GizmoKaKa

Playmanija.net Susitikmas !

Iš Kokio miesto jūs?  

383 nariai prabalsavo

1. 1. Miestas?

• Vilnius
      80
    • Kaunas
      90
    • Klaipėda
      42
    • Šiauliai
      35
    • Panevežys
      22
    • Anykščiai
      1
    • Marijampolė
      12
    • Utena
      9
    • Palanga
      2
    • Kėdainiai
      8
    • Alytus
      15
    • Mažeikiai
      1
    • Jonava
      9
    • Telšiai
      6
    • Tauragė
      3
    • Ukmergė
      6
    • Plungė
      5
    • Kretinga
      2
    • Šilutė
      4
    • Kitas miestas
      31

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , taigi pražiūrėjau foruma ir neradau nei vieno posto apie susitikmą "meet'ą" , taigi manau galėtume mieste kuriame daugiausia gyvena playmanų susirinkti :hi: pamatyti kas per žmonės mes tie playmanai , pasitarti pabendrauti :) sugerti ar ką pnš. :) Taigi ką jūs į tai?

P.S. Atsiprašau , kieno miesto nepaminėjau ;)

Redagavo GizmoKaKa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reikėtų meet'ą išskirti ne tik pagal miestus, bet ir pagal amžiaus grupes ;)) Lauke dabar jau šalta, tad reikėtų rinktis kažkur patalpoje. Į Macdonaldsą aš neisiu (per senas), o į kokį kabaką ne visus forumiečius įleis. :hi: Nors aišku yra ir neutralios zonos, tipo visokie boulingai, čiliakai ir pan...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu SudraSkytas, ir labai abejoju ar kas nors gausis, 1. nemanau ar tikrai visi kurie dalyvauja sioje apklausoje gales i ta meeta, ir ar eis 2. Reikia surasti vieta kur visus ileistu kur visi noretu ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu SudraSkytas, ir labai abejoju ar kas nors gausis, 1. nemanau ar tikrai visi kurie dalyvauja sioje apklausoje gales i ta meeta, ir ar eis 2. Reikia surasti vieta kur visus ileistu kur visi noretu ir t.t.

Čia žodžiu pasaka be galo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikėtų meet'ą išskirti ne tik pagal miestus, bet ir pagal amžiaus grupes :hi:) Lauke dabar jau šalta, tad reikėtų rinktis kažkur patalpoje. Į Macdonaldsą aš neisiu (per senas), o į kokį kabaką ne visus forumiečius įleis. ;) Nors aišku yra ir neutralios zonos, tipo visokie boulingai, čiliakai ir pan...

Na pritariu pagal amžių irgi reiktu žiūrėti

O kai puse mano , kad nesigaus , tai ... tik pesimištikai kitus nuteikai jei nori viskas gaunas ...

Redagavo GizmoKaKa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano manymu yra taip kad cia be sansu ka vienas zmogus vaziauos is Pajurio i Vilniu suprantu kad jeigu tas zmogus Vilniuje buvo ne 1 ir ne 2 kartus o kad gerai ji(Vilniu) pazinotu o Vilniuje(bent jau man)sunku susiorentuoti o as Vilniuje gyvenu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano manymu yra taip kad cia be sansu ka vienas zmogus vaziauos is Pajurio i Vilniu suprantu kad jeigu tas zmogus Vilniuje buvo ne 1 ir ne 2 kartus o kad gerai ji(Vilniu) pazinotuo Vilniuje(bent jau man)sunku susiorentuoti o as Vilniuje gyvenu

Nemanau, kad kas nors vaziuotu :hi: is pajurio i vln, keliom valandom "pasikalbet" :)

o Vilniuje(bent jau man)sunku susiorentuoti o as Vilniuje gyvenu

OMG, jauciu buni prie pc prilipes kad nezinai (No offence) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laisvai sudalyvauciau, o daryt reik kavinej, atsisest prie didesnio stalo ir visi tilps, nemanau kad atvarys daugiau nei 20 zmoniu, pokyliu sales nuomot tikrai nereikes :hi:

o visi kas sako kad neiseis, tikriausiai nenori eiti.

Galima daryti ne lietuvos mastu, pvz pirmi meetai gali but tik miesto mastu. o kai susitrins visi miestuose imanoma ir lietuvos mastu padaryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laisvai sudalyvauciau, o daryt reik kavinej, atsisest prie didesnio stalo ir visi tilps, nemanau kad atvarys daugiau nei 20 zmoniu, pokyliu sales nuomot tikrai nereikes :hi:

o visi kas sako kad neiseis, tikriausiai nenori eiti.

Galima daryti ne lietuvos mastu, pvz pirmi meetai gali but tik miesto mastu. o kai susitrins visi miestuose imanoma ir lietuvos mastu padaryt.

tikra tiesa lb gerai sugalvota bet meeta tada reiktu organizuoti normalies patikimiems zmonems kurie nepavestu ir turetu iniciatyva :) o as tj nedalyvausiu tik seip rasau ;) metu per mazai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš tą ir turėjau omeny , kad pirma meeta miestuose galime savi tik tam tikru miestu , jei susirnksim daugiau ir ką sugalvosim galėsim ir kituose miestuose susimeetint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.