joniss

PS3 Zaidimai | Pirkimas

Rekomenduojami pranešimai

pirkau is game.co.uk 3 kartus - 2 kartus atejo greit, o 3a buvo kaip tik sventes tai atejo per koki menesi nors rase kad issiusta - kaltinu pastus vietinius :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O niekam nepasitaike kad taip ir nebesulauket siutinio, ar daznos tokios problemos su Ebay, ir ar yra skirtumas kokios salies Ebay del siuntimo greicio, patikimumo?? <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O niekam nepasitaike kad taip ir nebesulauket siutinio, ar daznos tokios problemos su Ebay, ir ar yra skirtumas kokios salies Ebay del siuntimo greicio, patikimumo?? <_<

Visada sulaukiau ir tikiuosi sulaukt, tiesa karta del vietinio pasto klaidos teko laukti beveik menesi, taciau Ebay pardavejas net jau buvo grazines pinigus, susisiekiau su juo, tai nebeprase grazinti pinigu ir dave kaip dovana ;) (buna visokiu pardaveju).

Kolkas nebuvo problemu del paziu Ebay pardaveju, zinoma, patarciau rinktis is labiau patikimu (daug prekiu pardaves+ geras procentas).

Zinoma yra skirtumas is kokios salies... net is tos pacios salies gali siusti skirtingai, priklauso ir nuo vietoves is kur siuncia ir nuo dienos kada issiunte... Na pvz is Anglijos yra siunte taip mazdaug savaite, is Ispanijos ar Kinijos (honkongo) iki dvieju.

Pakankamai patikimas dalykas, nors nezinosi, visko buna. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš užsisakiau du žaidimus iš game.co.uk ir abudu gavau greitai,siuntimas truko 4 dienas. Dar yra viena gera svetainė www.shopto.net atsiunčia per 4 dienas. <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labas zmones kaip jums sekesi gauti zaidimus is game.co.uk?

as nusprendziau nusipirkti ps3, gavau ps3 uzsisakiaiu is game.co.uk 7 game iskarto,

viena cancel padare tai yra baigesi zaidimas sandeli, kitus kaip parase issiunte 11 gruodzio 1 is ju gavau 21 gruodzio nepatikesit ateinu zaidimas (vokelsi) guli mano pasto dezuteje, labai nustebau, kitu laukiu iki siol ...

tai va dabar nei karto neuzsakysiu is game.co.uk nes š**** o ne webas raso viena realiai gauni kita (cia apie pristatima)

per kiek atsiuncia taip pat priklauso ir nuo pardavejo,kiti tik po savaites issiuncia,bent jau man yra pasitaikes toks ne vienas,kiti pamirsta issiusti ir kai pradedi klibinti tik tada atsimena,taip gali uztrukti ir men,is uk i lt siuncia paciu pigiausiu,be jokio draudimo del to ir uztrunka ilgiau,(ne visi ,)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar gavau LBP is shopto.net uz 85lt tai lb pigiai gavos ir atsiunte per 2sav. matyt del svenciu nes uzsisakiau 25 d. o game.co.uk tai man nelabai patinka nes brangiau kainuoja prekes beto nesiuncia daiktu kaip ps3 eye ar controller beto buvo viena karta beda su game.co.uk buvau uzsakes gt5p 1 diena po isleidimo datos tai gavau tik po 7 men. ir dar kas nervino, kad jie neatrasydavo man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Amazon.com

PS3 grajai 15-70$

Bet manau i LT siuntimas labai brangiai kainuoja

PAts PS3 neturiu tai nesisiunciu, tik parasiau :D

nes nebuvo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Amazon.com

PS3 grajai 15-70$

Bet manau i LT siuntimas labai brangiai kainuoja

PAts PS3 neturiu tai nesisiunciu, tik parasiau :D

nes nebuvo :D

Restrictions

The following items can be shipped to almost all destinations outside the U.S.:

books*

DVDs

music

VHS videos

Additionally, some consumer electronics, health and personal care, home and garden, jewelry, pet supplies, shoes, software, sporting goods, tools, video games, and watches can be shipped to the following countries:

Australia, Austria, Canada, Chile, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Saudi Arabia, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Arab Emirates, United Kingdom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Tai geriause Yra www.shopto.net Tik Ce Perku Zaidimus ;D Geras Dalykas Yra Tas Kad Ten Wisada Buna Dideles Nuolaidos Ir Mazos Pacios Kainos :) Seip Rekomenduoju, Isbandykit.

P.S: Wisada Pirmiause Paeskokite Skelbimose Pries Pirgdami Is Tokiu Swetainiu :)

Redagavo nediksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.