Shadee

Dėl PS1 pagalbos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, vat parsiveziau is kaimo sena apdulkejusi PS1, ir dabar nezinau kaip kas yra.

Mano klausimai butu tokie :) :

1. Norint zaist parsisiustus zaidimas, reikia PS1 kazkaip ten lauzti? Ar tiesiog irasyti viso parsiusto failo duomenis i CD ir paleisti? P.S. Kazkada bandziau taip daryti, bet ismete jog ideti Originalu PS1 diska. Taip ir likau nesuprates.

2. Norint tuos zaidimus irasyti, per ka geriau rasyti? Butu geriau kad programa parasytumet :P Ir mazdaug kaip irasineti kad tikrai pasileistu :)

3. Ir ar butu galima kad per PS1 butu galima ziureti Filmus? Nes kiek atsimenu tai muzikas galima klausyti :)

P.S. Jeigu cia PS1 reiktu nulauzti, gal galetumet koki gida parasyti ir ko reikia (programu,laidu ir t.t.) norint ji nulauzti :).

Dekui visiems!!! Kas pades man su senu geru PS1 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, vat parsiveziau is kaimo sena apdulkejusi PS1, ir dabar nezinau kaip kas yra.

Mano klausimai butu tokie :) :

1. Norint zaist parsisiustus zaidimas, reikia PS1 kazkaip ten lauzti? Ar tiesiog irasyti viso parsiusto failo duomenis i CD ir paleisti? P.S. Kazkada bandziau taip daryti, bet ismete jog ideti Originalu PS1 diska. Taip ir likau nesuprates.

2. Norint tuos zaidimus irasyti, per ka geriau rasyti? Butu geriau kad programa parasytumet :P Ir mazdaug kaip irasineti kad tikrai pasileistu :)

3. Ir ar butu galima kad per PS1 butu galima ziureti Filmus? Nes kiek atsimenu tai muzikas galima klausyti :)

P.S. Jeigu cia PS1 reiktu nulauzti, gal galetumet koki gida parasyti ir ko reikia (programu,laidu ir t.t.) norint ji nulauzti :).

Dekui visiems!!! Kas pades man su senu geru PS1 :)

1. taip, reikia nulauzti.

2. yra gidai, tyngiu jieskot.

3. ne, negalima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. taip, reikia nulauzti.

2. yra gidai, tyngiu jieskot.

3. ne, negalima

1. taip,reikia nulauzti.

Gal galetumet padeti kaip tai reikia padaryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. taip,reikia nulauzti.

Gal galetumet padeti kaip tai reikia padaryti?

nesk meistrui,cipa reikia det

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paciam niekaip nesigautu padaryti ? :P

jeigu turi cipa,zinai ka kur lituot tada darykis pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

filmus gali su juo ziuret,net ant priristo,bet tik video cd formatu orginalus.Tai kainuos tau laiko ir pinigu aisku,nes nelengva rast ta spec. prieda filmams

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Katik paziurejau pas mane PSX :P Tai jam irgi viskas tas pats galioja ?

tas pats galioja jei psx necipuotas tai pats vargu ar pasidarysi,nes neuztenka idet cipa,ji reikia dar ir programuot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.