SarZzzLT

kaip pajunkti x360 prie FullHD tv?

Rekomenduojami pranešimai

tj va buvau savo xboxa nusineses pas drauga ir bandem prijunkti prie FullHD tv bet kai ta vaizdo kabeli nustatau ant HDTV dingsta televizoriaus vaizdas,lieka tik garsas kai perjungiu atgal ant tv viskas normaliai bet kai buna ant tv nueinu i display/HDTV nustatymus ten buna ant 480p nustatau ant 1080p ir vel dingsta vaizdas liek tik garsas,ka ne taip darau? nes telikas tikrai FullHD,jungiu per scart.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tj va buvau savo xboxa nusineses pas drauga ir bandem prijunkti prie FullHD tv bet kai ta vaizdo kabeli nustatau ant HDTV dingsta televizoriaus vaizdas,lieka tik garsas kai perjungiu atgal ant tv viskas normaliai bet kai buna ant tv nueinu i display/HDTV nustatymus ten buna ant 480p nustatau ant 1080p ir vel dingsta vaizdas liek tik garsas,ka ne taip darau? nes telikas tikrai FullHD,jungiu per scart.

O i pati scart jungiasi 3 tulpes? ( pas mane i scart jungiasi 3 tulpes tai irgi panasiai daros )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka jus cia nusisnekat abu? Kaip galvojat kam tos Component tulpes reikalingos? Ar HDMI?

Per SCART galit jungt tik paprastus kineskopinius tv, jei turit LCD naudokit HDMI, Component arba VGA.

Buvo jau panasi tema, ka reikes surast ir numest linka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as su scartu buvau pasijunges pries lcd. sudinai atrode ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SCART yra atgyvenes portas, HDMI naudokit arba Component, praktiskai tas pat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.