giedrius1

xbox live per zebros interneta

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. O mano internetas yra optimalus plius. Yra tokia problema jog su juo galima naudotis tik su vienu kompiuteriu. Nes jei prijungi kita arba is kompo istrauki laida ir vel ikisi raso visokias nesamones kad paslauga naudotis galima tik vienu kompiuteriu ir tenka laukt kol vel atsigaus risys. Tai ka daryt tokiu atveju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. O mano internetas yra optimalus plius. Yra tokia problema jog su juo galima naudotis tik su vienu kompiuteriu. Nes jei prijungi kita arba is kompo istrauki laida ir vel ikisi raso visokias nesamones kad paslauga naudotis galima tik vienu kompiuteriu ir tenka laukt kol vel atsigaus risys. Tai ka daryt tokiu atveju?

Tavo atveju reiketu pasiskambint zebrai, arba isigyti routeri. Arba naudokis tik xbox'u tuo internetu, o paskui kompu kaip nors skirk laika kaip kam...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane toks modemas, noriu pakalusti ar galima ji padaryti kaip routeri kad galeceu 2 pc pajunkti interneta

tai jei yra daugiau isejimu ethernet aisq gali pasijungt kita pc, jei nera tai teks pirkt routeri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra 4 isejimai

pirmasis : pajunktas 1 pc

2,3 laisvi

4 televizija

gal galit paaiskinti kaip sutvarkyti viska nes noriu kad xboxas butu pajunktas irgi kad nereiktu traukiot laidu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta dalyka pats susiprotejau padaryti bet va beda kad neveikai :)

na tai suconfigint reikia, suvesti visus IP, DNS, Getaway ir tt. juos gali suzinoti pasileidas cmd ant windowsu ir parases ipconfig/all

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.