Hellsing555

PSP ekranas

Rekomenduojami pranešimai

Na va manau reik iskelt si klausima.

Kas nors is jusu labiau atkreipe demesi i psp ekrana ? (pas mane asmeniskai psp slim)

Jis turetu but tipo "pilnavertis LCD ekranas" anot sony bet man kazkaip kitaip atrodo

kai losi koki greita zaidima (e.g vice city) matomi kazkoki lyg ir trugdziai (nezinau kaip kitaip issireikst)

Jie dar labiau matomi jei skaitai koki texta (ypac .pdf kai baltas background'as) tekstas lyg ir liejasi truputi

arba ilgiau paziurejus filmus man asmeniskai pradeda mirget akys ir skaudet galvą

ir siaip tas ekranas kazkos ne toks kokio tiketumeis is "pilnavercio LCD ekrano"

Nu jus man pasakykit ar tikrai psp ekranas toks kinietiskai "dišovas" ar cia tik pas mane ???

del texto tai gali but akys weliasi, ir maisosi nuo to, o del akiu tai tavo beda, kai ziuri pabandyk pakaitinet sviesumo lygius kad butu kuo patogiau ziuret nereiketu stengtis isitempt ziurint( kai pertamsu ar mazos detales) pas mane panasi problema, su pc galiu lost wisa diena o PSP kelias walandas ir jau darosi karsta akys pradeda biski niestet lengvai galva sukas ir pan. problemos, bet jos praeina kai koki pusvalandi pailsi, paziuri pro langa ir tt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai kodel as is ten uz 120lt pirkau ir nebuvo padielka?

Tai tu laimes kudikis. Ziurejau ir ciupinejau as tuos MS is baituko,jau is pakuotes matesi,kad padielkos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas tas baitukas ?

MANUAL HOW TO KNOW WHAT IS BAITUKAS :

1. You push on your internet browser

2.Write in link www.google.lt

3.You push search

4.Read a bit and then understand what is baitukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

MANUAL HOW TO KNOW WHAT IS BAITUKAS :

1. You push on your internet browser

2.Write in link www.google.lt

3.You push search

4.Read a bit and then understand what is baitukas

Reikejo Lietuviskai parasyti, gal dar nesupras :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau nu nesvaikit kad baitukas š**** as viska nusipirkau is baituko viskas orginalu vsk puikei veikia ir kai pirkau manes klase kokia noriu kortele ms sako nori sony org ar paidelka ir pan .. paklause o as sk nea man sandisk dok :D nusipirkau sandisk ir viskas veikia ir tikria nepadielka pats esu tikras :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau nu nesvaikit kad baitukas š**** as viska nusipirkau is baituko viskas orginalu vsk puikei veikia ir kai pirkau manes klase kokia noriu kortele ms sako nori sony org ar paidelka ir pan .. paklause o as sk nea man sandisk dok :D nusipirkau sandisk ir viskas veikia ir tikria nepadielka pats esu tikras :D

Ne į temą

:D netikiu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.