kiler01

PSP mem stick beda: genda ar tech. bugas?

Rekomenduojami pranešimai

sweiki, tai wa pries kelias dienas pastebejau wiena dalyka, tiksliau tada jis ir atsirado. kai isjunges psp, seip po kurio laiko, isijungiu wel ir einu i games=>memory stick ismeta there are no games... na seip atrodo wiskas logiska bet esme kad psp nulauztas, ir memory stickas prigrustas iki wirsaus nuo zaidimu...

kas idomiausia kad dingsta netik game bet ir save-game

bet wiskas susitvarko kai nueinu i wideo skilti. ir wiskas. priestai tai dar kelias sekundes paleisdavau betkoki klipa ir wiskas.. dabar tiesiog uzsuku i wideo skilti, iseinu einu i game ir atsiranda wisi zaidimai...

ka jus i tai?

gerai kol neprasidejo standartiniai klausimai numesiu kelis faktus:

1. taip, zaidimai imesti i ISO folderi

2. taip, PSP nulaustas

3. PSP sekmingai be jokiu gedimu weike beveik metus tik dabar pradejo kazka daryt

4. ne, pries wiskam prasidedant as jo nenumeciau is kokia 20m aukscio (ir apskritai jis man nesenai nebuvo iskrites)

5.wienitelis dalykas po kurio tai mano manymu pasireiske tai temos, fono ir background spalvos pakeitimai.. ko pasekoje buvo palitka ta pati tema bet nuimtas walpaper ir uzdetos standartines tos linijos (black spalvos)

6. wiskas kas ne game srityje yra: music ir wideo pilni kokie ir turi but

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1.variantas:manyciau cia kinietiskos kopijos pozymiai yra gidas prie gidu pasiskaityk ar tikrai pas tave originali...

2.variantas:gali su kazkuriuo zaidimu buti bug'as...

3.variantas:cia gali buti kaltas ir tavo PSP

Ne į temą

koks pas tave PSP FHAT ar SLIM???
;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.variantas:manyciau cia kinietiskos kopijos pozymiai yra gidas prie gidu pasiskaityk ar tikrai pas tave originali...

2.variantas:gali su kazkuriuo zaidimu buti bug'as...

3.variantas:cia gali buti kaltas ir tavo PSP

Ne į temą

koks pas tave PSP FHAT ar SLIM???
;)

1. pas mane ORIGINALI sony kortele 4gb

2. turi galvoj kad wienas zaidimas uzbugina wisa sistema? nes as kalbu apie XMB=>games=>memory stick

3del to ir bijau ;)

pas mane psp - 2004 - slim

beto wersija naujausia cfw

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man budavo toks dalykas su seivais,formatavau kortele ir viskas isisprende

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man budavo toks dalykas su seivais,formatavau kortele ir viskas isisprende

nebloga ideja.. bet pasilikim tai kaip krastutinuma ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. pas mane ORIGINALI sony kortele 4gb

2. turi galvoj kad wienas zaidimas uzbugina wisa sistema? nes as kalbu apie XMB=>games=>memory stick

3del to ir bijau ;)

pas mane psp - 2004 - slim

beto wersija naujausia cfw

nu tai tada tikriausiai zaidimas arba PSP problema nes mano klasiokas turi 2004 metu slima ir jam zaidu isvis neleidzia jo psp bet pries taj jam ir buvo panasios problemos su jo ms nuskaitymu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai tada tikriausiai zaidimas arba PSP problema nes mano klasiokas turi 2004 metu slima ir jam zaidu isvis neleidzia jo psp bet pries taj jam ir buvo panasios problemos su jo ms nuskaitymu ;)

kai buna parasyta 2004 tai ten ne metai 20** yra modelis **04 yra regionas (siuo atveju europos)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet vistiek galimybes tos pacios

Ne į temą

Ta prasme i ka galimybes panasios? tarp metu ir regijonu? WTF?
Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenukrypsiu nuo temos , galima dalykas , kad bugintas žaidimas kurio nepavyksta užloadint supisa procesa ir uzfreezina ji , pirmas loadinimas buna , kai loadina game icona ir aprašyma apeji , taip akd siulau pasiemi isiemi zaidimus suformatini kartacka ir sudedi vel ri zaidi laimingas arba pakeitalioji zaidimus o , jei ne geriausia cfw persirasai ir viskam pasidarai clean up'a

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu grajai kaip grajai.. wisi jau po karta ar kelis buve mem sticke ir anksciau tokiu bairiu nebuvo.. reiks ciuju snd formatuot mem sticka :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu grajai kaip grajai.. wisi jau po karta ar kelis buve mem sticke ir anksciau tokiu bairiu nebuvo.. reiks ciuju snd formatuot mem sticka :/

Ne į temą

pagaliau apsisprendei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.