Lucario94

Dragon Ball Z: Infinite World (Budokai 4)

Rekomenduojami pranešimai

Hm, aš tai tikrai nežinau. Žiūrint kiek žaidimas naujovių turės ..man asmeniškai labiau prie širdies buvo Tenkaichi žaidimai, nes jie daugiau priminė DBZ kovas (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man kai patiko Budokai 3 tai norejau dar vieno tokio gero side scroling fightingo ,tai sito game as laukiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinot ant psp neisleis ? bet kad butu normalus toks kaip ant ps2? o seip manau kompanija neturetu taip nuvalkioti dragon ball serijos nes dameta tik kelis characterius ir mazdaug vel isleidzia zaidima :throw:

Redagavo JAV010

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tame ir esmė. Svarbu, kad naujovių būtų, o ne dar vienas koks belekoks ><

Budokai III kovos nors buvo idomios tačiau gana letokos kaip DBZ žaidimui x) Tikėkimes čia daugiau fast-paced bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laukiu sito Budokai 3 patiko per 3 dienas perejau visa labai idomus pasirode ir su draugais 1x1 su alum visai smagu pasisaudyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki turiu problema su infinity world isirasiau i verbantim dvd-r su alchogol 120% kaip ir kitus zaidimus idejau diska i ps2 ir paleidau labaiilgai loadina ir kai noriu eiti duel atrodo kad pakimba nt nn padekit i pm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bandyk iš naujo įsirašyti, greitis turi būti ne didesnis kaip 4x ir daugiau kitų dalykų, kas galėtų apkrauti pc nedaryk.

Jei visvien neveikia, tai čia jau su pačiu žaidimu blogai. Siųskis iš kokio kito torrent.

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.