weryrich

x360 ir full hd lcd

Rekomenduojami pranešimai

Tikrai vertas demesio, geros specifikacijos ir dydis geras!

Siaip nelabai megstu LG bet jei dabar reiktu tai imciau si, uz tokia kaina tikrai apsimoka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man jis taip pat patiko bet nesuprantu vieno dalyko ar jis hd ready ar full hd, nes tam paiam puslapyje ir taip rasoma ir kitaip :unsure: ir pasiziurejus filmuka raso hd ready bet 1080p, bet gi 1080 jau full hd ar as svaigstu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man jis taip pat patiko bet nesuprantu vieno dalyko ar jis hd ready ar full hd, nes tam paiam puslapyje ir taip rasoma ir kitaip :unsure: ir pasiziurejus filmuka raso hd ready bet 1080p, bet gi 1080 jau full hd ar as svaigstu?

man regis tai full hd televizorius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jeigu toki tv pajungti kaip kompo monitoriu per s-video jungti, tai normaliai rodytu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per koki dar svideo? vga turetu buti pas hdtv tada naudoji kaip monitoriu,o tas svideo tai nieko gero,tada jau geriau per componentini pajungt toki telika,yra tokie perejimai is vga i componentini spec kompam jungt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nesenai tokį, tik "42 colių pagriebiau ir ps3 jungiau. Na telikas kaip telikas, full hd (kaip kur rašo kad hd ready, bet tai netiesa), geros spalvos, neperdaug junčių, minusas būtų per daug vaizdo nustatymų, pagrindinis meniu, advanced meniu ir tt. Pirk, nepasigailėsi, nebent nori panasonic atsako siam televizoriui, turetu but panasia kaina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nesenai tokį, tik "42 colių pagriebiau ir ps3 jungiau. Na telikas kaip telikas, full hd (kaip kur rašo kad hd ready, bet tai netiesa), geros spalvos, neperdaug junčių, minusas būtų per daug vaizdo nustatymų, pagrindinis meniu, advanced meniu ir tt. Pirk, nepasigailėsi, nebent nori panasonic atsako siam televizoriui, turetu but panasia kaina

nusipirkau 37 coliu, labai patenkintas daug visokiu jungciu vargu ar panaudosiu visas kada nors :whistling: jei kam idomu galiu ideti foto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.