ViPeRkillz

Street Fighter IV

Rekomenduojami pranešimai

As pagaliau atrakinau Goukena ir Setha :) . Akuma atrakinsi tada kai busi atrakines visus kitus ( isskyrus Gouken ir Seth ) ir praeisi arcade su bet kuo padarydamas 2 perfect ir bent 2 Ultra finish'us , be jokiu continue. O Gouken eidamas su Akuma (lygtais , gal ir galima su betkuo bet akuma man geriausias is visu siaip jau ;) ) ir padarydamas 2 perfect ir bent 3 Ultra finish'us , ir no continue.O Seth atrakinsi su visais praeidamas arcade mode. ;)

Aš žinau, kaip viską atrakinti, tiesiog neprisiruošiau, dar ir Dead Space geiminu :) Beje, Akuma atrakinau čia papostinęs apie tai, kad dar neatrakinau ;) Gouken'ą galima su bet kuo atrakinti, su Sagat'u (mano geriausias ;)) man buvo išlindęs po Seth'o, tik dar Akumos neturėjau, tai neatrakino, per daug Ultra Finisher'ių padariau, tai prieš jį vietoj Akumos tada reikėjo kovot ;)

EDIT: Beliko Seth atrakinti. Bet kaip ir don't care about him...

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

E padekit man su tais finisheriais kai ten rodo uzhsukt du kad padaryt tai tipo du joystikus uzhsukt ir tada HML?Nes ash sukineju ir sukineju nieko nesigauna.. Ish vis shiandien nusipirkau ir jau galvoju ishkeist nes valdymas TRAGISKAS (turiu ps3 versija) beto nesuprantu nei to charge o su special ir super ir ultra moves ish vis man pievos tai paaishkinkit jei kam nesunku (padeka duosiu :rolleyes: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sitam zaidime comand listas naujokui neikertamas. pagal kurejus pirma speju turi apsiprast priprast ir suprast kuris mygtukas stiprus smugis, kuris silpnas ir tik tada gali i comand list'a zet. vot pamenu tekken ten kitaip, kryptis,mygtukai, viskas aisku :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

E padekit man su tais finisheriais kai ten rodo uzhsukt du kad padaryt tai tipo du joystikus uzhsukt ir tada HML?Nes ash sukineju ir sukineju nieko nesigauna.. Ish vis shiandien nusipirkau ir jau galvoju ishkeist nes valdymas TRAGISKAS (turiu ps3 versija) beto nesuprantu nei to charge o su special ir super ir ultra moves ish vis man pievos tai paaishkinkit jei kam nesunku (padeka duosiu :) )

Reikia greitai ta pati dzoistika pasukti ir tous smugius padaryti.Is pradziu ir man sunku buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam sunkus valdymas , ar nemoka daryt finisheriu tai susiraskit SF4 gida koki per google ir issiaiskinkit ka kas reiskia...Ten viskas aisku pasidaro kai bent kiek isigilini , practice bandai padaryt. Ir valdymas nebeatrodo toks blogas tada...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau ash tu gidu bet paaishkinkit man kad ir su ryu kaip padaryt Super combo? (zhingsnis po zhingsnio)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau RYU pagrindinę temą pilną versiją. ;)

Street Fighter manjakai - jums :)

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu SFIV vienas labiausiai man "valgomų" fightingo zaidimu, (kiti greit atsibosdavo) seip daug problemu neturiu bet man neiseina niekaip padaryti Hondos ir kitu veikeju ultru/superiu kurie daromi tais paciais migtukais kaip Hondos

ten kazkaip reik <- -> <- -> + smugis bet nu niekaip as nepadarau ;D gal galit paaiskint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Manau kad Tekken6 bus daug geresnis. Vien grafika kokia yspudinga laukia. W00T!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu SFIV vienas labiausiai man "valgomų" fightingo zaidimu, (kiti greit atsibosdavo) seip daug problemu neturiu bet man neiseina niekaip padaryti Hondos ir kitu veikeju ultru/superiu kurie daromi tais paciais migtukais kaip Hondos

ten kazkaip reik <- -> <- -> + smugis bet nu niekaip as nepadarau ;D gal galit paaiskint?

Laikai atgal (geriausiai atgal ir žemyn), :thumbsup4::huh::) greitai ir mygtukas (ar ranka ar trys rankos atrodo kad Ultra)

Viskas kuo puikiausiai išeina. Didžiausiai problema yra su Blanka ir Vega.

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laikai atgal (geriausiai atgal ir žemyn), :rolleyes::) :) greitai ir mygtukas (ar ranka ar trys rankos atrodo kad Ultra)

...Ir Guile.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laikai atgal (geriausiai atgal ir žemyn), :right::right::) greitai ir mygtukas (ar ranka ar trys rankos atrodo kad Ultra)

Ne į temą

aciu labai, rytoj isbandysiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laba,

gal kas nors zaidzia sf4 online? mielai prisijungciau.

xblive nickas - nekazhkas. jeigu ka:)

Redagavo kuoduotasis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas tikrai geras, grafika grazi, patraukli, bet jis man nelabai patiko. Ant medium sunkumo su Ryu neiveikiu C. Viper :whistling: , b**mba kaip ji nervina su tom savo kojom ir zaibais...

Sis zaidimas tikrai ne man... tie visokie kombo ir t.t. tik nervus gadina... Uzknisa, diskas i bala :D

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

cia tik tiem isrinktiesiem kurie lankosi si savaitgali San Diego Comic-Con 2009 , po $45

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.