cepa

Interneto greitis

Rekomenduojami pranešimai

Po šiokių tokių nesklandumų sparta dar padidėjo. Geriau jau būti negali. :D Realiai siunčia 1.2 MB/s

3614900266.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Po truputi vis kyla greitis pas mane tik Upload nekyla  
z1OzULX.png

Įdomu kada bus pas mane mieste 1GB/s nors registracija padariau šitam greičiui, kiek skaičiau mano internetas tik vienam mieste po kol kas prieinamas, bet manau 2 metus tai tikrai reiks laukti, nebent kitas tekėjęs greičiau įves 

4G mobilusis internetas greitesnis už namu internetą ant visko ,Tik minusas kad 3GB limitas :(
vJxUC93l.png

Namu internetas
KqAylHBl.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butu sviesolaidis, butu ir upload geras. Jiem ten skirtumo ner i kuria puse duomenis siust.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Jeisonas čia ir yra šviesolaidis kuris eina per telefono linija 
Va kur bus jau 1GB/s ten jau galima sakyti šviesolaidis 

čia juk UK čia jiems didelis greitis yra užtai ir vadina ji Fibre Optic, man mažas 
Net mano kontrakte taip parašyta yra Fibre Optic (šviesolaidis)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keistas pas jus ten sviesolaidis, o kaip modemas atrodo. As tai kiek pameu kazka tokio kaip skaidula i modema jungiau. Ten viena kart istatai ir viskas, daugiau nieko nepabursi, nei sujungsi nei pridursi. Ir greiciai buna visada mazdaug vienodi tiek dowload, tiek upload.

4/24/2016 6:35 PM GMT 83.128.157.58 211.47 Mb/s 216.27 Mb/s 5 ms Rotterdam < 50 mi

Lietuvoi dar greitesni sviesolaidziai. Ce gal pirmas internetas kai torrentai ijungti nestabdo viso tinklo, anksciau tai bele koki uzpjaudavo, ypac biesindavo kai su kuo nors dalintis reikedavo.

Redagavo Jeisonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Torentu nenaudoju 

1 telefono linija eina (tipo šviesolaidis)
2 čia butu kaip ir šviesolaidis, bet mano mieste dar nepalaiko

x21b6wM.jpg

Apie Lietuva aš nešneku (pats turėjau prieš 5metus su 100mb/s mokėdavau 99lt) buvo 1:1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sviesolaidzio jungtis kitaip atrodo, routeriu as nemaciau su sviesolaidzio jungtim, turi pirma ateit laidas i modema, o paskui jau gali jungt i rauteri ir daryt ka nori.

3.png

Va taip pas mane atrodo, ta jungtis gan didele yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Jeisonas taip aš žinai bet čia jobana UK (jie taip rašo)

Taip turėjo būti ankščiau pas mane bet deja viskas per telefono linija eina 
Dabar jie vėl reklamuoja kaip ULTRA šviesolaidis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per varį pas tave neišspaustų tokių greičių toli gražu, taip kad naudojiesi šviesolaidžiu tik lėtu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neatsimenu bet buvo neseniai straipsnis dėl interneto UK , Tipo kad per lėtas ir t.t. tipo reik gerinti ji 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu pas tave į modemą ateina 4 kontaktų telefono laidas tai pas tave hibridinis variantas, kažkur netoliese stovi pastotė su šviesolaidžiu ir toliau iki taves variu eina VDSL linija. Greitis labai priklauso nuo atstumo iki pastotės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@cheburator taip ir yra
Nes pas draugą tas pats interneto tekėjęs toks pats planas bet pas ji greitis yra 42mb/s o išsiuntimas 12mb/s

Plius kur aš naudoju ta linija, viso miesto linijos centras šalia mano namu 50metru nuo jo , bet kabelis nuo jo turbūt ratais eina iki manęs :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tada tavo vietoje aš nueičiau ir lauke kurnors prakirsčiau jam to varinio laido šarvą kad per lietų jam internetas striginėtų. Už tai kad pas jį greitesnis aišku :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@cheburator buvo kitas planas paimti RJ45 laida, ir naktį įlįsti į to miesto interneto servisą ir atsivesti sau normalu internetą (bet čia buvo drambliuko svajonė) :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per laida is routerio i laptopa

5276679770.png

per wifi is routerio i laptopa

5276686422.png

jei nesiunciu kazko is torentu net nematau priezasties jungt per laida. per wifi is lm siuncia apie 2mb/s su laidu apie 7mb/s

pats interneto planas jei gerai pamenu sako kad greitis iki 300mb/s lt. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• @Javelin Čia jau oficialu? Nes kiek anksčiau Sony buvo patvirtinę, kad ketina įsigyti visą kompanija, tad tokiu atveju jiems priklausytų visos anime studijos kurias valdo Kadokawa bei net bandai namco ir kitos žaidimų studijos. 
    • Sony kol kas atsisakė nuo pilno Kadokawa kompanijos (kuriai priklauso FromSoftware) pirkimo, tačiau pasirašė sutarti dėl "strateginės partnerystės" ir taps didžiausia Kadokawa kompanijos akcininke, su 10% akcijų  paketų.  Susitarimo kaina 318 mln $ (už tiek bus nupirkta akcijų).  
    • Be abejo. Taip, čia buvo labiau emocijos su tuo Intergalactic, bet vistiek nekeičia kad nepatiko. O "nepatiko" ir yra emocijos😄 P. S. TLOU III 
    • todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos