cepa

Interneto greitis

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą
Geriau pasakykit kiek jus mokat už tokius internetus. Labiau domintų kas Lietuvoje moka, nes UK nepažįstu kainų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Geriau pasakykit kiek jus mokat už tokius internetus. Labiau domintų kas Lietuvoje moka, nes UK nepažįstu kainų :D

Mano situacijoj moku daugiau negu miescionys sedintys su sviesolaidiniu  :fuuu:  bet negi cia viskas ok cia lietuva, taip turi but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš kaip gyvenau UK, į mėnesį mokėdavau ~35 svarus. Ir tai turėdavau 1GB limitą, viršijus jį už 100 mb tekdavo mokėt po 1 svarą. 

Greitis max būdavo 500kb/s 

Ne į temą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš 40£ moku į mėnesi, 25£ už internetą ir 15,54£ už linija 

telefono 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina sau... Įdomu kaip čia taip susiklostė, kad tokia šalis kaip Lietuva turi pigų ir greitą internetą, o kitos, labiau išsivysčiučios šalys - brangų ir lėtą  :poker: Nepagaunu kodėl taip yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai bus šviesolaidis, greitis bus Download 66-80mb/s upload 20mb/s

ir mokėsiu tiek pat o gal ir pigiau ant kokiu 5£

Paskutinės naujienos iš UK ,šviesolaidis internetas iki 2014 metu bus prieinamas 75% UK o iki 2017 metu bus jau prieinamas 95%

Vienas darbuotojas kuris dirba UK
BT (British telecommunications) pasakė jei įjunktu visiems gerus greičius tai sakė sudegtu jų visas tinklas, tiesiog neatlaikytu ,
už tai tokioj Lietuvoj lengviau išlaikyti stabilu internetą nes inai yra maža ,nepalyginsi su UK didumu ,o išvedžiot šviesolaidi per visa uk reikia laiko, Vartotoju tikrai daug yra 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3289742047.png

mano istorija, pries metus prasitesiau interneto sutarti, mokejau po 49lt/men man pagal sutarti dave 4Mb/s, po keliu men pastebejau kad turiu 5M/b/s, nu dziaugiausi ir tylejau, kai liko men iki sutarties pabaigos sulaukiau pasiulymo 20Mb/s uz 39lt/men, galvoju reik imt, nuvaziaves pas tiekeja suzinau kad man greitaveikos niekas nekels nes ir taip turiu 20Mb/s  :acc:  , bandau paaiskinti kad as turiu tik 5Mb/s mane palaiko neismaneliu kuris tipo siusdamasis torenta matuoja greiti  :trl: , po beveik savaites irodinejimu issireikalavau to kas man priklauso... :grt:

p.s. uzregistravus gedima sulaukiau meistro skambucio kuriam pasakius beda gavau atsakyma "matau... tuoj perjungsiu..." po kiek laiko gavau sms kad gedimas pasalintas, bet jokiu pokyciu, pokyciu sulaukiau tik kai nusiunciau kelis matuokliu rezultatus kuriose matosi mano ip ir greitis

p.s.s. manau sita tema jau seniai reikejo skelti i du skirsnius sviesolaidis ir placiajuostis, nes db pvz man 39lt uz 20MB placiajuoscio nemanau kad blogai, bet jei lyginant su sviesolaidziu...

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.