Rekomenduojami pranešimai

Keisti priekaištai man daugumos. Reguoja lyg taip pirmą kartą, kad tokie dalykai būtų RE žaidimuose. Parduotuvė, ginklų gerinimas, veiksmas  ir t.t buvo praeitose dalyse, kad ir to pačiose klasikinėse. Nesąmonių, fantazijų kokių irgi. Skundžiamės kad gauname tą patį dalyką, bet skundžiamės, kad kažko ir kito pateikia ir vistiek blogai. Jau tie zombiai nuvalkioti kaip reikalų reikalas tiesiogine prasme. Jų beveik visur yra. Kituose žaidimuose, filmuose, serialuose, apskritai visoje popkultūroje.

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai dabar negali issakyt savo nuomones nes kazkam keista bus.. Ir kas, kad galejai pirkt ginklus ankstensej daly? nereiskia, kad jie ten buvo reikalingi. Kur kas skundesi, kad gaunam ta pati "dalyka"? visos dalys beveik drastiskai skiriasi. Zombiai nuvalkioti? Tai kodel taip zmones norejo re2 ir re3 remeiku? Ir kas, kad ju yra zaidimuose ir filmuose? mazai kas juos sugeba padaryt kokybiskai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esme tokia, kad zaidimas linksta link filmo likimo. Ten kure ilga laika slamsta, o dabar ir zaidimas pasigavo sita virusa. Iprasti zombiai nera nuvalkioti. Kreivos rankos nebent juos tokius pavercia. Nors RE4 ir turejo turgeli, ar zombiai nebuvo zombiai (ypac man nepatiko, kad nunenus galva isdygdavo kazkokie ciuptuvai), bet galima sita dali dar laikyti kazkuom susijusia su RE. 5 dalis pradejo visas tas nesamones su action, shooter, Co-Op linksmybemis, bosais kurie buvo tiesiog trash. 6 Dalies istikro net nepamenu tinkamai. Kiek pamenu tai ten belekas buvo. 7 nezaidziau. Bet butent nuo 7 reikejo palikti RE pavadinima ir kurti kita pavadinima.

797625-931851_20070522_001.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Re8 pirksiu kai atpigs,nera tokio hype man kaip su re7,kuri be jokiu nuolaidu emiau kai isejo :D zinau tiek,kad re8 man bus 100x geriau nei Re6 qte festivalis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar perejau demo Re8 ant Ps5. Man asmeniskai, tai labai patiko. Jau zinau tiksliai, kad pirksiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is RE transliacijos kazkam pavyko pamatyti zaidimo mini map'a. Dabar gi map'a pavykjo padidinti ir padaryti net gi labai gerai iziurima. Gerai tai, kad as leaka pamatau, o tada pamirstu labai greitai. ? Tad kazkaip dzin.

Spoiler'is

1611501960_resident-evil-village-map.jpg

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lengvas pavydas. Kitur galima zurnala paciupineti, o mes, kaip IT salis, tusti siame reikale. Net ir apie pati IT nieko. Tik internetas.

503223_IPNOSMp7Kr_playstation_magazine_c

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau kad ir pas mus butu tokiu zurnalu, tik deje @Lonsdale pasake per maza rinka, kad apsimoketu leisti. Netgi tie patys lietuviski YT kanalai mazai surenka perziuriu ZB ar Zaismo dnr (kuris mano manymu buvo gerokai profesionalesnis nei ZB, kalbu apie formata, taciau apnyko jie su video..)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Eiviokas Žaismo DNR sakyčiau išvis išnyko,  dirba ties nauju savo projektu "Protagonistas" O man jų naujienų apie žaidimus formatas iš tie atrodė profesionaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del rinkos.. Bent jau bandomaji zurnala galetu paleisti ir paziureti. Ir aisku ne tik apie PS, bet ir butu itrauktos kitos konsoles, kad nesitaikyti i viena zmoniu grupe. Ir zinoma, kad zurnalas turetu buti gaminamas kokioje nors Lenkijoje, kad sumazinti gamybos kastus. Dar svarbu ir tekstas. Man pvz., buvo maloniau skaityti Computer Bild nei PC Gamer.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2021-01-23 17:10, Lonsdale parašė:

Tai dabar negali issakyt savo nuomones nes kazkam keista bus.. Ir kas, kad galejai pirkt ginklus ankstensej daly? nereiskia, kad jie ten buvo reikalingi. Kur kas skundesi, kad gaunam ta pati "dalyka"? visos dalys beveik drastiskai skiriasi. Zombiai nuvalkioti? Tai kodel taip zmones norejo re2 ir re3 remeiku? Ir kas, kad ju yra zaidimuose ir filmuose? mazai kas juos sugeba padaryt kokybiskai.

Tai dabar negali issakyt savo nuomones nes kazkam keista bus. - niekas jos ir neuždraudė. Tam ir yra forumai. :D
Ir kas, kad galejai pirkt ginklus ankstensej daly? nereiskia, kad jie ten buvo reikalingi. - Jau tuomet 2002 metais krito RE žaidimų pardavimai ir jautėsi, kad tuometinė RE formulė žmonėms buvo atsibodusi. Tai tas pirklys, ginklų gerinimai (daug kam labai patiko) ir pan ,kurie atėjo su RE4 dalimi įkvėpė naujo gyvenimo RE serijai. Kitu atveju aš beveik įsitikinęs, kad būtų ir numirusi. Jei į visus žaiidimus taip dėtų, turbūt ir nepatiktų. Geriau rasti kur nors aplinkoje paslėptą vinčo patobulinimą nei už rublius nusipirkti. :D
Kur kas skundesi, kad gaunam ta pati "dalyka"? - dauguma komentarų ir nuotaikos tokios vyrauja, "oi kur mano zombiai ir pan, o ne, tariami vampyrai, antgamtiniai dalykai, viskas ,jau RE sugadintas" :( Labai geras pvz yra COD žaidimai. Daug  kam nepatinka,  daugkas skundžiasi , kad tas pats, bet kasmet gerai parduodamas būna. Piniginės šneka garsiau nei žmonių nuomonės kūrėjams. :D
visos dalys beveik drastiskai skiriasi. - tai gerai, nes kitaip stagnacija žudo kitu atveju.  Tiek žaidėjus ir kūrėjus. :)
Zombiai nuvalkioti? Ir kas, kad ju yra zaidimuose ir filmuose?- zombiai ir yra nuvalkioti kur tik pažvelgsi. :D Ką norėjau pasakyti, kai yra visko persūdinama to pačio dalykai. Kad ir The Last of Us, The Walking Dead, L4D ir t.t. Tiesiog kiek galima to pačio. Man geriau tegu įsimintinai susimauna bandydami kažko naujo sukurti negu saugiai sužaiisti darydami tą patį dalyką.  
Tai kodel taip zmones norejo re2 ir re3 remeiku? -  Tikrai ne vien dėl zombių. Dėl personažų, atmosferos, gameplay ir t.t. Jei aš į RE žiūrėčiau taip siauriai, kad tik dėl zombių,tai turbūt man tie žaidimai apskritai nepatiktų.

2021-01-23 18:05, Magnitas parašė:

Esme tokia, kad zaidimas linksta link filmo likimo. Ten kure ilga laika slamsta, o dabar ir zaidimas pasigavo sita virusa. Iprasti zombiai nera nuvalkioti. Kreivos rankos nebent juos tokius pavercia. Nors RE4 ir turejo turgeli, ar zombiai nebuvo zombiai (ypac man nepatiko, kad nunenus galva isdygdavo kazkokie ciuptuvai), bet galima sita dali dar laikyti kazkuom susijusia su RE. 5 dalis pradejo visas tas nesamones su action, shooter, Co-Op linksmybemis, bosais kurie buvo tiesiog trash. 6 Dalies istikro net nepamenu tinkamai. Kiek pamenu tai ten belekas buvo. 7 nezaidziau. Bet butent nuo 7 reikejo palikti RE pavadinima ir kurti kita pavadinima.

:D Va ką irgi omeny turėjau dėl tų verkimų ir pan. Kai klasikinėse dalyse pilna nesąmonių irgi, bet būtinai  reikia suversti visą kaltę ant modernių dalių. Jau pats RE2 turėjo daug veiksmo. O tos nesąmonės vadinamos prasidėjo Code Veronica ar RE0.  RE0 turime kažkokį bičą, kuris atrodo, kad pasiklydo iš Final Fantasy žaidimo ir pataikė į RE pasaulį. Ai, ir jis dainuoja operą ir taip valdo dėles.
Aš ir ilgą laiką pirdžius būdavau užsistūmęs, ypač ant re6. bet po kiek laiko atslūgau ir lankščiau pradėjau žiūrėti. Per re6 yra dalykų kur nėra kitose dalyse ir patinka man, bet aišku nelaikau šedevru irgi.
"Bet butent nuo 7 reikejo palikti RE pavadinima ir kurti kita pavadinima." - to aš nesuprantu. Kodėl pvz niekas taip apie RE4 nesako?

Man žymiai didesnis nusikaltimas tas REsistance ar RE:Verse.  RE:Verse išvis pigiai atrodo vizualiai bent kolkas. Kai fanai ženkliai nori Outbreak remasters ar bent naujus žaidimus sukurtų panašiu gameplay stiliumi.

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.