kiler01

netvarka forume ir seip keli pasiulymai..

Rekomenduojami pranešimai

na maniau kad atsakymas bus "gerai, reikes tuo uzsiimti" bet impaler uzsimojo is peties :thumbsup4:

gerai, apzvelkim wiska:

del moderatoriu. yra bent jau keli wartotojai turintys nemazai post'u ir daznai besisukiojantys forume tokius ir galima paiimt nebutinai dar ten kokia 20 prisamdyt. bet kokie 5 daznai besisukantys forume padarytu sioki toki skirtuma...

"Ši tema paskutinis lengvas spyris man į sėdynę griežtinant šį variantą." joks cia ne spyris, tiesiog taip sakant paraginimas susitvarkyt galini kiema. ne tai kad wersciu kanors daryt, bet matau kas daros - konstatuoju faktus - ir siulau kelias iseitis :nunchuks:

lankomumas. jau geriau letas bet stabilus augimas negu kad prisiwaryt pilna naujoku kurie net nelabai zino ka reiskia tie flashai CFW ir chipai. padaryt kad ir mazesni, bet elitini foruma.

naujokui nereikia uzdet limito. reikia tik ji patogiai ir intuityviai supazindint su esama informacija.. pvz pridet koki nors informacini tekstuka.. ne kokia nors EULA tipo litanija kuri jau iaugus i genus ir zinom kada praleist bet keliu sakiniu tekstuka. kad pvz. "norint sumazint nevertingu ir neinformatyviu post'u kieki jums duodamos trys dienos susipazint su forumu, jame esancia informacija ir svarbiausia: D.U.K (F.A.Q) skiltimi kad atmesti paprastesnius jums kilusius klausimus, duomenu baze tikrai praplesta ir patariama wisada paieskot joje atsakymo pries rasant kanors del ko nesate tikras.tai ne seip sau sugeneruotas tekstas, tai taisykle uz kurios nesilaikyma bus baudziama be pasigailejimo.nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes.have a nice day" nu wa mano wersija tokai gal biski banguota ar kazkas, aisku pilnai taisoma ir ne copyrighted :) .

Del subroforumu: naikint negalima, gal net dar kelis reik prikurt. isplest i kiekviena dali. tarkim kiekviena konsole turi skiltis hardware, software, games, modding(nu cia apie flashinimus ir tt butu galima), extra( nu tai mazdaug konsoles offtopicas kur eitu wisa kita)

kitas dalykas.. del to kad esi wienas.. tai priwersk esamus moderatorius labiau dirbti :) duok jiem kanors daryt jie ir pilnai gali perziurinet temas siust i siukslines ar tvarkyt gidus

laukiamos betkokios idejos :) nezinia kiek pasaulis butu geresnis jeigu didzioji dalis zmoniu minciu butu issakytos. gali sakyt wiska kas sukas galvoj, jei kas bus blogai tai su pagaliu galvon neduosim, tik pataisysim pakreipsim kita linkme

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as manau kad kai vartotojas pasiekia tam tikra postu skaiciu jis gautu dali moderatoriaus teisiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne kokia ideja..arba reikai idet labai daug pamastymu :thumbsup4:

nes tada pasidarytu lenktynes iki to skaiciaus ir beto koks tai skaicius turetu but.. tikrai ne 250 ar 500 o 1000 atrodo kaip everestas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo del tu moderatoriu tai pritariu, nes dabar turetu visi varzytis kas greiciau surinks tiek ir tiek post'u, o kai surinks koks spameris tai jis su tom moderatoriaus teisemis gali nesamoniu pridirbti, geriau Impaler renka modus :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau kad kai vartotojas pasiekia tam tikra postu skaiciu jis gautu dali moderatoriaus teisiu

Jokiu budu, be shancu, ideja nekokia :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

padarius taip tai gautus kaip online graju PvP servai pradedi wos ne maximalaus levelio su geriausiais sarvais ir ieskai ka ishskerst :thumbsup4: tai gautus barachlo biski

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia pasiūlymas kai jau bus DUK sutvarkytas : Aš iš savo patirties žinau tokį dalyką, kad kai tarkim aš ateinu į forumą su bėda kažkokia ar klausymu ( čia nebūtinai playmanija forumas), tai kai pradedu skaityt man rūpimas temas, mane apima kažkoks jausmas, kad ta informacija toj temoj yra pasenusi, ir tarkim bėdos sprendimo būdas yra jau naujesnis ir šitas kurį aš dabar skaitau nebetinka. Tad reiktų kažkaip, kažkur naujokams parašyt, pranešt, kad jie pirma perskaitytų DUK, o ne bėgtų iškart temų kurt, nes informacija kuri yra DUK'e yra kaip sakant up-to-date ir jei ji būtų pasenusi, ar netinkama, ji DUK'e nebūtų įdėta. Na arba kaip jau sakė kažkas, neleist naujokams kurt temų kažkurį tai laiką. Na tai tiek iš mano pusės.. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galbut rasyt idejimo laika ir karts nuo karto ieskot update'u informacijai :thumbsup4: ir tarkim wirsuj prirasyt kad info yra naujausia iki datos... ir wsio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprasciausiai reikia prirasineti gidu versijas kaip programose ir gido apacioje ar virsuje zodi atnaujinta + data. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbant apie gidus.

Kad lengviau butu rasti tinkama gida ir sumazinti besidubliuojancius/pasikartojancius klausimus (aprashytus giduose), siulyciau gidus priglausti prie atitinkamu konsoliu skyriu.

Dabar kai visi guli skyriuje "Aptarimas, klausimai, ir pastabos > Gidai" gal del paciu ju gausos ir atgraso zmones nuo paieshkos ir skaitymo. Del to ir pasirenkamas lengvesnis kelias - klausti nepaskaicius.

Pvz talpinti: "Microsoft konsolės > XBOX 360 > Gidai" arba bent jau "Microsoft konsolės > Gidai".

Arba siulyciau tada pati Gidu skyriu ishskirstyti bent pagal konsoles. Lengviau atsikasti/rasti butu galima ko reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai forume tokia maisatis o pvz puslapy pagrindiniam tai yra normali gidu skiltis kurioje suskirstyta kur koks gidas.. mano nuomone i ta skilti reiket uperkelt kuo daugiau gidu :thumbsup4:

EDIT: wa neturėdamas ką weikti papildžiau psp DUK uztrukau walanda sudejau 8 naujus klausimus. blogai tik tai kad tuos klausimus surinkau is vieno psp skilties puslapio.. o ju yra 21 :/ taigi pirma reikai ishvalyt foruma tada pildyt guide ir duk.. nes kitaip tampa skausmas sh.... kuistis per tiek puslapiu ir tikrint ar nera nieko naujo kiekvienoj temoj..

susidomejusiems link i duk: PSP D.U.K

kitas dalykas bepildydamas duk pastebejau kad negaliu net pasiringt kokia padetis (ta prasme naujas baigtas reikia dar info ir tt) tai cia taip turi but ar cia klaida? ta prasme yra skiltis pasirinkimo bet kai nuleidi jo meniu tai nieko nera ten

Temų kūrimas

Rašydami temos pavadinimą trumpai apibūdinkite būsimą turinį. Temos su beprasmiais pavadinimais: "Kodėl?", "Reikia pagalbos", "Kaip padaryti?" ir panašaus pobūdžio bus trinamos be perspėjimo. Temos pavadinimas turi būti informatyvus ir klausimo esmė privalo atsispindėti temos pavadinime ar/ir aprašyme! Nedubliuokite temų, prieš kurdami temą įsitikinkite ar tikrai tokios nėra.

ziurint pagal sita taisykle wisam forume turetu ivykt didziulis genocidas :nunchuks: nes wientik PSP skiltyje turbut tokiu temu butu du puslapiai

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

duk tas tj visai nieko galetum dar bsk prideti temu apie psx ir psp zaidimus tarkim kaip paleisti ir pan... nes tikrai maciau daug tikiu temu ir butinai joje parasyk kur reik kelti geimus kad reikia perkonvertuoti juos ir pan nu vnz manau sitas gidas geras butu :thumbsup4::nunchuks: sekmes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu isesmes kolkas wiska surasiau.. daugiau perdaug nera ka rasyt.. dabar reikia sutvarkyt foruma ir wiskas bus tvarkoj.. bus galima tada ieskot guide kaip det wel.. nes pvz is pirmo psl 8gidai is antro ir puse trecio tik 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks skirtumas jei tave uzbanins.. kas ten tie 20 pranesimu ar pan. wat kai jau turi 200 arba kaip as: link 500 tada jau butu skaudu gaut bana...

O tu cia del postu skaiciaus atejai? Aisku zmogus kuris turi 2000 svarbesnis uz ta su 20, bet kas geriau spameris su 500 (ne apie tave), ar protingai rasantis su 100? As jau cia gan seniai esu, bet turiu 400 postu. Na ir kas? Gi uz postu skaiciu negausiu dovanu kokio PS3 ar dar ko... :) As rasau tik ten kur man reikia, arba jei zmogui reik pagalbos... Tas pats ir del tasku. :)

Griztant prie temos, tai forume betvarke daros... Pastoviai atsiranda tema mazdaug "Kas yra Xbox" arba "Kur nusipirkrt PS3 slim?"... Imapler ideja man patiko, kad 3 d duot apsilt kojas, nes turim jau pakamkamai geru ir aktyviu nariu, o del tu spameriu kur palaukt negali- eina jie velniop...

Ne į temą

Killer01, buk zmogus, nerasyk su tom visom w, j ir t.t. atrodai kaip one.lt'istas (no offesne), gadina vaizda temos biski.. :)

Va cia mano nuomone... Peace :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu cia del postu skaiciaus atejai? Aisku zmogus kuris turi 2000 svarbesnis uz ta su 20, bet kas geriau spameris su 500 (ne apie tave), ar protingai rasantis su 100? As jau cia gan seniai esu, bet turiu 400 postu. Na ir kas? Gi uz postu skaiciu negausiu dovanu kokio PS3 ar dar ko... :) As rasau tik ten kur man reikia, arba jei zmogui reik pagalbos... Tas pats ir del tasku. :)

Griztant prie temos, tai forume betvarke daros... Pastoviai atsiranda tema mazdaug "Kas yra Xbox" arba "Kur nusipirkrt PS3 slim?"... Imapler ideja man patiko, kad 3 d duot apsilt kojas, nes turim jau pakamkamai geru ir aktyviu nariu, o del tu spameriu kur palaukt negali- eina jie velniop...

Ne į temą

Killer01, buk zmogus, nerasyk su tom visom w, j ir t.t. atrodai kaip one.lt'istas (no offesne), gadina vaizda temos biski.. :)

Va cia mano nuomone... Peace :)

Ne į temą

blm, del "j" nesikabink! ir taip nerasau kaip dauguma paaugliu kur tik galima ikist.screw one.lt im not using that shit NuotraukaNuotrauka

.

. esme netame kad spameris ar ne su tais 500 bet vistiek kazka pasiekes. kazkaip jauties padares kazka gero :) as tai nezinau, mokeciau kad nebanintu mano sito userio. o kai dabar pagalvoji nu kas tas su 20. tik pradejai- banins tai banins. tokia esme kad gaila prarast jau kazka parasius.. aisku negalima vertint zmogaus pagal post skaiciu. PIRATED turi maziau postu uz mane bet turbut visi yra dvigubai naudingesni uz mano :)

na laukiam impaler zodzio

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.