Rekomenduojami pranešimai

Na ka, perejau pora chapteriu. labai patiko.

Pradzioj kai nezinai ko laukti tai baisoka buna, ir zaidziant ant hard priesai gan daug gyvybiu nuima.

Smagiai padare kad ginklam ir kitiem daiktam gali upgreidus deti, bet visa zaidima galima pereit su vienu ginklu, netgi toks achievementas yra.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man irgi labai patiko. Ispradziu buna baisoka bet paskui kai jau pripranti ir zinai viska tai nebebaisu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima dar Elite suite is LIVE store atsisiusti, grazus tas kostiumas, kolkas jis free, bet raso kad tik pakolkas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai geras zaidimas, toks is pradziu nelabai patiko, bet kai pradejau zaisti ziauriai patiko, patariu imti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai nieko zaidimas,ypac losti nakti ir su ausinem,tada efektas daug didesnis,idomiai padarytas,nera banalus ar pilkas,idomiai zaidziasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepasakyciau kad sudetingas . Man toks jis lengvokas atrodo bet kai kartais islenda 4 priesai ir nespeju taisytis tai nuzudo . Zaidimas tikrai geras vertas demesio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepasakyciau kad sudetingas . Man toks jis lengvokas atrodo bet kai kartais islenda 4 priesai ir nespeju taisytis tai nuzudo . Zaidimas tikrai geras vertas demesio

o as nesakyciau kad jis lengvas ar sudetingas,nes skirtingai gali atrodyt zmonem,ziurint i ka ziuret,ar i priesu ir tavo kovas,ar siaip pati zaidima,man jis nei lengvas nei sunkus,toks normalus,idomus jei patinka tokia tematika zaidimuose,man bent jau patiko,nes patinka tokios temos,o ju yra tikrai mazai,siaip rimtas zaidimas,kartu su farcry2 ir fallout 3 sudaro labai gera zaidimu kombinacija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Dead Space pasirodė gan lengvas, palyginus su kitais survival horrorais. Na, ant easy tai tikrai jau bet kas gali pereiti, nes man normal kolkas jokių problemų. Nei šovinių trūkumo, nei ko. Apskritai kaip žaidimas, tai atrodo geriausias survival horroras nuo Resident Evil 4.

Redagavo Natt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Dead Space pasirodė gan lengvas, palyginus su kitais survival horrorais. Na, ant easy tai tikrai jau bet kas gali pereiti, nes man normal kolkas jokių problemų. Nei šovinių trūkumo, nei ko. Apskritai kaip žaidimas, tai atrodo geriausias survival horroras nuo Resident Evil 4.

Ant normal tikrai lengva zaisti, bet kai pereini atsirakina dar vienas sudetingumo lygis - insanaty.

ir zaidi su ta pacia amunicija kaip ir baigei praeita sayki.

pradejau zaist ant hard, bet pajieskojas info apie ji supratau kad tas nieko neduoda, o zaidziant ant medium seife prikauptos amunicijos ir helf packu atsargos tikrai pravers zaidzaint ant sunkiausio lygmens.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant normal tikrai lengva zaisti, bet kai pereini atsirakina dar vienas sudetingumo lygis - insanaty.

ir zaidi su ta pacia amunicija kaip ir baigei praeita sayki.

pradejau zaist ant hard, bet pajieskojas info apie ji supratau kad tas nieko neduoda, o zaidziant ant medium seife prikauptos amunicijos ir helf packu atsargos tikrai pravers zaidzaint ant sunkiausio lygmens.

Nepamenu tiksliai, bet kai žiūrėjau kažkurią video apžvalgą, tai ten minėjo, kad New Game+ nepasilieka nei upragade'ai, nei šiaip kitos atsargos. Kaip kad ir RE4, į kitą sudėtingumo lygį persikelti savo ginklų negalima... kas šiek tiek nuvilia. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiauriai užkabino,idomus grafika geras viskas puiku o svaurbiausia kad labai idomu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepamenu tiksliai, bet kai žiūrėjau kažkurią video apžvalgą, tai ten minėjo, kad New Game+ nepasilieka nei upragade'ai, nei šiaip kitos atsargos. Kaip kad ir RE4, į kitą sudėtingumo lygį persikelti savo ginklų negalima... kas šiek tiek nuvilia. :D

Kazkaip netikiu, gal tada pasakysi kaip gaut achievementa kur reik upgradint visus ginklus, nes nera tiek power nodu ir pinigu kad galetum viska uzpildyt viena karta perejus.

Man liko 1 chapteris, ir tai as upgradines 1 ginkla ir visa equipmenta. Pabaigoj susipirksiu visus ginklus pradejas zaisti is naujo juos pradesiu upgradint, dar puse achievemantu liko atrakint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.