autogarsas

XBL - kreditine kortele

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Kai nusipirkau x360, sukuriau belenkoki xbl accounta nemokama ir zaidziau online, po menesio atsijunge. Pakuriau kita ir toliau zaidziau sekmingai. Veliau kazkaip kurk, nekurk kita acc rase kad netinkamas membershipas, tai uzreginau savo kreditine kortele accountui kuri sukuriau is vis belenkaip (nei atsimenu kokia shalis, nei passwordas, e-mailas, nickas ) Viskas isgalvota vnz. Tai va, galvojau kad su kreditke sumokejau uz 1 menesi ir viskas, pasirodo mane billina kiekviena menesi....

Taigi klausimas toks. Kaip galiu istrint ta accounta, kad nebilintu manes daugiau?

P.S. Galvojau apie formata, taciau ar tie duomenis nepasiliks ten ju serveriuose ir toliau billins?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Kai nusipirkau x360, sukuriau belenkoki xbl accounta nemokama ir zaidziau online, po menesio atsijunge. Pakuriau kita ir toliau zaidziau sekmingai. Veliau kazkaip kurk, nekurk kita acc rase kad netinkamas membershipas, tai uzreginau savo kreditine kortele accountui kuri sukuriau is vis belenkaip (nei atsimenu kokia shalis, nei passwordas, e-mailas, nickas ) Viskas isgalvota vnz. Tai va, galvojau kad su kreditke sumokejau uz 1 menesi ir viskas, pasirodo mane billina kiekviena menesi....

Taigi klausimas toks. Kaip galiu istrint ta accounta, kad nebilintu manes daugiau?

P.S. Galvojau apie formata, taciau ar tie duomenis nepasiliks ten ju serveriuose ir toliau billins?

Man buvo panašiai, aš irgi tik užsakęs XBL gold supratau, kad jie nuskaito kas mėnesį ir taip paprastaiu neatsisakysi, bet pas mane buvo atskira sąskaita Virtuone, tai palikau ten tuščią sąskaitą, tai po poros mėnesių atėjo įspėjimas, kad reikia sumokėt arba užblokuos accountą, nesumokėjau ir dabar tas accountas yra suspended, per jį negaliu prie xbl pasijungt. O šiaip tai galima atšaukt Gold membership tik skambinant į jų informaciją Anglijoj ar kur sukurtas XBL accountas. Bandžiau paskambint, tai prakalbėjau gal 20 minučių, sumokėjau virš 10 lt, vos susišnekėjau su jais, bet kiek supratau, nieko padaryt jau negalima jei suspended ir pasakė kurt naują accountą :)

Taip kad mėgink skambinti jiems į Angliją (jei xbl sukūrei anglišką), kol dar nesuspendavo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man buvo panašiai, aš irgi tik užsakęs XBL gold supratau, kad jie nuskaito kas mėnesį ir taip paprastaiu neatsisakysi, bet pas mane buvo atskira sąskaita Virtuone, tai palikau ten tuščią sąskaitą, tai po poros mėnesių atėjo įspėjimas, kad reikia sumokėt arba užblokuos accountą, nesumokėjau ir dabar tas accountas yra suspended, per jį negaliu prie xbl pasijungt. O šiaip tai galima atšaukt Gold membership tik skambinant į jų informaciją Anglijoj ar kur sukurtas XBL accountas. Bandžiau paskambint, tai prakalbėjau gal 20 minučių, sumokėjau virš 10 lt, vos susišnekėjau su jais, bet kiek supratau, nieko padaryt jau negalima jei suspended ir pasakė kurt naują accountą :)

Taip kad mėgink skambinti jiems į Angliją (jei xbl sukūrei anglišką), kol dar nesuspendavo, nors man atrodo ten reikia pasakyt niką ir passwordą

Redagavo Rezidentas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, siaip pas mane irgi atskira kortele mokejimams internete. Taigi kaip supratau cia yra isejtis palikti ja tuscia ir viskas? Arba dar geresnis: Ketinu jau senai is snoro i hanza perejt, tai cia dabar proga susiruosti ir pavaiksciuot po bankus... Beje virtuonas cia hanzos ane? Jokiu problemu nekilo tau su paypal'u moneybookers t.t.?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, siaip pas mane irgi atskira kortele mokejimams internete. Taigi kaip supratau cia yra isejtis palikti ja tuscia ir viskas? Arba dar geresnis: Ketinu jau senai is snoro i hanza perejt, tai cia dabar proga susiruosti ir pavaiksciuot po bankus... Beje virtuonas cia hanzos ane? Jokiu problemu nekilo tau su paypal'u moneybookers t.t.?

Jei negaila prarast sukurtą to vartotojo XBL accountą, tai vienareikšmiškai paprasčiausia išeitis būtų palikti tuščią kortelę ir laukt, kol suspenduos. Visa Virtuonas tai SEB banko pas mane, turiu PayPal accountą, esu su juo pirkęs iš Ebay.co.uk, t.p. esu pirkęs su kortele iš games.co.uk porą kartų, tai viskas normaliai.

Ne į temą

Kas labiausiai nervina dėl to užblokinto account'o, kad per jį anksčiau porą Arcade games ir Oblivion: Shivering Isles expansion'ą buvau nusipirkęs, po to sugedo mano senas Xboxas, o kai nusipirkau naują, nebegaliu tų nupirktų geimų iš naujo atsisiųst, nes nebegaliu prisijungt per tą accountą prie XBL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.