DeiXaz

Pasaulio Pabaiga

Rekomenduojami pranešimai

aj krc baikit gal karta buti tokie zmones su tokiu poziuriu nepamaciau nepatikesiu :D tj mazdaug cia isvis tokiu zmoniu nuomones tarkim kokia amerika sk nea viskas tvarkoj ateiviu tarkim nera anea ir visi tiki o kiti sk tjp jie yra ir pan ... bet jie paprasti zmones o nea kokia amerika kad pasako ir visi tiki :D cia su ateiveis nk bendra cia tik toks paiskinimas kad jei kas paskelbia kad joa tj saugu ir pan ... o istikro yra ir pavojus tj zinot ... meluoja ir beto kai tokius dalykus daro galetu pilnai informuoti gyventojus :D ir isvis cia mazdaug kaip per koky kontrakta mazdaug grazej prirasyta o mazom raidem galima pasaulio pabaiga kurios nepastebite :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei tai tiesa, tai net nebus imanoma suzinoti apie tai, kai tai nutiks...

Tai tik hipoteze, tas pats kaip ir kad atras nauja prada, o siaip tai jei pats projektas nusiseks, tai laukim didzio patobulejimo, perversmo technologijose...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man sitas visas dalykas atrodo kaip is fantastinio filmo. Per daug rimto fantastinio filmo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aj krc varau miegot viskas nebegaliu ner ka cia sneket kas bus tas bus nk nepakeisi tik galesim jei ka nuveikt kanors tarkim kokia pana pasigriept :D (jk)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Debilaj bliot.... krc ir tiki nesamonem.. paprikolino geraj dbr issigando vaikai ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo jo gyvai :DDD

Rodys kaip juodoji skyle mus susiurbs ir rysio pabaiga ane ?;DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jus net neisivaizduojat kiek tokiu projektu yra nuslepta, amerikieciai Jutoje branduolinius eksperimentus daro slapta, ir niekas nezino.. O cia parasyta kad gal, gal, 1% is 100% .. Atsimenat kaip Cernobilyje buvo? Sovietai uzslepe butu, jei ne svedai... JAV010, jei i USA zadesi per ta reikala varyt, tai man ir panike kokia nugriebk, priimsiu tave :D

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kur ta pasaulio pabaiga nematau :D Niekas manes dar neįtraukia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kur ta pasaulio pabaiga nematau :D Niekas manes dar neįtraukia :D

Pirmieji bandymai prasides po poros sav. o ijinge tik db. Paziurek video.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu, baikit čia svaigt... Kam jie kąnors darytų jei tai sukeltų pasaulio pabaigą.. Logiškai pagalvokit.

O jei ir bus, koks skirtumas. Visi kadanors mirsim, man pvz. visai nesvarbu ar anksčiau, ar vėliau.

Redagavo H117

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu, baikit čia svaigt... Kam jie kąnors darytų jei tai sukeltų pasaulio pabaigą.. Logiškai pagalvokit.

O jei ir bus, koks skirtumas. Visi kadanors mirsim, man pvz. visai nesvarbu ar anksčiau, ar vėliau.

kokia tema tokie ir postai, negi dabar visi rimtai prades apie tai galvoti ir begti i parduotuve uzsipirkti maisto atsargu kad kad butu ka juodojoj skylej valgyt :D

as tai galvoju nusiopirkt psp, tai galesiu zaist kol mane trauks i ja (nors bus kas veikt). :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.