eima66666666

Padekit, labai reikia pagalbos

Rekomenduojami pranešimai

Turiu HP stalini kompiuteri. Ji pirkau pries metus TOPO centre. Dabar windowsai labai pjauna ir noriu juos perinstaliuot. Bet neturiu windowsu disko, nei driveriu, nes ju kai pirkau nebuvo. Windows Vista diska galiu gaut, bet bijau del driveriu, nes jeigu perinstaliuosiu ir viskas dings man juk niekas neveiks... Kazka girdejau apie ta recovery disc... Jis pas mane kompe yra bet i ji negaliu ieit ir niekosu juo daryt negaliu. Tai ka patartumet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zmogau draiverius is interneto atsisiusk o kai perinstaliuosi vindowsus tau viskas veiks tada is interneto atsisiunti motinines plokstes, garso plokstes, vaizdo plokstes ir tada atsinaujini.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmogau draiverius is interneto atsisiusk o kai perinstaliuosi vindowsus tau viskas veiks tada is interneto atsisiunti motinines plokstes, garso plokstes, vaizdo plokstes ir tada atsinaujini.

Nu bet kad veiktu internetas irgi reikia kazkokiu driveriu man atrodo... Ir beto pasakyk kokius man driverius siustis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet kad veiktu internetas irgi reikia kazkokiu driveriu man atrodo... Ir beto pasakyk kokius man driverius siustis?

kaip mes tau galim pasakyt kokius siustis jei nezinom nei motinines nei vaizdo plokstes modeliu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip mes tau galim pasakyt kokius siustis jei nezinom nei motinines nei vaizdo plokstes modeliu?

Ne jus man isvardinkit kokius siustis kad viskas veiktu... As turiu omeny kokio tipo driverius siustis? Pvz. Motinines plokstes, vaizdo ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne jus man isvardinkit kokius siustis kad viskas veiktu... As turiu omeny kokio tipo driverius siustis? Pvz. Motinines plokstes, vaizdo ir t.t.

Jeigu cia stalinis pc, problemu neturetu buti, vat jeigu butum laptopa pirkes ir neturetum driveriu, butu riesta.

Gali naudotis recovery disk, jis pas tave gali but Hidden, isirasyk ji i diska ir persiinstaliuok.

O jei galima ir susirink draiverius, daznaiusiai motininej plokstei buna viskas integruota, tai gaves motines draverius gausi ir tinklo ir garso draiverius.

Spresti tau kaip tu nori daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu cia stalinis pc, problemu neturetu buti, vat jeigu butum laptopa pirkes ir neturetum driveriu, butu riesta.

Gali naudotis recovery disk, jis pas tave gali but Hidden, isirasyk ji i diska ir persiinstaliuok.

O jei galima ir susirink draiverius, daznaiusiai motininej plokstei buna viskas integruota, tai gaves motines draverius gausi ir tinklo ir garso draiverius.

Spresti tau kaip tu nori daryt.

O kaip ta recovery disc isirasyt? Jis pas mane yra My Computer ir parasyta Recovery D:. Tai kaip ji i cd isirasyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar noriu paklaust ar iseitu perrasyt is vista i xp?

viskas iseitu ir viskas imanoma, tik is tavo klausimu panasu kad nelengvas bus kelias tavo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas iseitu ir viskas imanoma, tik is tavo klausimu panasu kad nelengvas bus kelias tavo :D

Nu as seip windowsus moku perinstaliuot tik va del tu draivu nezinau ka daryt... Tai padesit kas nors normaliai ar ne? Redagavo eima66666666

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pirkai surinkta kompa eik i HP tinklapi ir ieskok draiveriu XP butent ant savo kompo ir nebus problemu :) Arba duok kompo modeli galesiu surast... Man tas pats buvo tik ieskojau Asus tinklapyje... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matos kad nelabai nusimanai apie pc (beveik visiskai nenusimanai) tdl siulau susirasti is tavo miesto koki spec kuris atvaziuos ir viska perinstaliuos nes kitaip gali greit pc i kapus nuvaryti su tokiom ziniom :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matos kad nelabai nusimanai apie pc (beveik visiskai nenusimanai) tdl siulau susirasti is tavo miesto koki spec kuris atvaziuos ir viska perinstaliuos nes kitaip gali greit pc i kapus nuvaryti su tokiom ziniom <_<

Kodel tu manai kad as nieko apie pc nenusimanau. Zinok apie pc as daug ka zinau ir daug ka galiu su juo padaryt. Tik va as pirma karta su tokia problema susiduriau todel ir nezinau, nes mano visi praeje pc buvo su normaliais draivais...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.