busters

Reikia pagalbos del psp

Rekomenduojami pranešimai

Tai va iskilo tokia problema del psp. Mes su draugais losiam gta ls per wlan taciau mane po kiek laiko ismeta visiem viskas gerai, tik mane ismetineja, be to kartais psp paluzta, viskas uzstringa ir po kiek laiko jis issijungia. Pas mane slim 3.71 m33-3 softas. Gal ka nors patartumet, pvz ka nustatyt ar softa atnaujint ar dar ka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

abejoju ar pades bet pabandyk pakeist iso mode

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabamdyk parsisiusti kita GTA versija, nu ta prasme iso o ne cso, turetu issitaisyti, dar gali bandyt naujinti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes su draugais visi Iso isimete, nes CSO pastringa biski. Siaip manau cia ne gta, o psp kaltas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandykit susimesti ta pačia versiją suformatink memory sticką pats ir nenuklysk bezaizdamas po 5km nuo draugu turetu padeti manau :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa as savo psp truputi modinau, tai yra keiciau gameboot, volume bar, theme ir panasiai, cia gal del to gali buti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa as savo psp truputi modinau, tai yra keiciau gameboot, volume bar, theme ir panasiai, cia gal del to gali buti.

Taip , tesiog kurioje nors vietoje nesutampa game ir tuomet pradeda loadint kažka ieskoti ir lužta tą pačia versija susimeskit :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Katik i 3.90 m33 updaitinau tai vel origalus gameboot ir volume bar pasidare, turetu gal dbr nrm but

Dar prie to pacio norejau paklausti gal zinot kdl kuriant gta labai daznai ismeta, is kokio 4, 5 karto tik nrm pasijungia. Taip pat gal zinot kokiu geru zaidimu kur galima butu 4 ar 5 susijunkti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Katik i 3.90 m33 updaitinau tai vel origalus gameboot ir volume bar pasidare, turetu gal dbr nrm but

Dar prie to pacio norejau paklausti gal zinot kdl kuriant gta labai daznai ismeta, is kokio 4, 5 karto tik nrm pasijungia. Taip pat gal zinot kokiu geru zaidimu kur galima butu 4 ar 5 susijunkti?

Geimu tai ign'e pasieiskok o 4.5 karto ;\ tai gal kai daug jungiates kartais nudisconectina ar nupingina ir sakau atisiuskit visi normalia gta versija ir ta pacia naudokites turetu nurimti tos problemos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi sake kad visi naudoja tapacia iso versija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien pabandem tai neismetineja jau veikia nrm, tik psp buvo 2 kartus paluzes vaizdas sustujo po kiek laiko persikrove, tai nzn kas dbr gali but blogai, gal Cpu per mazai nustatytas ar kas. Tiesa ISO mode turi but nustatyta m33 driver ar sony NP9660, nes man su abiejais veikia ir ar yra koks skirtumas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man asmeniskai kai kuriu graju su m33 nepaleisdavo tai pakeiti i NP ir veikdavo tada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NUo driveriu kurimo nepriklauso mano manymu , o antras dalykas jis nebuvo paminejas , kad jei tapacia versija ;\ o tik iso visi naudoja ... tiap kad visi galejo skirtingas atsisiust :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.