Džekeris

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Rekomenduojami pranešimai

• Platformos

• PC
    • PlayStation 4
    • PlayStation 5
  • Kūrėjas

• Insomniac Games
    • PlayStation Studios
  • Leidėjas

• Sony Interactive Entertainment America
    • PlayStation PC
  • Temos

• Comic Book
  • Išleidimo data

• Apie žaidimą

The second entry in Insomniac Games' Spider-Man franchise shifts the focus from Peter Parker to Miles Morales.

Apie žaidimą

The second entry in Insomniac Games' Spider-Man franchise shifts the focus from Peter Parker to Miles Morales.

Aprašymas

Overview

Marvel's Spider-Man: Miles Morales is an open world action-adventure game developed by Insomniac Games and PlayStation Studios and was published by Sony Interactive Entertainment America for PlayStation 4 and PlayStation 5.

External Links

• Marvel's Spider-Man: Miles Morales Official (Insomniac) Site

Nuotraukos

Zaidimas zinoma geras bus, bet.. Kam reikia keisti odos spalva? Dabar ir zaidimuose tures buti lygybe uz kiekvieno kampo?.. Einame link idiotizmo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi čia viskas ok, gausim Mailso story, šis veikėjas seniausiai egzistuoja komiksuose, man keista, kad kažkas pasiryžo padaryti Mailso story. Ateitį manau gausim ir filmą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Be rasizmo neimanoma. Trukdo juoda spalva. :D

Ir filmai net pakurti. Kitos istorijos, personazai. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Magnitas  Jop Mailsas Moralis yra kitas spider-man 'as, jų yra daug iš skirtingų visatų.

Man čia įdomu ši dalis bus po pirmos dalies,  Marvel's Spider-Man , kas lošė tie manau supras apie ką aš. 

O ateitį gausim antrą dalį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 18 minučių, Džekeris parašė:

@SoulReaver tai taip išeina čia Dlc?

Remaster 2018m. zaidimo su DLC

Citata

Sony Interactive Entertainment’s EVP head of European Business, Simon Rutter told the publication that Miles Morales would include “major enhancements” to the 2018 PS4 game.

“I guess you could call it an expansion and an enhancement to the previous game,” he said.

“There’s a substantial Miles Morales component – which is the expansion element – but also within the game as well there’s been major enhancements to the game and the game engine, obviously deploying some of the major PlayStation 5 technology and features.”

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano akimis čia variantas panašiai kaip Far Cry New Dawn, toks standalone dlc ar spin over'is, most likely ant to pačio Spider-Man variklio su šiek tiek patobulinimu, apačioje spoileris atsargiai kas nežaidėt Spider-Man

Spoiler'is

Žaidime ant galo mėte gi namiokus kurėjai kaip žmogus voras mokė visokiu jūdesiu Mailsa, turėjau minčiu, kad gali būti ne antra dalis, o va toks Spin overis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakiau, kad panašiai, kažkas tokio, į ta pusę, o ne būtent standalone DLC, šeip realiai labiau sakyčiau čia spin-over'is, nes 2 dalimi vargiai pavadinsi čia

Dar pasitaisau, kad FC New Dawn nebuvo standalone DLC, o spin-off'as, kitaip sakant visas naujas žaidimas

Redagavo lukasamba

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo tu Remeiku/Remasteriu Spin-off'u tuoj is vis neaisku bus kuria mes cia dali zaidziam ir ar zaidimas, ar DLC. Reiktu kazkam nustoti sita betvarke daryti. Arba bent jau paciame zaidime informuoti kas tai per velniava. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 16 valandų, Mantinijo parašė:

Be rasizmo neimanoma. Trukdo juoda spalva. :D

Ir filmai net pakurti. Kitos istorijos, personazai.

ne jis pirmas, man paciam siandien darbe teko aiskinti spider meno francize... kad joje yra juodaodis ir gan senokai.

Citata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.