Rekomenduojami pranešimai

@cookeris pilnai pritariu tau, kai eksperimentavo su Re4 ir pvz Re7, man abi dalys labai patiko,vienoj action,kitoj leciau veiksmas bet gera siurpi atmosfera,kazkiek i P.T uznesanti. Su malonumu abu perejau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@cookeris Galėtum biški normaliau sucituot, nes dabar kaip puzzlė reik skaityt.

Citata

Jau tuomet 2002 metais krito RE žaidimų pardavimai ir jautėsi, kad tuometinė RE formulė žmonėms buvo atsibodusi. Tai tas pirklys, ginklų gerinimai (daug kam labai patiko) ir pan

Sutinku, kad reikėjo pakeitimų, bet man atrodo žmonėm labiau pats pardavėjas kaip veikėjas patiko nei pirkimosi sistema. :D Visgi tas pirkimiasis, kažkiek pašalina survival aspektą, nei 5,6,7 daly negalėjai pirkti, o dabar vėl kažkodėl sumastė jį įkišti.

Citata

Ką norėjau pasakyti, kai yra visko persūdinama to pačio dalykai. Kad ir The Last of Us

negaliu visiškai sutikti, jų yra daug? taip, bet ar jie kokybiški? ne. Tlou sugalvojo tikro pasaulio koncepciją, kaip tie "zombiai" atsiranda, kur 90% kitų atvėjų atsiranda be paaiškinimo ar su labai panašia istorija.

Citata

Tai kodel taip zmones norejo re2 ir re3 remeiku? -  Tikrai ne vien dėl zombių. Dėl personažų, atmosferos, gameplay ir t.t. Jei aš į RE žiūrėčiau taip siauriai, kad tik dėl zombių,tai turbūt man tie žaidimai apskritai nepatiktų.

Nesakau, kad re serija yra TIK zombiai, jie yra vienas is elementų kodėl man jis taip patiko, lėti zombiai labai tikdavo mansionuo'se kai yra siauri koridoriai ir negalėdami bėgti vistiek tave suėsdavo, kai prasidėjo visas "action" tas survival jausmas dingo. 

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Resident Evil Village Is 'Best Survival Horror Game To Date' Claims Capcom

Kai Capcomas galvoja, kad pateikdami toki zaidima yra geriausi siuo metu islikimo/siaubo kurejai, kas istikro ir yra tiesa, toki (naujas zodis) pusšlamsti mums ir duoda, su vampyrem ir skeriu merginom.

Truksta konkurencijos istikro RE. Nebent Silent Hill atsibus is miego. Dabar ka turim tai visokie "siaubo" apie kosmosa arba truksta kokybes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Honkongo gyventojai turi kuom pasidziaugti. Capcom'as i dvi parduotuves pristate Ponios Dimitrescu stendus. Tokiu budu patys lankytojai gali palyginti savo ugi su Dimitrescu.

O butu saunu ir Lietuvoje tokiu dalyku rasti? Ir zinoma ten, kur jus gyvenate, ne Lietuvoje.

515716_IT7LY5ccxn_164567027_416399727028

515717_ccFa7zVQE8_163941277_416399727361

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet vaniliniu konsolių gameplay taip pat kaip ir CDProject neskuba rodyt. Kaži dėl kokių priežasčių?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm.. Klausimas geras. Galima tik spelioti. Gal ten su FPS reikia ilgiau "mucintis" tai ir rodo ant tos, kuri paveza tinkamai. ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aš pats sau tą atsakymą kaip ir žinau - sluggish performance, visgi nuo pradžių  planavo jį kurt tik next gen, vėliau apsigalvojo, dabar dowgraidina. Na ps4 kaip 1080p30fps pavež aš dar įsivaizduoju, bet xone išvis tragėdija turėtu būt. Žiūrėk kad tik jų dar iš psstore neišimtu? SIE dabar jau neblogai išmoko gaikes veržt. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu butu mano valia tai su savo vadovavimu turbut pirmiausia nuvaryciau kompanija i bankrota, o jau tada pradeciau priimineti teisingus sprendimus. :D

O jeigu rimciau, butu idomu pamatyti ju kurimo virtuve. Kaip ten kas vyksta, koks eiliskumas ir t.t. Jeigu butu mano valia tai as ziureciau pirma i Next genu versija, o jau tik tada, po gero pusmecio kokio, isleisciau ir senom konsolem versija.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 17 valandų, Magnitas parašė:

ziureciau pirma i Next genu versija, o jau tik tada, po gero pusmecio kokio, isleisciau ir senom konsolem versija.

Install base dar maža, o jie savarankiška kompanija, tik savo pinigus turi. Dėja pinigai šioje industrijoje reiškia beveik viską.

Šiaip visai patiko ką pamačiau (turiu omeny ne Pro performance), o apskritai gameplay. Aišku nieko naujo čia nesugalvosi, bet kad pailsėt, atitrūkti nuo kasdienybės visai sueis.  Nuotykiai Rumunijoje -  Atostogos Lady Dimitrescu Kaime ir Pilyje?

P.S. Norėjau aš tą PS5 nusipirkt, nes jau nesinorėjo naujų projektų ant ps4 žaisti, nes devai manau jau liekamuoju principų praėjusiai kartai daro, kad tik vilktusi, bet iš dalies tai nieko stebėtino.  

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka, jau kazkaip kelia neaiskumu single player ilgumas.. :D

Kaip buvo perkant RE3 gauni ir RE: Resistance, dabar perkant RE8 irgi duoda mp graju (RE: Verse).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.