Sniper12369

Iriver vs Creative

Rekomenduojami pranešimai

Senasis mano mp3 playeris sugedo taigi reikia naujo. Ant mp3 galiu isleisti iki 500 lt . Pervertas visus mp3 issirinkau du playerius , tai butu Iriver clix 2 8 gb ir Creative Zen X- Fi 8gb. Is playerio noreciau kad butu labai gera garso kokybe ir garsiai grotu. taigi ka jus mano vietoje rinktumetes ir kodel ?

Redagavo Sniper12369

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siulyciau tai creative nes vien del vardo be to mano kaimynas turi ta creative tai ciupinejau gana geras patarciau creative nes to ano tai as net pirma karta girdziu pavadinima :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As imciau creative nes man creative firma labiau prie sirdies, nors iriver irgi nebloga :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siulyciau tai creative nes vien del vardo be to mano kaimynas turi ta creative tai ciupinejau gana geras patarciau creative nes to ano tai as net pirma karta girdziu pavadinima :thumbsup4:

Nu Iriver yra labai gera firma tik kad cia lietuvoj ju produktu mazai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iriver E100 ir Creative ZEN (ZEN4GBBK).

Iriver pliusai - turi išorinius stereo garsiakalbius, per nemokamą MP3Gain pasikelkit garsą ir garsiakalbiai turės žodžio prasmę (Creative to neturi).

Turi kokybišką wma garso įrašymą per integruotą ir per mikrofono jungtį (mikrofonui) - creative kokybė prastesnė, nes rašo ne wma.

Įrašymas iš radio - creative to neturi.

TXT ir daugiau paveiklėlių formatų palaiko - creative txt (net ir rusiškus peržiūri - unicode) neperžiūri ir paveikslėlių formatų mažiau nuskaito. Gerai kai reikia txt dokumento ir nereikia rašyt ant popieriaus.

Palaiko labai geros kokybės audio (flac). Aš jų nenaudoju.

UMS režimas - failus nereikia kelti per programą - creative to neturi.

Nesusibraižo ekranas - Creative visi dauguma siūlo nusipirkti įdėklą.

----

Creative pliusai ir nedideli skirtumai - 16mln. spalvų nors iriver 262 tūkst. turi, nieko nesiskiria beveik ant 2.4/5 ekrano.

Palaiko DivX, Xvid, WMV - Iriver nepalaiko DivX, bet palaiko Xvid ir WMV (WMV kokybė kaip ir DivX, + ji turi daugiau galimybių).

Pagrindiniai pliusai tai, kad stilius man geresnis, keičiamas meniu paveikslėlis (paįvairinimui).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Creative.

Man negrazus iriver :)

Ir creativas zinomas, nors iriver ir labai geras.

As creativa imciau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek teko skaityti tai dauguma kritiku geriau creative vertina, tad manau geriau creative :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iriver arba ipod tik imciau, irriver del to kad galima irasinet is radio, pvz kokius radistus per zip fm ^^ o ipod tai sakykit ka norit bet kokybe uber. Seip creative irgi laaabai geras ypac zen stone, maziukas bet ir ekrana turi. Siaip ipod turi BAISIU minusu pvz uzknisa gabalas - nori istrinti IR VIEN DEL TO TURI JUNGTI PRIE PC!!!!!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš imčiau Iriver, nes kiek teko matyt daug kas skundžiasi įvairiuose forumuose, kad turi problemų su Creative. Šiaip už tokią sumą galėtum ir Ipodą naujos kartos paimt, va ten tai daiktas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imciau creative, nes pats turiu ir nei kart neteko nusivilt. garso kokybe prilygsta ipod(turejau ipod touch ir nano)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

imciau creative, nes pats turiu ir nei kart neteko nusivilt. garso kokybe prilygsta ipod(turejau ipod touch ir nano)

nu sorry bet arba tu su sudinom ausinem klausei arba klausos neturi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Zmogus praso kokybes atzvilgiu pagalbos, o cia raso kai kurie "Rinkciausia ta, nes kitas negrazus" arba "Man tas labiau patinka, tai imk ta..." Juk zmogus klause ne kuris jum grazesnis, o kokybe kokia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Zmogus praso kokybes atzvilgiu pagalbos, o cia raso kai kurie "Rinkciausia ta, nes kitas negrazus" arba "Man tas labiau patinka, tai imk ta..." Juk zmogus klause ne kuris jum grazesnis, o kokybe kokia...
as marau kad tu neprotingas gi, galejai to ir nerasyti

Zmogus sake:Senasis mano mp3 playeris sugedo taigi reikia naujo. Ant mp3 galiu isleisti iki 500 lt . Pervertas visus mp3 issirinkau du playerius , tai butu Iriver clix 2 8 gb ir Creative Zen X- Fi 8gb. Is playerio noreciau kad butu labai gera garso kokybe ir garsiai grotu. taigi ka jus mano vietoje rinktumetes ir kodel ?

as jam ir sakau ka jo vietoje imciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats patarciau imti creative :rolleyes: , turiu Creative ZEN jau daugiau nei puse metu, ne karto nesugedo, garso kokybe gera, ir ekranas nemazas (kaip MP3 grotuvui) :D .

Ne į temą

Na dar jei rupi tai ir dinainas grazus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar noreciau paminet kad creativai neduztantis, raidinau bmx ir uzkritau visiskai subirejo :rolleyes: gryzau namo suklijavau viska. IR KA JUS MANOT?! VEIKIA!! tik ten reikejo biski palituoti nes sudukas toks metalinis an ekrano nugaros susivare

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.