Hellsing555

PSP ekranas

Rekomenduojami pranešimai

Na va manau reik iskelt si klausima.

Kas nors is jusu labiau atkreipe demesi i psp ekrana ? (pas mane asmeniskai psp slim)

Jis turetu but tipo "pilnavertis LCD ekranas" anot sony bet man kazkaip kitaip atrodo

kai losi koki greita zaidima (e.g vice city) matomi kazkoki lyg ir trugdziai (nezinau kaip kitaip issireikst)

Jie dar labiau matomi jei skaitai koki texta (ypac .pdf kai baltas background'as) tekstas lyg ir liejasi truputi

arba ilgiau paziurejus filmus man asmeniskai pradeda mirget akys ir skaudet galvą

ir siaip tas ekranas kazkos ne toks kokio tiketumeis is "pilnavercio LCD ekrano"

Nu jus man pasakykit ar tikrai psp ekranas toks kinietiskai "dišovas" ar cia tik pas mane ???

Redagavo Hellsing555

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va manau reik iskelt si klausima.

Kas nors is jusu labiau atkreipe demesi i psp ekrana ? (pas mane asmeniskai psp slim)

Jis turetu but tipo "pilnavertis LCD ekranas" anot sony bet man kazkaip kitaip atrodo

kai losi koki greita zaidima (e.g vice city) matomi kazkoki lyg ir trugdziai (nezinau kaip kitaip issireikst)

Jie dar labiau matomi jei skaitai koki texta (ypac .pdf kai baltas background'as) tekstas lyg ir liejasi truputi

arba ilgiau paziurejus filmus man asmeniskai pradeda mirget akys ir skaudet galvą

ir siaip tas ekranas kazkos ne toks kokio tiketumeis is "pilnavercio LCD ekrano"

Nu jus man pasakykit ar tikrai psp ekranas toks kinietiskai "dišovas" ar cia tik pas mane ???

Normalus tas ekranas, Tau paciam gal perkant idejo padielka ekrana, ir tau taip gaunas, arba issiardyk, paziek ar laideliai giliai ikisti, gal numetes buvai? A? :rolleyes:;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra 2 sprendimai (nieko asmenisko)

1. Arba tavo lcd ekranas blogas , tikriausiai taip ir yra . Pirkai nauja ar padeveta ?

2.-tras dalykas tu buni prie jo visa diena tia normalu akys pavargsta

3.Tu sergi ir tau haliucinacijos :rolleyes:;)

P.S. Pats turiu slima jau 9 menesius ir jokiu trugdžių ar neriškumų nepastebėjau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka jus manot apie baituka ?

heh, baitukas... kuo toliau nuo jo eit.. teko visko girdėt ir dėl ps2 ir apskritai.. tikrai nieko gero.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Isgirdus zodi BAITUKAS uzikiskit ausis ir bekit kuo toliau cia nevienas nusipirkes konsole is baituko verke nes nuluzo. BAITUKAS = BLOGIS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Isgirdus zodi BAITUKAS uzikiskit ausis ir bekit kuo toliau cia nevienas nusipirkes konsole is baituko verke nes nuluzo. BAITUKAS = BLOGIS
asmeniskai buvai susidures su tuo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

asmeniskai buvai susidures su tuo?

ne bet skaiciau forume kad keliems nusipirkus uzsilenke labai greit ir siap atriodo parduotuve nepatikima nes pardavineja jau nulauztas konsoles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia lb ne i tema bet ar kas zinot zmoniu kurie veza loptopu is uzsienio ? man lb reiktu Gateway P-7811FX jei zinot tai i hellsing555@gmail.com is anksto aciu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip jai stringa ten zaidziant, tai tikriausiai CSO yra , o ne ISO, nes dauguma zaidimu kur greit keiciaisi vaizdai gali strigti CSO formate, del tekstu tai taip stebuklingai raides tai neatrodo, o kad skauda ar mirga akis, tai gal tiesiog per ilgai ziuri, pabandyk su tel ka nors ilgai daryt ir bus tas pats. Turetu psp-3000 ekranas buti geresnis, tai tiesiok parduok slim ir pirkt ta kai isleis :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

psp ekranas yra vienas is geriausiai rodanciu manyciau,kiek teke matyti media playeriu ir pan tai psp tikrai rodo taip gerai kaip tik gali,nemanau kad tokio dydzio ekranas gali dar rodyt geriau,imant filmus tai rodo tiesiog super gerai,o zaidimai tai nereikia maisyti jei tau pats zaidimas stringa

del akiu ir galvos skaudejimo tai gali buti bet cia tikrai ne ekarnas kaltas tiesiog reiskia tavo akys neprate arba tiesiog is arti tau sunku sufokusuoti vaizda ir akys turi labai daug dirbti kad matytum gerai todel skauda ir galva,pats pazystu zmoniu kuriem po kokiu 30 min jau galva skauda nuo ziurejimo pvz filma per psp,cia jau del akiu taip yra,gal zmogui reikia akiniu get jis ju nenesioja o gal tiesiog akys ne visai tvarkoje,silpsta gal ar dar kas

ir nemanau kad psp gali buti padielku dar kokiu,tik va kitas dalykas kad dienos sviesoj tai matosi sunkiai arba isvis nieko nesimato cia jau nieko nepadarysi,tenka ieskot pavesio arba uzdaru patalpu

butent psp ekranas taip pagerina psx zaidimu bendra vaizda ir siaip ka beziuretum rodo labai gerai

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebereikalo baitukas.Pirkau nauja sony korta ir buvo padielka,nunesiau i garantija,po dienos vel ta pacia grazino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebereikalo baitukas.Pirkau nauja sony korta ir buvo padielka,nunesiau i garantija,po dienos vel ta pacia grazino.

Tai savaime aisku,kad uz 120 lt sony 4gb bus padielka. Ne vien baitukas jomis prekiauja.

Tikrai nemanau,kad ten jie tuos ekranus dar isimineja ir ideda prastesnius,nefantazuokit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasitaike ir tiek as patariu pirkt is bmso ar flopo ... gal kaina siektiek didesne bet bent patikima su normalia garantija ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.