no0ne

Star Wars: The Force Unleashed

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Flipex, kai baigia tas lazeris eit, atsistok tam tunelyje kur lazeris eina prie pat krasto, nukreipk kamera i ta toki geltona debesi viduryje tu ziedu ir su RT sulygink visus ziedus, kad butu vienoj linijoj. Kai tik sulyginsi, is sienu islys tokios kaip platformos. Ant ju sokinedamas ir persoksi i kita puse.

Thx bet jau susigaudziau kaip ten persokt ;) bet thx anyways ;) . Perejau game geras ... Man patiko ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Praėjau per tris užsėdimus po 4-5 valandas :)

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Noone, kokia xbox'o versijos paskutinė misija? Nes na žaidžiau PSP, tai kažkokia biški nenusisekus pabaiga.. Nesupratau aš jos visiškai. Perėjau vieną kartą vienokia pabaiga, o antrą kartą šiek tiek kitokia. :)
Redagavo Incognito

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Noone, kokia xbox'o versijos paskutinė misija? Nes na žaidžiau PSP, tai kažkokia biški nenusisekus pabaiga.. Nesupratau aš jos visiškai. Perėjau vieną kartą vienokia pabaiga, o antrą kartą šiek tiek kitokia. :)
Ne į temą

Reik eit per lazerio tunelį kažkokį, poto eit pro kažkokią didžiulę lazerių susikirtimo aikštę ir poto biškį dar paėjus reik kovot du kartus su Darth'u Vader'iu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Reik eit per lazerio tunelį kažkokį, poto eit pro kažkokią didžiulę lazerių susikirtimo aikštę ir poto biškį dar paėjus reik kovot du kartus su Darth'u Vader'iu.

Hehe , nebutinai du kartus su Vaderiu , galima ajt kovot su emperor :) , ziurint ka tu pasirinksi , ar gelbet kota ar pribaigt vaderi , as gelbejau kota, tai cia skaitosi as is Light side :) o jeigu ajni Vaderi pribaigt tai tu Dark Side ... keistokai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hehe , nebutinai du kartus su Vaderiu , galima ajt kovot su emperor :) , ziurint ka tu pasirinksi , ar gelbet kota ar pribaigt vaderi , as gelbejau kota, tai cia skaitosi as is Light side :) o jeigu ajni Vaderi pribaigt tai tu Dark Side ... keistokai :)

Ne į temą

Ai nu jo, bet aš kažkaip išsigandau to emperoro, nes jis labai kietas atrodo :) Jei nugalėjau Vader'į vieną kartą, tai sakau ir antra kartą nugalėsiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ai nu jo, bet aš kažkaip išsigandau to emperoro, nes jis labai kietas atrodo :) Jei nugalėjau Vader'į vieną kartą, tai sakau ir antra kartą nugalėsiu.

Ne į temą

Nera labai sunkus tas emperor , laidzioja zaibus , meto daiktus i tave , bet galima uzsislept ir kartais pasikviecia tarnu tu savo , pakankamai nesunkiai iskirtau as ji :)
Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nera labai sunkus tas emperor , laidzioja zaibus , meto daiktus i tave , bet galima uzsislept ir kartais pasikviecia tarnu tu savo , pakankamai nesunkiai iskirtau as ji :)
Ne į temą

O man su Vader'iu biškį paprakaituot reikėjo, nes jis jobanas krč kažkokias raudonas bangas leidinėja ir kilnoja mane visada, tai netgi buvau miręs vieną kartą, bet antrą kartą kai prisikėliau jį į vienus vartus supurčiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O man su Vader'iu biškį paprakaituot reikėjo, nes jis jobanas krč kažkokias raudonas bangas leidinėja ir kilnoja mane visada, tai netgi buvau miręs vieną kartą, bet antrą kartą kai prisikėliau jį į vienus vartus supurčiau :)

Ne į temą

Tu Dark Sideris blogietis :) . Pasirinkai kertsa ir kotos negelbejai... Kaip tu taip ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tu Dark Sideris blogietis :) . Pasirinkai kertsa ir kotos negelbejai... Kaip tu taip ? :)
Ne į temą

Kam jis man reikalingas, jeigu netgi vieną kartą buvau pasiūstas jį nudėt ? :)
Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kam jis man reikalingas, jeigu vieną kartą buvau pasiūstas jį nudėt ? :)

Ne į temą

Bet buvai pasiustas Darth Vaderio... Tai cia kazkaip keistai... Galima sakyt kad gelbejai kota , bet negelbejai , nesuprantu cia ar taip ar taip tu Light Side :) . Ai nu bet darei ka liepe Emperoras tai tada tu Dark side... krc pasimeciau as cia :)
Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.