ViPeRkillz

Street Fighter IV

Rekomenduojami pranešimai

zaidimas gana grazus,spalvingas,graziai padaryti veikejai tik nemoku combo padaryt ir lentele kurioj viskas surasyta man nesuprantama :mml: bet siaip zaidimas puikus :thumbsup4::thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zaidimas gana grazus,spalvingas,graziai padaryti veikejai tik nemoku combo padaryt ir lentele kurioj viskas surasyta man nesuprantama :thumbsup4: bet siaip zaidimas puikus :thumbup::mml:

Tai kad ten viskas parašyta... Kryptis su rodyklėm/stick'u, L - low, M - middle, H - high, kumštis - punch, koja - kick. Jei 3 kumščiai ar 3 kojos, tai spausti visus 3 (ir low, ir middle, ir high)

Man tai super fighting'as. Tikrai nenusivyliau. Ir vaikystę primena :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ka reiskia tas charge uzrasas prie tu krypciu toj lentelej? :thumbsup4:

Reikia kelias sekundes palaikyti, pvz., <- (charge) -> ranka reiškia, kad reikia palaikyti atgal ir tada -> smūgis ranka (jei defaultinis valdymas, tai X, Y arba RB).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia kelias sekundes palaikyti, pvz., <- (charge) -> ranka reiškia, kad reikia palaikyti atgal ir tada -> smūgis ranka (jei defaultinis valdymas, tai X, Y arba RB).

a nu aisq dekui lb, db tai pavarysiu :thumbsup4::thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prašom, McPjPurvinis, beje, yra mygtukas "Padėkoti" :thumbsup4:

Man tai labai patinka žaidimas: nenutolo nuo savo pirmtako, judesiai plastiški ir "išdirbti", puikios animacijos, pažįstami prijomai ir character'iai...

Vienintelis minusas - video intarpai, man nelabai patinka ta tokia primityvi animacija. Bet čia smulkmena.

Rimtesnės konkurencijos fighting'ų pasauly iki Tekken 6, manau, nebus.

Mano vertinimas: 10/10

Šioks toks tutorial: http://xbox360.ign.com/dor/objects/1421154...FIV_021109.html

Video review: http://ps3.ign.com/dor/objects/14211548/st...iew_021209.html

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kazkaip blogai isirase , bent per verify taip rase ... Kazkoks erroras...bet siaip viskas veikia.Tikiuosi bus gerai viskas :)

Zaidimas kaip ir senieji street fighteriai , iskarto pasijutau kaip buciau 8 metu su sega losdamas :) , bet geraja prasme , nes grafika tai wow detali labai...Prie sito geimo reikia priprast , kazkaip kitaip zaidziasi negu kiti fighteriai. Bet man patinka ;)

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kazkaip blogai isirase , bent per verify taip rase ... Kazkoks erroras...bet siaip viskas veikia.Tikiuosi bus gerai viskas ;)

Zaidimas kaip ir senieji street fighteriai , iskarto pasijutau kaip buciau 8 metu su sega losdamas :) , bet geraja prasme , nes grafika tai wow detali labai...Prie sito geimo reikia priprast , kazkaip kitaip zaidziasi negu kiti fighteriai. Bet man patinka :)

Na, jei esi žaidęs ir senesnes (pirmą, antrą), ir naujesnes dalis (trečią ir t.t.), tai kaip tik panašiai žaidžiasi, visi special'ai ir combo taip pat daromi, kai kuriuos net atsiminiau iš anksčiau, nors žaidžiau gal prieš ~7-10 metų... Tik man nepatinka, kad su vienais tie special'ai ir combo labai lengvai daromi (Ryu, Ken, Sagat), o su kitais dročini dročini tą gamepad'ą ir padaro iš 5 karto, kai jau life'o nebelikę (Guile, Vega).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, jei esi žaidęs ir senesnes (pirmą, antrą), ir naujesnes dalis (trečią ir t.t.), tai kaip tik panašiai žaidžiasi, visi special'ai ir combo taip pat daromi, kai kuriuos net atsiminiau iš anksčiau, nors žaidžiau gal prieš ~7-10 metų... Tik man nepatinka, kad su vienais tie special'ai ir combo labai lengvai daromi (Ryu, Ken, Sagat), o su kitais dročini dročini tą gamepad'ą ir padaro iš 5 karto, kai jau life'o nebelikę (Guile, Vega).

As kalbejau kad zaidziasi kitaip nei apskritai visi kiti fighteriai ( ne street fighteriai ) . Nes as irgi pries 7 metus gal losiau paskutini karta SF.O del specialu tai jo...Ir man nelabai...Reikia daug maklint ir praktikuotis ir isimint dar visu charateriu combo...Superius ir ultra ...Ziauriai daug zaist reikia jeigu nori su visais gerai lost.Net su vienu gerai lost reikia ilgai praktikuotis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kalbejau kad zaidziasi kitaip nei apskritai visi kiti fighteriai ( ne street fighteriai ) . Nes as irgi pries 7 metus gal losiau paskutini karta SF.O del specialu tai jo...Ir man nelabai...Reikia daug maklint ir praktikuotis ir isimint dar visu charateriu combo...Superius ir ultra ...Ziauriai daug zaist reikia jeigu nori su visais gerai lost.Net su vienu gerai lost reikia ilgai praktikuotis...

Aš tai kažkaip įsimenu kelis kartus pažiūrėjęs į move list'ą, tik kad sakau, sunku kai kuriuos superius ir ultra padaryti, o su Sagat, Ryu, Ken gali kiaurai varyt... Ir bosas tikrai sunkus. Na, jis turi būti sunkus, bet kai su kaikuriais gal 20-30 kartų ant normal bandžiau ir vis tiek neįveikiau, tai teko ant easy pasidarius po 1 roundą žaisti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prašom, McPjPurvinis, beje, yra mygtukas "Padėkoti" :doh:

Man tai labai patinka žaidimas: nenutolo nuo savo pirmtako, judesiai plastiški ir "išdirbti", puikios animacijos, pažįstami prijomai ir character'iai...

Vienintelis minusas - video intarpai, man nelabai patinka ta tokia primityvi animacija. Bet čia smulkmena.

Rimtesnės konkurencijos fighting'ų pasauly iki Tekken 6, manau, nebus.

Mano vertinimas: 10/10

Šioks toks tutorial: <a href="http://xbox360.ign.com/dor/objects/1421154...FIV_021109.html" target="_blank">http://xbox360.ign.com/dor/objects/1421154...FIV_021109.html</a>

Video review: <a href="http://ps3.ign.com/dor/objects/14211548/st...iew_021209.html" target="_blank">http://ps3.ign.com/dor/objects/14211548/st...iew_021209.html</a>

Sakai video intarpai ne kokie , hmmm... Man zaidimo intro vienas is graziausiu kokius esu mates.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakai video intarpai ne kokie , hmmm... Man zaidimo intro vienas is graziausiu kokius esu mates.

Jis kalba apie video intarpus arcade mode, kai parado toki mini anime filmuka pries pradedant kovot ir po to.Intro nera tokio anime stiliaus kaip tie intarpai.

Beje gal jau kas nors atrakinot goukena ir seth ?

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis kalba apie video intarpus arcade mode, kai parado toki mini anime filmuka pries pradedant kovot ir po to.Intro nera tokio anime stiliaus kaip tie intarpai.

Beje gal jau kas nors atrakinot goukena ir seth ?

Būtent :doh:

Aš neatrakinau dar. Ir Akumos trūksta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būtent :doh:

Aš neatrakinau dar. Ir Akumos trūksta...

As pagaliau atrakinau Goukena ir Setha :) . Akuma atrakinsi tada kai busi atrakines visus kitus ( isskyrus Gouken ir Seth ) ir praeisi arcade su bet kuo padarydamas 2 perfect ir bent 2 Ultra finish'us , be jokiu continue. O Gouken eidamas su Akuma (lygtais , gal ir galima su betkuo bet akuma man geriausias is visu siaip jau :) ) ir padarydamas 2 perfect ir bent 3 Ultra finish'us , ir no continue.O Seth atrakinsi su visais praeidamas arcade mode. :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.