Robinas

Jusu nuomone Konsole _ Pc ?

Rekomenduojami pranešimai

Tai va truputi pasimeciau savo mintyse. Noriu kompiuterio zaidimams ir galvoju gal pirkt Ps3 ?,bet zadimai brangus, o gal xbox 360? nezinau greit iseis fable 2 jau yra gta iv. O gal visgi nauja pc? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va truputi pasimeciau savo mintyse. Noriu kompiuterio zaidimams ir galvoju gal pirkt Ps3 ?,bet zadimai brangus, o gal xbox 360? nezinau greit iseis fable 2 jau yra gta iv. O gal visgi nauja pc? ;)

Nuo savęs patarčiau xboxą ,nes jis turės nors keliatą eskliusyvų ir tikrai dar gyvuos bent kokius 4 metus ,o per tą laiką spėtum pakeist nemažai kompo dalių ;) Apie ps3 gali net negalvot ,kolkas nenulaužiamas ir tikrai greitu laiku ne bus ,tad tau lieka pačiam spręst ko labiau pats norėtum sau ramiai sedėt sofoj ir žaist žiūrėdamam į tv ,ar vargt prie pc su klava ir pele ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie ps3 gali net negalvot ,kolkas nenulaužiamas ir tikrai greitu laiku ne bus...

wtf?o jeigu jis uzsimanys PS3 tai prie ko jam neziuret i ji?GAL jam ne problemos tie brangus zaidimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo savęs patarčiau xboxą ,nes jis turės nors keliatą eskliusyvų ir tikrai dar gyvuos bent kokius 4 metus ,o per tą laiką spėtum pakeist nemažai kompo dalių ;) Apie ps3 gali net negalvot ,kolkas nenulaužiamas ir tikrai greitu laiku ne bus ,tad tau lieka pačiam spręst ko labiau pats norėtum sau ramiai sedėt sofoj ir žaist žiūrėdamam į tv ,ar vargt prie pc su klava ir pele ;)

Siaip informacija idomi, siaip gal ir gyvuos, bet nemanau jog isliks ta pati sandara (iskaitant dvd-rom'a)... Bet cia to nezinosi...

Siaip pabandysiu surasyt bruozus, kokius turetu tureti PS3 ir xbox360 turetojai, gal tai pades tau pasirinkti, taigi>

Xbox360:

• Pirkimo tikslas - zaisti.
  • Zaisti ir zaisti daug.
  • Zaisti daug zaidimu.
  • RPG ir Saudykles - zaidimu pagrindas.
PS3:
  • Pirkimo tikslas - zaisti ir ziureti filmus (naudoti konsole ir pagal kitas paskirtis).
  • Pakanka keliu zaidimu, daugybe zaidimu niekam nereikalinga.
  • Zaisti Online - tai be ko neapsieisite.
  • Buves PS2 ar PS, o gal PSP turetojas.
Taigi xbox360 turetojas skirtusi tuom, jog jam neuztenka keliu zaidimu, o reikia maziausiai keliu desimciu, zaidimai greitai pabodantis ar tiesiog greitai pereinami. Bet visgi ar verta turetu tiek zaidimu, ir ka verta pirkti? Buvo sunku nuspresti, bet as pasirinkau PS3, kodel? O gi todel, jog mano tikslas ne vien zaisti zaidimus, man pakanka keliu geru zaidimu (MGS, NBA ir kt.), o be zaidimo Online negaliu apsieiti (o butent sis dalykas nufleshintai xbox360 konsolei yra pavojingas, nezinia kada gausi bana ir galesi atsisveikinti su zaidimu Online visam, na o jei nieks neuzbanins vis tiek pirksi gold kortas, leidziancias zaisti online (papildoma ~150lt i metus)...

Zinoma PS3 kaina Lietuvoje kolkas didele (nezinia kodel, nes europoj ji kur kas mazesne), visgi yra vietu pvz: Fortakas, kur galima isigyti pigiau (~1450lt)... Isties as buvau net suvedes savotiska kainu santyki tam kad patvirtintu mano nuomone, galbut skaiciavau pagal jog visgi pirkciau konsole is uzsienio (Vokietijos), taciau sioks toks kainu palyginimas, jog suprastumet, mano pasirinkima:

XBOX360

~900 > nauja konsole.

+350 > perdarimas.

+150 > online korteles tik metams.

=~1400 > konsole perdaryta su online galimybe metams.

PS3

~1300 > nauja konsole (tiksliai nepamenu ar 350 ar 400 euru kainavo, pasitisklinsiu paeditinsiu post'a), su visom galimybem ir online X metu.

Taigi pati konsole jums kainuos beveik panasiai. Taciau:

1300lt > PS3 +2 zaidimai.

1400lt > xbox360 bet tik vienas neoriginalus zaidimu.

Nusiperkam viena megstamiausia zaidima ant PS3 > 1450

Isirasom 5 idomius zaidimus xbox360 > 1450

Turime uz tokia pat kaina:

PS3 + 3 zaidimai.

XBox360 +6 zaidimai.

Taigi jusu pasirinkimas.

PS: del tiksliu PS3 kainu pasitikslinsiu, ir pranesiu, jei 350 tai zinoma iseis dar geriau PS3, jei 400 gausis siek tiek blogesne padetis, emiau vidury...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joniss man idommu ka tu vadini perdarymu?dvd rom`o perdejima?jeigu nepastebejei ne visi turi lite`on rom`us tai reiskia kad tie kurie neturi lite-on rom`o sumoka tik 70LT uz flasinima tai reiskia ~900+70= ~970lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Siaip informacija idomi, siaip gal ir gyvuos, bet nemanau jog isliks ta pati sandara (iskaitant dvd-rom'a)... Bet cia to nezinosi...

Siaip pabandysiu surasyt bruozus, kokius turetu tureti PS3 ir xbox360 turetojai, gal tai pades tau pasirinkti, taigi>

Xbox360:

• Pirkimo tikslas - zaisti.
  • Zaisti ir zaisti daug.
  • Zaisti daug zaidimu.
  • RPG ir Saudykles - zaidimu pagrindas.
PS3:
  • Pirkimo tikslas - zaisti ir ziureti filmus (naudoti konsole ir pagal kitas paskirtis).
  • Pakanka keliu zaidimu, daugybe zaidimu niekam nereikalinga.
  • Zaisti Online - tai be ko neapsieisite.
  • Buves PS2 ar PS, o gal PSP turetojas.
Taigi xbox360 turetojas skirtusi tuom, jog jam neuztenka keliu zaidimu, o reikia maziausiai keliu desimciu, zaidimai greitai pabodantis ar tiesiog greitai pereinami. Bet visgi ar verta turetu tiek zaidimu, ir ka verta pirkti? Buvo sunku nuspresti, bet as pasirinkau PS3, kodel? O gi todel, jog mano tikslas ne vien zaisti zaidimus, man pakanka keliu geru zaidimu (MGS, NBA ir kt.), o be zaidimo Online negaliu apsieiti (o butent sis dalykas nufleshintai xbox360 konsolei yra pavojingas, nezinia kada gausi bana ir galesi atsisveikinti su zaidimu Online visam, na o jei nieks neuzbanins vis tiek pirksi gold kortas, leidziancias zaisti online (papildoma ~150lt i metus)...

Zinoma PS3 kaina Lietuvoje kolkas didele (nezinia kodel, nes europoj ji kur kas mazesne), visgi yra vietu pvz: Fortakas, kur galima isigyti pigiau (~1450lt)... Isties as buvau net suvedes savotiska kainu santyki tam kad patvirtintu mano nuomone, galbut skaiciavau pagal jog visgi pirkciau konsole is uzsienio (Vokietijos), taciau sioks toks kainu palyginimas, jog suprastumet, mano pasirinkima:

XBOX360

~900 > nauja konsole.

+350 > perdarimas.

+150 > online korteles tik metams.

=~1400 > konsole perdaryta su online galimybe metams.

PS3

~1300 > nauja konsole (tiksliai nepamenu ar 350 ar 400 euru kainavo, pasitisklinsiu paeditinsiu post'a), su visom galimybem ir online X metu.

Taigi pati konsole jums kainuos beveik panasiai. Taciau:

1300lt > PS3 +2 zaidimai.

1400lt > xbox360 bet tik vienas neoriginalus zaidimu.

Nusiperkam viena megstamiausia zaidima ant PS3 > 1450

Isirasom 5 idomius zaidimus xbox360 > 1450

Turime uz tokia pat kaina:

PS3 + 3 zaidimai.

XBox360 +6 zaidimai.

Taigi jusu pasirinkimas.

PS: del tiksliu PS3 kainu pasitikslinsiu, ir pranesiu, jei 350 tai zinoma iseis dar geriau PS3, jei 400 gausis siek tiek blogesne padetis, emiau vidury...

Banalus ir nuvalkiotas pasakymas. Turiu pažystamų kurie jau virš metų sėdi su flashintais ir lošia geimus xbox live. Galiu pasakyt daug tiesos tavo poste, bet kaikur galima prikibt. Ir šiaip su tais pirkimais, tai reikėjo anksčiau galvot, nes dabar tokia situacija su boxais gavos, kad prisidėjo vienas žiaurus minusas, tai lite-on draivas, kuris kerta per žmonių norą pirkt xboxą, ir dar nemažus pinigus reikia sumokėt norint turėt naują ir flashintą. Nu žodžiu..

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As niekada nesuprasiu zmoniu kurie perka naujus pc vien del zaidimu,o po puses metu jau nebegali lost nauju zaidimu ant high nustatymu.Nusiperki x360,nusiflashini ir zaidi zaidimus nemokamai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

[off][/off]

Banalus ir nuvalkiotas pasakymas. Turiu pažystamų kurie jau virš metų sėdi su flashintais ir lošia geimus xbox live. Galiu pasakyt daug tiesos tavo poste, bet kaikur galima prikibt. Ir šiaip su tais pirkimais, tai reikėjo anksčiau galvot, nes dabar tokia situacija su boxais gavos, kad prisidėjo vienas žiaurus minusas, tai lite-on draivas, kuris kerta per žmonių norą pirkt xboxą, ir dar nemažus pinigus reikia sumokėt norint turėt naują ir flashintą. Nu žodžiu..

Na ties tavo pabrauktais zodziais mano pasisakymas nesibaigia... as issakiau abu variantus...

o del pirkimu pritariu... papildomi ~200 litu...

(PS: ok, kazkas sedi jau virs metu, o jungdamasis nors ir siandien ar jis gali buti uztikrintas, kad isijunks?-ne)

Redagavo joniss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wtf?o jeigu jis uzsimanys PS3 tai prie ko jam neziuret i ji?GAL jam ne problemos tie brangus zaidimai

Ne į temą

Bet jis pats rašė ,kad ps3 žaidimai brangūs ,tai nemanau ,kad jis norėtų juos pirkti GAL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bet jis pats rašė ,kad ps3 žaidimai brangūs ,tai nemanau ,kad jis norėtų juos pirkti GAL

Sutinku, PS3 zaidimai tikrai nekainuoja 10lt (dvd-dl kaina), taciau juos nesunkiai galima gauti uz 70-150lt (kad ir MGS is vienos interneto parduotuves 25 svarai sterlingai), be to visgi perejai zaidimai, atsibodo zaidimas - parduok ar issikeisk. Nusiperki GTA 4 uz ~120lt, pazaidi, pereini ir siek tiek pabosta:

- kodel jo nepabandzius issikeisti i kitus zaidimus? i ta pati MGS, GT5 ar dar tuzina kitu tavo aki traukianciu zaidimu... gal kitas zmogus tuo metu iesko GTA 4 ir galetu pasiulyti ka nors...

- kodel neparduoti, gal neatgausi visu savo sumoketu pinigu (nors imanoma net ir pelna gauti), bet prarasi nedaug, o prie gautu pridesi savo siek tiek ir galesi kito zaidimo ieskoti.

Na o jei leidi sau tureti tiek GTA tiek ir dar kelis topinius, o gal net keleta, tai gali ir pasilikti, gal uz kokio menesio ar keliu sugalvosi vel isijungti...

Redagavo joniss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

(PS: ok, kazkas sedi jau virs metu, o jungdamasis nors ir siandien ar jis gali buti uztikrintas, kad isijunks?-ne)

jonis,taip,jis gali but uztikrintas kad isijunks jeigu pries tai zaidiant jam boxas negavo rrod,jeigu xbox isjungei tada jis rrod tikrai negaus,nes isjunktas juk atsala o ne kaista...

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jonis,taip,jis gali but uztikrintas kad isijunks jeigu pries tai zaidiant jam boxas negavo rrod,jeigu xbox isjungei tada jis rrod tikrai negaus,nes isjunktas juk atsala o ne kaista...

Ne į temą

blogai mane supratai :thumbsup4:

turejau omeny Online ban'a...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

... gal uz kokio menesio ar keliu sugalvosi vel isijungti...

Tai vat tas ir yra, kad dažniausiai užsimanai įsijungt vėl ir palošt. Na o jei aš būsiu paklausęs tavęs ir būsiu pardavęs praeitą žaidimą ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na zmogus galvoja ka rinktis,as tai manau kad pirma jei jau jis cia raso tai nors koki pc turi tikrai,ir gal nelabai sena,gal jei jis nori zaisti su pc ,nes yra tokiu zaidimu kuriu nera ant konsoliu ir as pats vien del to noreciau gero pc kad palost tuos kelis zaidimus,be to jei megsti visokius questus,adventure zaidimus tai juo per pc lost reik,aisku jei zmogus jaunas ir jam reikia nauju graziu action saudykliu ir jis nepirks orginaliu zaidimu daznai, tai lieka tik vienas variantas xbox 360,bet as va turiu ta x360 ir man saudykles nera svarbiausi zaidimai,todel as ziuriu i ps3 puse dabar jau,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat tas ir yra, kad dažniausiai užsimanai įsijungt vėl ir palošt. Na o jei aš būsiu paklausęs tavęs ir būsiu pardavęs praeitą žaidimą ?

Na mano manymu, uzsimanai zaisti senesnius zaidimus neturedamas ka zaisti ar turedamas kaip tik per daug ir nezinodamas ka zaisti. Ar ne tiesa?

Ne į temą

PS: jai po to kai spes atsibost ir busi pardaves zaidima vel uzsimanysi taip jau ji zaisti, tai ka tada - pirk vel... Na , o siaip kadangi as jau taip kaip sakant PS3 puseje, tai imkim pavizdi mazdaug pagal mane> nusipirku NBA 2k9, Assasin Creed, GTA 4. Turiu 3 zaidimus plius dar 2 kuriuos gainu kartu su PS3 (tikriausiai Uncharted, Resistance)...

Zaidimu ateitis:

NBA 2k9 - pasilieku, nebent parduodu vasaros pabaigoj, nors gal dar zaidziu visgi parduodu nes dar kaina zymiai nenukrito ir greit iseis nauja dalis.

GTA 4 - be abejo reiktu pirma pazaisti, tikriausiai neperejes, bent viena karta neatsisveikinciau su zaidimu, plius uzimciau daug laiko tiesiog vaikstinedamas, galimybe pasilikti ilgam, priklausomai nuo idomumo.

Assasin Creed - pereinu, parduodu/issikeiciu.

Uncharted/Resistance - jei nesidomina, stengiuosi parduoti/iskeisti, jei zinoma imanoma.

Tikriausiai po tam tikro laiko tarpo (imkime pusmeti) atsisveikinu su keliais zaidimai, tai tikriausiai Assasin Creed ir/arba vienas ar ar du pridetiniai zaidimai, mainu ar pardavimo budu stengiuosi gauti kitu zaidimu: MGS, FIFA 09 ir kt. TAigi gaunu vel zaidima/u kurie uzima prarastu zaidimu vieta. Vel turiu ka zaisti, nors esu dar pasilikes NBA 2k9 ir GTA 4, kurios paleidziu karts nuo karto. Pasiilgstu zaidimo, nors tas mazai tiketina, nes turiu ka zaisti - kaip nors bandau ji gauti (skolinuosi, mainau ar net perku). Taigi jei uztenka vienu metu ~5 zaidimu tai viskas bus ok... (beja minejau savybes pirmame savo post'e)...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.