Peep

Ps2 v12 pataisimai

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, zadu cipuoti ps2 ir giduose suzinojau kad mano ps2 modelis SCPH-70003 v12 ir jam reikia atlikti lazerio pataisyma ir "romeo" pataisyma ypac jej cipuota konsole kitaip lazeris perdegs ir gali konsole perkaisti, tai ar tikrai tai gali atsitikti? kiek sumokeciau nuneses meistrui uz pataisymus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano toks pat kompas. Edma kaune pries gera pusmeti paeme130lt uz matrix orginalu cipa.uz ta suma idejo cipa,atliko lazerio pataisyma,dawe 3men garantija. nepamenu ar ta "romeo" dare, bet viskas gerai dar :thumbsup4: vienu zodziu bent 150lt turek uzteks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano toks pat kompas. Edma kaune pries gera pusmeti paeme130lt uz matrix orginalu cipa.uz ta suma idejo cipa,atliko lazerio pataisyma,dawe 3men garantija. nepamenu ar ta "romeo" dare, bet viskas gerai dar :D vienu zodziu bent 150lt turek uzteks

Jei nesunku uznesk kada pas mane ta ps2 kur originalus cipas uz 130lt idetas matrix? na toks pvz: http://www.infinitymod.com/cgi-bin/matrix/...e=chip_infinity

Jeigu ten tikrai bus originalas uz sutrugdyma padovanosiu nauja 64MB memory card.iki,mindaugas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nesunku uznesk kada pas mane ta ps2 kur originalus cipas uz 130lt idetas matrix? na toks pvz: http://www.infinitymod.com/cgi-bin/matrix/...e=chip_infinity

Jeigu ten tikrai bus originalas uz sutrugdyma padovanosiu nauja 64MB memory card.iki,mindaugas

Ne į temą

sveikas, zinau kad vertiesi cipavimu :yes: bet kazkur nesioti ta kompa..nzn.. galiu tiek pasakyt, kad tas cipas gal ir neorginalus, bet nustatymu meniu turi. ir is tavo nuorodos duotos palyginus, tai pas mane ir multi disc eina, ir 16mb ta korta, ir cipo atjungimas online zaidimams, irdvd9 diskai eina, astuoniu regionu dvd filmai ir t.t. galetu but orginalas, pagal atliekamas funkcijas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.