DeiXaz

PSP

Rekomenduojami pranešimai

Hey prasau gal kas galit padeti? Per Youtube paziuriu kjp isimest GBA ir Nintendo Bandziau bet kj viska padarau man ismeta "the game could not be started

(80020148)"...Gal Galit padet? Mano versija 4.01 m33-2.. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Hey prasau gal kas galit padeti? Per Youtube paziuriu kjp isimest GBA ir Nintendo Bandziau bet kj viska padarau man ismeta "the game could not be started

(80020148)"...Gal Galit padet? Mano versija 4.01 m33-2.. :lol:

turbut versija netinka nes man ant 3.90 m33-3 viskas ore veike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hey o gal yra ant psp GPS? Ir kur butu galima atsisiusti jai butu? Buciau dekingas..Beje o ant fat galima isirasyt kokius windowsus bent jau 95 ir ar galima uzsibrickint jai neteisingai padarai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hey o gal yra ant psp GPS? Ir kur butu galima atsisiusti jai butu? Buciau dekingas..Beje o ant fat galima isirasyt kokius windowsus bent jau 95 ir ar galima uzsibrickint jai neteisingai padarai?

GPS yra, dealextream ziurek. tap windowsai yra ir 95, ir 98. kazkur playmanijoj maciau yra, gidu skyriuje berots (jeigu dar neistryne)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmones Padekit Skubiai! Isirasiau Windowsus 95 ant psp bet kj turejo jungt ismete This C\Windows\System\Shell 32 Dll.file appears to be corrupt Reinstall the file and try again...Ka daryt kjp man isjungt ta meshla? Plz padekit lb reikia pagalbos..

EDIT: Susitvarkiau pats :badmood:

Redagavo DeiXaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.