Džekeris

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Rekomenduojami pranešimai

Siaip man netrukdo, kad spalvotasis. As, nezinodamas tiesos, pagalvojau, kad cia vel kazkas su lygybe. Skirtumo didelio kaip ir nematau uz ka tu zaidi zaidime. Tik dar didesnis klausimas kas tie kiti paraleliniai personazai bus ateityje? Mergina, netradicines orientacijos personazas ir..? (Gal ir vel klystu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šaip pirmo dalies vaikino snukis nepatiko erzino šito gal kaip ir nieko, bet nenoriu kad žaidimai taptų visokie toleranciški viskam..... Žaidimas yra žaidimas, kam į jos kišti visokius politinės briedus. P. S dabar tas cod warzone erzina su tais "black lives matter"... Manau visų gyvybės svarbios.... 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@CerberusLT Su Mailsu čia viskas gerai, jis senai egzistuojantis komiksuose kaip kitas žmogus-voras. taip pat yra mergina Spider-Gven, detektyvas (Noir Spider-Man) ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 15 valandų, CerberusLT parašė:

P. S dabar tas cod warzone erzina su tais "black lives matter"... Manau visų gyvybės svarbios.... 

Universitetas. Pirmas kursas. Rinkodara, prekės ženklo formavimas, įvaizdžio formavimas. Politinis korektiškumas. ??? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Panašu, kad istorija su Mailsu bus po to kaip pasibaigė Marvel's Spider-Man PS4 dauguma turėtų suprast apie ką aš, manau per tiek laiko jau gal kas norėjo visi perėjo :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kazkaip per daug veiksmo. Gal ne tiek to veiksmo kiek.. Kaip cia pasakyti.. Kovos scenose nori parodyti daug, bet tuo paciu per daug visko i viena. Beveik kaip Japoniskuose zaidimuose kai tave uzpuola simtai priesu ir tu su kokiu super combo juos visu pasiunti i dangu.

464819_ZmgsBXZXsH_2.jpg

464820_CKT7CHVQRh_1.jpg

1400

1400

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perkant UE bus SM remastered versija kartu.

120387568_1553601148157909_4851312632558

Recast'intas Peter Parker, o gal reikėtų sakyti Tom Holland? :D 

120377039_10158626399427488_566203038415

120325320_10158626399487488_222914343803

120464149_10158626399392488_404127952759

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nemanau kad čia vientisas gameplay. Labiau panašu į karpytą footage, tai dėl loading screen nebūvimo anksti kalbėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.