EdisDee

Ar yra skirtumas?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Pas mane fat PSP. Pirkau as ji panaudota, UK, pas babajus :) Buvo 3.71 M33-X (tiksliai nepamenu kuri versija). Updatinau iskart i 4.01 M33-2. Ar butina buvo pries tai updatint i 4.01 M33 ar dar ankstesnes versijas? Jei taip, tai patarkite, kaip istaisyti klaida.

Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Pas mane fat PSP. Pirkau as ji panaudota, UK, pas babajus :) Buvo 3.71 M33-X (tiksliai nepamenu kuri versija). Updatinau iskart i 4.01 M33-2. Ar butina buvo pries tai updatint i 4.01 M33 ar dar ankstesnes versijas? Jei taip, tai patarkite, kaip istaisyti klaida.

Aciu.

jeigu veikia to ko dar daugiau tau reikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Aciu.

siaip iskart i m33-2 niekaip negalejai updeitint nepadares pirma pacio 4.01 m33.nes ten eina jau updeitai po to tie m33-2 ir kiti

jei veikia ,tai viskas ok ko dar nori tada :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekaip nepaleidziu CXMB temu plugino, neveikia is ISO (PSX) i EBOOT (PSP) konvertuoti zaidimi. Updatindamas i MS idejau (kiek suprantu) OFW 401.pbp (~24mb) (is SONY) ir CFW 401M33-2 (is DAX'o). Poto dar ir kerneli irasiau 1.50.pbp (~13mb) ir 150k_addon401. Per System Settings->System Information rodo 4.01 M33-2 softa, bet ar viska padariau teisingai? Kodel neveikia dauguma zaidimu?

Redagavo EdisDee

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo kad i 4.01m33 galima updeitint ish 3.90m33-3 bet jau man taip atrodo tau reiks pandoros man atrod kad atstatyt sena fw arba neshk pas meistra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nematau as uz ka cia pinigus moket "meistrui", jei viska galiu pasidaryti pats :) juokas ima vien is to zodzio "meistras" ;) nuo kada vaikai po 15-16 metu yra "meistrai"? tiesiog as pries pora dienu isigijau PSP ir dar tik pora dienu domiuosi visais tais hacking dalykais ;) cia tik laiko klausimas kada ir as tapsiu "meistru" ;) taciau smagu, kad yra ir tikrai nusimananciu ir maloniai padedanciu zmoniu ;) tema baigta, eisiu darytis Pandora Battery ir Pandoros Memory Stick :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekaip nepaleidziu CXMB temu plugino, neveikia is ISO (PSX) i EBOOT (PSP) konvertuoti zaidimi. Updatindamas i MS idejau (kiek suprantu) OFW 401.pbp (~24mb) (is SONY) ir CFW 401M33-2 (is DAX'o). Poto dar ir kerneli irasiau 1.50.pbp (~13mb) ir 150k_addon401. Per System Settings->System Information rodo 4.01 M33-2 softa, bet ar viska padariau teisingai? Kodel neveikia dauguma zaidimu?

dauguma zaidimu gali nepasileist del to kad neteisingas UMD draiveris nustatytas, pasirink SONY ir megink. o su pandorom visada suspesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.