joniss

NBA Live 09

Rekomenduojami pranešimai

Zinau, kad dauguma visgi pirks NBA 2k9, as vienas is ju, bet visgi padiskutuokime ir apie si krepsinio zaidima.

Be to mano pagrindinis sios temos tikslas visiems pranesti, kad yra NBA Live 09 DEMO versija jau PSN, tad pradekit pompuotis :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dekui labai kad pranesei kad yra demo versija :) beto apie si zaidima nemanau kad bus geras kaip nba 2k9 bet visgi yra galimybe zaisti su 24 fiba komandom tad turbut pirksiu ir nba2k9 ir nba live 09 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na DEMO parode, jog visgi si NBA Live dalis yra geresne uz praejusia, taciau mano manymu toli nuo 2k9, isties net jei man kas duotu rinktis NBA 2k8 (tik su naujausiais roster'ais) ir NBA Live 09, imciau 2k kurini...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pazaidziau as sita demo tai va pagerejo nei 08 viskas atrodo gerai ir metimo technika normalesne ir t.t. dar kolkas nzn kuo skiriasi nuo 08 ir beto reiktu sulaukti 2k9 demo tada butu galima palyginti :) o db viena dalyka toki nesamone pastebejau kai losiu ant superstar lygio tai kai metu paprastai tai wapse blokus uzdeda viena karta sulosiau ant superstar tai wapse tik 2 kartus galejau mesti o visus kitus 7 blokus sukiso ir dar net maziukai blokus centram tai kazkokia biski nsm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.