Dzozas

PURE

Rekomenduojami pranešimai

Aš galvoju, siūstis ar ne.. :P Iš video kiek matau, tai grafika dar pofik tokia visai, bet tie nusileidimai iš tokių aukščių tai visiškai netikroviški... Atrodo nusileidi žiauriai kietai, bet vairuotojas net nepasvirsta ar palinksta kur nors į šoną. Žodžiu, jaučiu i'll pass :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na as irgi dabar tokioje busenoje. dar noreciau suzinoti gal kas bandet ar nors kiek butu panasu i MotorStorm? ( zinau kad cia tik su atv )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

palosiau pora race visai gal ir idomu tik sunkoka biski nu visai nieko toks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AS galvoju ar veta ar ne... Man patinka extrme tokie , nors labiausiai patikdavo SSX kai dar turejau ps2 :) . Bet kazkaip jauciu kad sitas greit atsibos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pažaidžiau kokes 6 trasas. Afigienas! Jei galėčiau vertint tai 8.5/10. Ant ps2 yra tekę žaisti tuos offroad furry, tai jų net nežaisdavau, o šitą matau pereisiu. Daug dalių tobulint savo keturratį, įdomus trick`ai (tiesa, biški užknis kad boostint per daug negalima), bet va apie tuos nusileidimus. Man asmeniškai duag ydomiau kai yra tokių nusileiodimų ir važiuodamas aš laukių tokų, nes jei būtų viskas realu tai neįdomu net žaist. Kaip ir realybėj: 5 metus mokytumeis kol išmoktum važiuot normaliai nenukrisdamas, o jei ir rampų tokuų nebūtų tai išvis važiuoji tiesiais ratais... Anyway, man patiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsisiunciau clonedvd tai net nerodo lenktyninku,tik keturacius... ir seip zaidimas nuobodus ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsisiunciau clonedvd tai net nerodo lenktyninku,tik keturacius... ir seip zaidimas nuobodus ...

pirma ,cia kalbama apie x360 versija,antra tu atsisiuntei galima sakyt neveikiancia versija ir sakai kad nuobodu?nu jau cia epic fail ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai geras zaidimas, nors ir neesu tokio stiliaus lenktyniu megejas, bet sitas kazkaip uzkabino.. Labai grazi grafika, trasos labai geros, realistiskumo nors ir nera bet uztat idomu zaist.. Zodziu pabandykit, nes tai kazkas naujo ir idomaus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palošiau demo, tai kaip pradėjau be emocijų, tai taip pat ir baigiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane tai uzkabino gan sitas geimas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Monotoniskas. Isoki is tramplino labai aukstai - nusileidi, vairotojas net nepajuda. Greitai nusibosta, bet achivmentai lengvai atsidaro. Na mano patarimas, jei neturi ka dabar zaisti ir turi nereikalinga kompakta, tai rasykis, bet jei turi ir taip ka zaisti, tikrai neverta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Monotoniskas. Isoki is tramplino labai aukstai - nusileidi, vairotojas net nepajuda. Greitai nusibosta, bet achivmentai lengvai atsidaro. Na mano patarimas, jei neturi ka dabar zaisti ir turi nereikalinga kompakta, tai rasykis, bet jei turi ir taip ka zaisti, tikrai neverta.

O dabar tu pagalvok jeigu butu daug realistiskumo ar zaidimas butu ydomus ? Tiesiog vazinetum ratais ir viskas biski pakiltum i ora ir nusileistum . Tai ar cia idomu ? Zaidimai tam ir kuriami kad butu fantastikos dadeta ir t.t. Uztat mane sitas zaidimas ir uzkabino. Labai geras zaidimas 9/10 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrodo lyg ir vertas išbandymo bet dar nežinau ar verta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrodo lyg ir vertas išbandymo bet dar nežinau ar verta.

Aš irgi dvejojau, bet dabar nusprendžiau, kad siunčiuosi. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.