OutSider

Su rugsėjo 1-ąja

Rekomenduojami pranešimai

Su rugsėjo pirmąją visus :D

Gerų mokslų/studijų/darbų, apsišarvuokit kantrybe ...ir žaidimais laisvalaikiui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visus su rugsejo pirmaja, gaila teks maziau geimint :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su rugsejo 1d. visus :D Del geiminimo nepergyvenk, kada nors taip turejo nutikt ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su Rugsejo 1 visus! Jo maziau laiko bus pramogom ,bet ka jau padarysi , mokytis reikia... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visus sveikinu su Rugsejo 1-aja, gal ir nera didelio noro eiti i mokymo isaigas, bet reikia, jei nenori buti zmogus su darbu uz kuri centus moka :D

Na geiminimui bus maziau laiko, bet ka padarysi... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su pirmaja.. nors nelabai turiu ir su kuo svekinit :D

Ne į temą

hmph.. sveikina su rugsejo pirmaja.. dar devyni menesiai is dvylikos metu praeis ir dar weltui kisdami mokiniams i galvas daugiausiai nereikalingas zinias kuriu praktiskai gyvenime nepanaudosi, (aisku as nesigincyju kad ten moko ir reikalingu dalyku), bet kai praejes wisa sita ir galiausiai isejes i laisvo gyvenimo taka atsisuki atgal ir paziuri kad gal 20metu (mokykla + studijos + dar kas nors jei nori aukstesnio laipsnio) jaunystes jau nuejo darosi truputi liudna. sita data bent jau man tik dar wiena gaire pazyminti neishvengiama laiko tekme...
Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su pirmaja.. nors nelabai turiu ir su kuo svekinit :D

Ne į temą

hmph.. sveikina su rugsejo pirmaja.. dar devyni menesiai is dvylikos metu praeis ir dar weltui kisdami mokiniams i galvas daugiausiai nereikalingas zinias kuriu praktiskai gyvenime nepanaudosi, aisku as nesigincyju kad ten moku ir reikalingu dalyku, bet kai praejes wisa sita ir galiausiai ishejes i laisvo gyvenimo taka atsisuki atgal ir paziuri kad gal 20metu (mokykla + studijos + darkasnors jei nori aukstesnio laipsnio) jaunystes jau nuejo darosi truputi liudna. sita data bent jau man tik dar wiena gaire pazyminti neishvengiama laiko tekme...

Ne į temą

Esi laisvas pasirinkti tokį gyvenimo kelią, kokio nori. Daug garsių, žymių, turtingų žmonių yra metę mokslus.

Aš pats esu prieš mūsų švietimo sistemą, įprastą gyvenimą ir pan., tiesiog pasveikinau žmones su tokia diena ir tiek. Su Kalėdom tai sveikina visi visus, nors tikinčių yra labai nedaug. I think you get my point :D

Beje, tau praverstų kelias klases baigti ar vadovėlį pavartyti, išmoktum taisyklingai rašyti, no offence :D

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su rugsejo 1-aja, reikia susitaikyti su ta mintimi, kad mokytis vis delto reikia.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kelintokai dabar esat ? :D

i 10 as ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kelintokai dabar esat ? :D

As tj i 7c Tik neblokinkit jai nuo 13 negalima xDDD Beje visus su rugsejo 1 x) Man pirma pamajna tj gaminimas ciuju nesumazes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Esi laisvas pasirinkti tokį gyvenimo kelią, kokio nori. Daug garsių, žymių, turtingų žmonių yra metę mokslus.

Aš pats esu prieš mūsų švietimo sistemą, įprastą gyvenimą ir pan., tiesiog pasveikinau žmones su tokia diena ir tiek. Su Kalėdom tai sveikina visi visus, nors tikinčių yra labai nedaug. I think you get my point :D

Beje, tau praverstų kelias klases baigti ar vadovėlį pavartyti, išmoktum taisyklingai rašyti, no offence :D

Ne į temą

Rašyt tai aš moku, bet atsakinėdamas tiesiog į paprastus post'us aš neturiu jokio noro rašyti viską pagal lietuvių gramatikos taisykles. Jeigu jau apie tai, tai mane ir labai erzina visokie pacukai, bei "šešiolikinės" rašanšios: ""nju taj ka wejki, gal njori sjusitjikt" ir pan. Kaip sakau tiesiog nematau reikalo rašyti su pilnom taisyklėm, bet matau reikalą rašyti taip, kad žmogui nereikėtų penkis kartus perskaityt bandant suprast ką pakeverzojau. :D

as tai dabar minsiu taka i 9 klase...

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.