Player0008

Del UMD disku

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,noreciau sawo zaidimus irasyti i UMD diskus,ir paleisti ant PSP .Ar iseitu taip padaryti,jei taip tai kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Netgi as neturintis PSP ir apie ji nesidomintis, zinau kad neisirsysi tu jokiu disku.

Bet net jeigu as klystu mane greit pataisys PSP fanai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip net nera tokiu pirkti man atrodo tusciu ir su kuo juos irasyti nusipirk kai visi memory sticka ir rasykis zaidimus i ji.. beto pries klausdamas pasiskaityk foruma jau buvo kalbet neseniai apie tai..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir as taip manau bet tikrai idomu jai nusipeki ta maza diskeli insirasai i ji zaidima td maciau ebay kad ira tokiu laikmenu nu kaip buna tas zaidimas i ta plastame ikistas idomu tikrai ar taip paleistu ar ne (tikuosi pagavot mano minti :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir as taip manau bet tikrai idomu jai nusipeki ta maza diskeli insirasai i ji zaidima td maciau ebay kad ira tokiu laikmenu nu kaip buna tas zaidimas i ta plastame ikistas idomu tikrai ar taip paleistu ar ne (tikuosi pagavot mano minti :D)

Gal ir veiktu jai nera apsaugu, taciau vistiek neisirasysi, del to ir yra mc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is mc yra zymiai griaciau, nes maziau akumuiatorius naudojasi, greiciau kraunasi i pan. Beje gavai atsakyma tai nepatingek :D (uzrakint temos)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.