rokshiukas

Kokios PS3 savybės jums atrodo geriausios?

Rekomenduojami pranešimai

Kokios PS3 savybės jums atrodo geriausios? Kokios - ne?

Man pvz- pliusai:

+HDD (Galima įsidėt custom HDD)

+HD palaikymas

+Wi-Fi

+Wireless controler'is

+Vartotojo interfeisas

+Žaidimų gausa (būsima)

+Leidžiamas garsas (minimalus)

+PlayStation Store

+Firmware update'ai

minusai:

-Blu-Ray

-Žaidimų dydis (svoris)

-Dabartinis žaidimų kiekis

-Kaina

-Reikia turėt HD teliką, ir dar papildomų litų visokiem navarotam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ka tu sneki? Koks minusas kad reik turet HD telika? Tai cia jau ne PS problema cia tavo pacio, o to minusu tirkia neskaityciau. Juk ir radys ta vaizda ant parasto teliko, aisku nepajausi to grozio, bet cia lygiai tas pats kas prikti nauja pc deze ir turint sena leva monitoriu. Tai cia tas pats tada sakyt kad geros vaidzo plokstes minusas kad jai reikia gero moniko... :)

Kiek as pastebjau tai vien pliusai siaip, ypac tai kad galima pakeisti harda! Bet nuliudino tai, kad nepalaiko PS2 ir PSone zaidimu. Ir dar, na bent man, tai neptiko kad yra kazkoks dar interfeisas. Ta prasme, galetu but, kad norint ji atsidaryt reiketu paspaust kazka, o taip tai turetu but: idejai zaidima ir eina, arba ijungei ir iskart listas zaidimu..

Be to, kas cia per minusai: Blu_Ray, dabartine zaidimu gausa.. Jokie cia neminusai, yra tu zaidimu jau siek tiek, nebent tu megsti zaist visus po truputi, nei vieno normaliai nepazaizdamas.. Be to kuo tau blogai Blu-Ray? Nu kuo? Kad filmus galesi ziuret atsiprasant ahujenos kokybes per ta savo HDTV? Kad galesi prifarsiruot i diska kruva muzikos ar visoki kita mesla? **, su tuo DVD is pradziu taip buvo, o dabar paziurek sau ramiais perkam po pusantro lito tuos dvd ir kepam su irasytuvais kuriu kaina 100.. Krc, nemyzk i kelnes, tas blu-ray tai tirkia geras daiktas. O ir pacios PS kaina nera didele siaip..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepulk tu i panika;] manau jis iverdino blu ray kaip minusa, delto kad DABAR kainos ju dideles, ir ner galimybiu paciam irasinet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma pasakyk ko tu nervuojies? Aš išsakiau man atrodančius PLIUSUS ir MINUSUS. MAN.

Blu- Ray minusas - nes patys diskai brangūs, plius jei nori piratinius žaidimus žaist, ir įsirašyt į blu-ray, tai ir daug laiko surys, ir pinigų.(Gali paieškot internete, pamatysi ir įrašytuvo ir pačių diskų kainas)

Jei nesupratai - interfeisas - vartotojo sąsaja su pačiu ps.

O HDTV man minusas - tai kad pakloji pustrečios štukos konsolei, dar pustrečio šimto žaidimui, ir dar minimaliai tris štukas telikui!

Gerai kad palaiko, bet bent jau kaina galėtų būt mažesnė.

Dabartinė žaidimų gausa - tai atsiprašau... Tu buvai bet kokiam bms'e ar elektromarkt'e po ps3 išleidimo? 5 žaidimai stovi. Nei vieno verto dėmesio, išskyrus motorstorm.

Be to, temą sukūriau apie kalbėt apie kiekvienam atrodančius ps3 pliusus ir minusus, o ne komentuot kitus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na , nesipykit ... Manau didziausias PS3 minusas yra kaina ir gan sudetingas zaidimu kurimas. Jusu vadinamas interfeisas ( XMB - cross media browser) yra labai patogus dalykas ir pvz paleisti PS3 zaidima trunka pora sekundziu , browser'is labai patogus ir tikrai nepasimesit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lievas dzoistikas, bent jau pirmas ispudis, na del to kad toks zaislinis jauciasi rankose ir nera vibracijos!

beje skelbimuose jau po 1700 PS3 yra, is UK parveztu, aisku kad vogti bet ** :)

Parduodu SONY Playstation 3 60Gb is JAV, kaina 1699 Lt, tel. 8 660 62274.

Kaina

Siūlau už 1 699 LTL

SONY PLAYSTATION 3 naujas su dezute su viskuom kaip eletkromarkte uz 2400 pas mane 1550

Parduodu Sony playstation 3, 60GB HDD, naujas su deze ir dokumentais, kaina 1700lt. Galit skambinti ir i tele 2 numeri

+37067492062

Kaina

Siūlau už 1 700 LTL.

na vat jau visai nebrungus tas ps3 ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lievas dzoistikas, bent jau pirmas ispudis, na del to kad toks zaislinis jauciasi rankose ir nera vibracijos!

beje skelbimuose jau po 1700 PS3 yra, is UK parveztu, aisku kad vogti bet ** :D

Kaina

Siūlau už 1 699 LTL

SONY PLAYSTATION 3 naujas su dezute su viskuom kaip eletkromarkte uz 2400 pas mane 1550

Parduodu Sony playstation 3, 60GB HDD, naujas su deze ir dokumentais, kaina 1700lt. Galit skambinti ir i tele 2 numeri

+37067492062

Kaina

Siūlau už 1 700 LTL.

Zaislinis ? :roll: ... Na nebent tau susidare toks ispudis , nes jis lengvesnis , bet siaip isore beveik niekuo nesiskiria nuo PS2 valdymo , o jis man islieka geriausias pagal patoguma. Del vibro labai neliudziu, nes zaisdamas jo neprisimenu ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shliuzas, ar turejai galimybe isbandyti kaip nors PS3 judesio davikli? labai idomu kaip jis veikia.

kaip suprantu turi "MotorStorm". tai ar galima pavyzdziui vairuoti sukiojant pulteli, ar dar ka nors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje skelbimuose jau po 1700 PS3 yra, is UK parveztu, aisku kad vogti bet ** :D

Kaina

Siūlau už 1 699 LTL

+37067492062

Kaina

Siūlau už 1 700 LTL.

O gal xbox360 siulai pigiau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma pasakyk ko tu nervuojies? Aš išsakiau man atrodančius PLIUSUS ir MINUSUS. MAN.

Blu- Ray minusas - nes patys diskai brangūs, plius jei nori piratinius žaidimus žaist, ir įsirašyt į blu-ray, tai ir daug laiko surys, ir pinigų.(Gali paieškot internete, pamatysi ir įrašytuvo ir pačių diskų kainas)

Jei nesupratai - interfeisas - vartotojo sąsaja su pačiu ps.

O HDTV man minusas - tai kad pakloji pustrečios štukos konsolei, dar pustrečio šimto žaidimui, ir dar minimaliai tris štukas telikui!

Gerai kad palaiko, bet bent jau kaina galėtų būt mažesnė.

Dabartinė žaidimų gausa - tai atsiprašau... Tu buvai bet kokiam bms'e ar elektromarkt'e po ps3 išleidimo? 5 žaidimai stovi. Nei vieno verto dėmesio, išskyrus motorstorm.

Be to, temą sukūriau apie kalbėt apie kiekvienam atrodančius ps3 pliusus ir minusus, o ne komentuot kitus.

Tai pirk Wii :D tas nei galingo gpu nei cpu nei hdtv , nei blue-ray. todel ir kainuoja $250

Ash nesuprantu zmones .. jei pnigu neturite tai ir sakykit KAD PINIGU NETURITE o ne kad ps3 blogas/su 'minusasi'. cie ne ps3 beda kad i ji geru dalyku prideta - kaip zinote geri dalykai gerai kainuoja.

Ash nieko nesakau - brangus daiktas - pats neiperku nei ps3 nei hdtv bet ka padarysi :D bent turiu ant ko taupyti :D

Kas man labiausiai patinka :D viskas man labai Ps3 patinka :D aishku pats didziausias pliusas bus FFXIII, Star Ocean 4 (tokiuosi kad toks bus) ir kiti jRPG :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shliuzas, ar turejai galimybe isbandyti kaip nors PS3 judesio davikli? labai idomu kaip jis veikia.

kaip suprantu turi "MotorStorm". tai ar galima pavyzdziui vairuoti sukiojant pulteli, ar dar ka nors?

Turiu Motorstorm demo , kuri parsisiunciau is Playstation Store ... Taip , judesio daviklis (Sixaxis) veikia siame zaidime. Valdymas gan geras, tik reikia priprasti , aisku tai paivairina zaidima ir kaikuriems gali tikrai patikti, bet lenktynems visdelto rinkciausi analog valdyma. Nieko ypatingo su juo padaryti neina, paprasciausiai pasukdamas valdyma i kaire ar i desine darai posukius tomis kryptimis ir viskas. Labiausiai noreciau isbandyti sixaxis su Warhahk zaidimu , nes ten labiausiai tinka toks valdymas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.