Rekomenduojami pranešimai

Arba aš senstu, arba su manim kažkas negerai, bet Returnal kol kas nepaliko man jokio įspūdžio, nuo žodžio "jokio" Skirtingai nuo to paties Demon's Souls. 

• Cha cha 1
  • Nustebau 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
prieš 4 valandas, Javelin parašė:

Arba aš senstu, arba su manim kažkas negerai, bet Returnal kol kas nepaliko man jokio įspūdžio, nuo žodžio "jokio" Skirtingai nuo to paties Demon's Souls. 

Jeigu atvirai, tai aš nuo kokių 26-27 m.  Lygiai taip pat reaguoju į visus žaidimus.. Kas įdomiausia, kad seku visas naujienas bet pats niekaip neprisiruosiu prisėsti pažaisti... Net sužadėtinę leidžia pažaisti, bet kaip nerandu vaibo taip nerandu ?

Jaučiu senstu ? o baisiausia nenoriu susenti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Eiviokas, na iki senatvės tau dar toli gražu?, o fizine prasme susensim visi, ankčiau ar veliau, da i numirsim atėjus laikui, bet čia taip, filosofinis nuokrypis. Man su amžiumi gal labiau kitoks dalykas pradėjo reikštis - po kokių 40 darbo savaitės metu paprastai nelikdavo nei upo, nei jėgų tos žaidimus žaisti. Tą prasmę aš kaip ir norėdavau, bet dar labiau norėjosi pasyvaus poilsio, tiesiog ramiai paskaityt naujienas, knygą, tuo pačiu skaniai ką nors pakrasmnojus. Nes žaidimas toksai kaip vos nedarbas gaudavosi jį žaisti, ypač jeigu toks labiau ant perėjimo. Toks va kaip Returnal. Aš ne sakau kad jis blogas, tiesiog gal ne man. Nėra man dėja fan kažkokio jį žaidžaint, neįtraukia.

Gerai kad su drauge sutariat dėl žaidimų, bet šeimoje skaitau apie normalius dalykus neturėtu būti to "leidžia, neleidžia" Jeigu žmonės yra kartu, tai turi priimti vienas kita tokie kokie yra, taip ir su tam tikrais individualais pomėgiais. Tau gi nereikia "leisti" jai serialus žiūrėt ar į kirpyklą eiti. Bet čia taip "no offence", manau supratau ką turėjai omeny.

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbant apie zaidima, sprendziu is matytu GamePlay ir Streamu, man sitas zaidimas nera kazkoks ispudingas. Tiesiog naujas IP ir tiek. Tikrai ne kazkoks next geninis. Tiesiog pasirode nauja konsole ir pasirode jai skirtas zaidimas, bet tikrai ne revoliucija keliantis. Panasiai kaip su Kojimos DS zaidimu.

Man revoliucija labiau kels toks zaidimas kaip GTA 6. Ten tikrai bus didelis pasaulis ir tu tame zaidime gyvensi. Zinoma, kad ir jis ne visiems patiks, bet bandau sulyginti du zaidimus pagal "svori". RE kaimas irgi geras zaidimas, bet tikrai ne revoliucija keliantis. Tiesiog Action saudykle kur saudyti reikia daugiau negu mastyti. Zinoma del to panasus zaidimai ir yra vertinami kaip AAA klases, bet tai nereiskia, kad jie pramusa kazkokias lubas. Tiesiog graziai atrodantis.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 29 minutes, Magnitas parašė:

Kalbant apie zaidima, sprendziu is matytu GamePlay ir Streamu, man sitas zaidimas nera kazkoks ispudingas. Tiesiog naujas IP ir tiek. Tikrai ne kazkoks next geninis. Tiesiog pasirode nauja konsole ir pasirode jai skirtas zaidimas, bet tikrai ne revoliucija keliantis. Panasiai kaip su Kojimos DS zaidimu.

Man revoliucija labiau kels toks zaidimas kaip GTA 6. Ten tikrai bus didelis pasaulis ir tu tame zaidime gyvensi. Zinoma, kad ir jis ne visiems patiks, bet bandau sulyginti du zaidimus pagal "svori". RE kaimas irgi geras zaidimas, bet tikrai ne revoliucija keliantis. Tiesiog Action saudykle kur saudyti reikia daugiau negu mastyti. Zinoma del to panasus zaidimai ir yra vertinami kaip AAA klases, bet tai nereiskia, kad jie pramusa kazkokias lubas. Tiesiog graziai atrodantis.

Nlb dabar sukelsi revoliucija , idejos jau issemtos. Gta irgi nebus revoliucija jau pilna tokio tipo sandbox zaidimu. Gta 3 trilogija buvo revoliucija savo laiku :) Be to siais laikais nereikia nieko naujo galvot. Va last of us 2 padare grazia grafika, paliko praktiskai identiska gameplay pirmai daliai ir dar priedo prastesne istorija buvo nei 1 daly ir visus apdovanojimus susizere :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš valandą, Magnitas parašė:

Panasiai kaip su Kojimos DS zaidimu.

DS buvo žymiai geresnis. Ten buvo nauja ideja, siužėtas, tikrai skirtingi ir įtraukiantis personažai ir savotiškas gameplay. DS duočiau 9, Returnal kol kas tarp 6 ir 7, bet bandysiu visgi žaist, gal pramuš. Man iš tikrųjų retai būna, kad pradečiau žaidimą ir jį mesčiau, nes jau priš pradedant atsirenku. Šiaip dar vienas pastebėjimas, jo graži grafika, bet neneša į nextgen. Iš tikrųjų atrodo kaip geras PS4 Pro lygio žaidimas, tik kad 60 fps.

Kaimas tai išvis Steam yra apibudinamas kaip ACTION, manau viską pasako. Bet šitą pirksiu per išpardavimą kai ateis laikas ir bandysiu žaist.  

Na dar trumpas pastebėjimas apie Returnal, kadangi rašydamas savo įspūdžius kiek išeina stengios būti sąžiningas saves ir kitų atžvilgiu. Tai va savo pradiniu žodžių neatsiimu, nes susipažistant su žaidimu man toks įspūdis ir buvo "maždaug žaisti galima, bet niko įspudingo, nieko įdomaus". Vakar pabandžiau dar karta ir praleidau gal kokių 4 val. ištisinę sesiją (nes įtraukė?) ir kai pradedi geriau suprasti žaidimo mechaniką (kurių nėra tokia jau paprasta kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio), tai kaip čia pasakius atsiskleidžia ir pasidaro įdomu jį įveikinėt, kas manau svarbiausia, nes žaidimų didžiuasias privalumas ir yra kuomet tau norisi juos žaisti. Tai kol kas įvertinimas pakilo iki tvirto "8", 9-10 jis vistiek netraukia, bet visgi yra savaip smagus ir fainas, ir tiesa daugiau pažaidus pradeda atsiskleisti jo story ir lore.

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galvokit apie mane ką norit, bet Returnal visgi gauna savo 9/10 ir yra must have PS5 savininkams. Dabar supratau ką jis man primena pagal gameplay - ogi naujo Doom be save ir Dark Souls mišinį. Man asmeniškai jis yra dar sunkesnis negu Dark Souls, ten bent jau visas tavo patobulintas persas išlieka jeigu žusi kovoje su bosu ir per shortcut vėl greitia dabėgi. Čia gi - užmuša viską vėl turi susrinkt iš naujo? @gedunex Phrike gal iš pirmo karto sudorojo, aš tai po kokių 15 mirčių (na ne vien su ja grynai, bet per žaidimą). Bet nieko šiaip ne taip sudorojau, išgelbęjo parazitas, kuris daro autorepair suit when low integrity (bet lėtai ir tik iki 3dalio). Na yra dar reakcijos likučiai. Bet tikrai suprantu žmonės, kurie neįveikę pirmo boso parduodavo šį žaidimą (skaičiau atsilėpimus amazone)? 

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

9/10 rimtai? as tai video paziurejau ir galvoju kad zaidimas nera ispudingas, is kur dar tokie geri atsiliepimai. reikes dar karta video paziuret ir tapsiu ekspertu sio zaidimo ir galesiu dar gylesne nuomone savo issakyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 14 minučių, gedunex parašė:

9/10 rimtai? as tai video paziurejau ir galvoju kad zaidimas nera ispudingas, is kur dar tokie geri atsiliepimai. reikes dar karta video paziuret ir tapsiu ekspertu sio zaidimo ir galesiu dar gylesne nuomone savo issakyt.

Tai gi tu ji pats intensyviai žaidi ar čia sarkazmas? Mano pradiniai atsilepimai buvo ne iš video, o pradėjus žaisti. Kaip atrodė tuo metu taip ir parašiau. Man asmeniškai ko toliau žaidžiant ir labiau perpratus žaidimo sistemą įspūdis pradėjo keistis į žymiai geresnę pusę apie ką ir parašiau. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagaliau pasiemiau platina. wow, ziauriai patiko, labai geras zaidimas. gera istorija, paslepta, turi ieskot, klausyt, isigilint. kazkas neiprasto sitame zaidimu laike, kazkas unikalaus, tikrai ne kazkoks popsas kaip cod ar gta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 12 minučių, gedunex parašė:

pagaliau pasiemiau platina. wow, ziauriai patiko, labai geras zaidimas. gera istorija, paslepta, turi ieskot, klausyt, isigilint. kazkas neiprasto sitame zaidimu laike, kazkas unikalaus, tikrai ne kazkoks popsas kaip cod ar gta.

Super, sveikinu. Žaidimas tikrai geras, ko toliau, to labiau įtraukia. Man labai apgaulingas pradinis įspūdis buvo. Platinos nesieksiu, ne man. Tikios kad apskritai sugebesiu pereit, bet bandysiu, patiko.

@gedunex, po teisybe stebios kaip tu lengvai (toks susidaro įspūdis) Returnal įveikei. Mane jis įtraukė, bet vargo vakarienė. Aš vakar Crimson wastes iki 2 nakties prasidaviau, kad finale vėl viską iš naujo pradėčiau, po pats žinai susidurimu su kuo. Nors tikrai gerą persą susikuręs turėjau. Vos į darbą atsikėliau. Negerai. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na įveikiau aš ji, visus trys aktus. 9 iš 10 išlieka, net buvau sugalvojes dėl platinos, bet vargas tuos visus glyphus suieškot, gal ateity.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu PS+ Extra išmėginau žaidimą, nu wow tie oultelio navarotai 3d audio, bet žaidimas sunkus :D ir jis turi kažką tokio kabinančio, kad norisi toliau žaisti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 1 valandą, Džekeris parašė:

Turiu PS+ Extra išmėginau žaidimą, nu wow tie oultelio navarotai 3d audio, bet žaidimas sunkus :D ir jis turi kažką tokio kabinančio, kad norisi toliau žaisti :D

Taip, vienas iš geresnių tikru NextGen PS5 žaidimų. Momentais man atrodydavo sunkesnis negu klasikiniai DS serijos žaidimai. Bet taip, jis tikrai turi tą "kabinančio" dėl ko norisi žaisti. Svarbu taupyti resursus ir kad hube perkant iškristu "astronaut" figurėlė? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Javelin Na bandyssiu žaist kiek kantrybė ir nervai leis :D

Tik iškilo klaustukas jeigu jį išims iš katalogo ar ir dings iš library? Ar čia tas pats principas kaip paprasto ps+ kai kinta Monthly games jie lieka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.