Robinas

Prison Break

Rekomenduojami pranešimai

Na kaip jums šis serialas man tai asmeniškai jis yra originalus ir įtemptas patinka aktoriai kurie atlieka na tiesiog laukiu nesulaukiu antradieniu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man irgi visai patinka kiekviena antradieni aš žiurių prison break ir kūrėjai vis ką nors naujo sugalvoja :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi visai patinka kiekviena antradieni aš žiurių prison break ir kūrėjai vis ką nors naujo sugalvoja :D

Ka nors nauja :lol: pirmas sezonas geras, antras jau nesamone, treciam net neturiu nervu. Nu per daug viskas uztesta, net neidomu ziuret...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pradejau labiau nuo 3ciojo žiurėti...na nžnau visgi kažko neužkabino Jericho pirmas sezonas buvo daug idomesnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmas sezonas - Geriausias iš visų keturių.

Antras - Geras, bet pirmas labiau patiko.

Trečias - Bandė pakartot pirmą, bet nepavyko.

Ketvirtas - Kolkas įdomus, žiūrėsim kaip baigsis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man irgi pirmas pirmas sudarė didžiausią ispudį , beto seimas kadangi jau yra 4 sezonas ką ten dar gali rodyti gal nori papasakot detaliau? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu serialas būtų pasibaigęs 2 sezone, būtų super. 3 žiūrėjau be entuziazmo. Na o 4, žiūriu tik dėl įpročio. Tokių nesamonių net žvaigždžių karuose neprigalvoja. Prietaisas nuskaitantis info iš betkurio informacijos nešėjo? :D kurgi ne.... O visi Maiklo planai, kažkokie nelogiški. Pagrįsti vien sėkme. Pvz.: norėčiau pažiūrėti, kurioj įstaigoj praėjimo kortelės laikomos ant stalo recepcijoj... :lol:

Kažkur skaičiau, kad jei penktos serijos, 4 sezono, reitingas bus toks pats, koks buvo ketvirtos, tai greičiausiai serialą uždarys. Labai dėl to nepergyvenčiau.

O geriausi serialai man yra OZ'as, Carnivale, Dexteri's. Galėčiau prirašyti Lost'ą, bet kad jį irgi žiūriu jau tik dėl įpratimo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man šis serialas ir patinka labiausiai iš visų, nuo pat pirmųjų dalių, o šeip tai tiesą sakot ,kad pirmas sezonas geriausias buvo. Labai intriguojantis ir nenuspėjamas ir ypač pabaiga gera buvo , antras dar nieko buvo ,o trečiam man asmeniškai viskas geriau negu antram, bet aišku pirmo neprilygsta. Tikiuos 4 sezonas bus geriausias iš visų :D

Man ši

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jauciu per daug uztes sita seriala :D bet nk visaj nk toks idomus bet man kazkaip smagiau ziurisi kox DR.House :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joooo man ir patinka sitas serialas bet jau kazkaip nesamoningai kuria tuos sezonus... Man atrodo 37-ame sezone maiklas atkeliaus iki Lietuvos Lukiskiu kalejimo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir butu galiausej forsaj lukiskiu kalejmo uzluptu maikla iki negyvumo ir viskas tuomet pasibaigtu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.