti (tikrai nemeluoju) :D bet ne visiems padeda, kai kuriuos pultelius reikia Synchronizuoti per naujo, jei susiknisa jiems kas nors.. tai wa, trenkiau daug kartu ir...nepadeda, ranka net iskaudo nuo to trankymo, jau ejau i garazha pasiimti atsuktuvo ir galvojau atsukti,nes vienas intere rashe kad galima dar pabandyti ji atsukti ir kazhka ten uzhtrumpinti, tipo irgi padeda.. :D tada sugalvojau pasiimti televizoriaus distancini pulteli ir dar pameginti uzhvozhti Wii-remote'ui.. ir nepatikesite - pultelis atsigavo!!!! :D jej! :D (nemeluoju nei vienu zhodziu, jei jums taip atsitiks - pasinaudokite patarimu ir labai neishsigaskite jei wii-motas prades savavalishkai kontroliuotis) :D tj wa ;) uch! :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pataiyta ir surandami geri raktai :D O su gerais raktais ir tema rakinti galima. Rakinam!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.