Ogis

VErbatim DVD + R DL

Rekomenduojami pranešimai

Spausk X kai juodas ekranas pasidarys, man ir taip buvo ant ps2 su grand turismo kazkokia buginta versija.

Zinok meginau viska spaust, bet kazkaip nepasiseke.. :S toliau naktis naktis ir naktis...

O .dvd failiuko nereikia pasidaryti kaip x'ui?

Jei cia man, tai zinok nelabai supratau ka cia pasakei :nono: man cia truputuka "pauksciu kalbos" :D buvo .iso tai su nero rasiau. taip i paprastus DVD -R rasau.. :S o kame cia reples db tai herznajet...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na, norint isirasyti Xbox 360 zaidima, neuztenka vien .iso failo + reikia dar pasidaryti .dvd failiuka, nes kitaip irasius nepaleidzia zaidimo. To nezinodamas pora kompaktu sugadinau. Tik vat nezinau kaip ten ps2 zaidimus irasineti reikia, paklausk sios consoles savininku..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na vat idomu dabar... Gal netycia cia uzklys nusimanantis apie tai... Siaip tai iskart galiu pasakyt - Lazeris tvarkoje. Pas meistreli jau nesiau ir klausiau "Ponas meistreli, gal lazeris kaltas kad DL neskaito? paziurejo su lupa i ta lazeriukas. sake kad viskas tvarkoje, geras - neapdulkyjes nesubraizytas". tas pats meistrelis ir chipa dejo - "MATRIX" lyg ir (bent toks uzrasas ijungiant console.) tai sake kad dejo pacia naujausia (nors jos pasak jos jau 5 meteliai kaip vienodos). chipino jis pries kokius 2 menesiukus... Vadinas - ne cipas kaltas, ne lazeris. Suprasciau kad to DL isvis nepakrautu. bet ismeta ir ta "playsstation 2" tada dar "Sony entertaiment game" , apacioje jau smezuoja grandturismoonline.com nuoroda - vadinas viskas tvarkoje ir kompas bent GALI draugaut su DL. Masciau - "gal memory card blogas ir gliuka kelia" ( manyciau durnas pamastymas, bet siaip ar taip uzkimba tada, kai yra juodas ekranas ir desineje - virsuje - kampe smesteli memory card emblema. tada buna garasas - tarsi ieitu i ta memory card(tikrai visi zino ta garsa :D ). na o tada prasideda naktis. Zo, meginau be Memory card - pakrove ilgiau, kol spaudinejau "don't load data" (ar kokie te vejai). Bet zodziu kai jau utrejo pakrayt pati meniu langa ("start new game" ir t.t.) - nebepakrove. tada ir pradeda rodyt nakty telikas. Gal kazka ten reik ijungt? kaip skaiciau (rase lyg ir administratorius su "BOO (is songoko) pic'ku) kad kazka reik ijunkt - kai chipas MATRIX.. :S ar as kazko nesupratau :D sakau as mukas ant sito dalyko kolkas dar :) nedaina man tokie dalykai "HMM, kodel nepakrauna jei lazeris ir chipas tvarkoje". beje game siustas is linkomanjos. irgi patikimas site ir nemanau kad game gali turet koki gliuka... kam kokios mintys alvoje kirba, kurios galetu pralinksmint - kad man visdelto pavyks kaip nors pazaist ta turismo 4 ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps2 palaiko dv-dr dl ,nes as irgi rasiau god of war 2 ,bet i DVD-R DL diska ir veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

palaikyt tai palaiko. bet jei ps2 su senesniu chipu tai gali ir nesuprasti to dl disko.

pas mane vienas ps2 buvo su senu kazkokiu chipu tai dl disku neskaite o naujas ps2 su matrix chipu puikiausiai ima tuos pacius diskus kuriu senas neeme

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.