Pihas

Naujo PSP modelio fotkė

Rekomenduojami pranešimai

? o tai kur anksciau buvo galima naudotis?

kolkas wienintelis pakeitimas ishvaizdoj yra kazkokia maza skilute prie VOL+ mygtuko is desines jam

ir jeigu cia wisos naujienos apie ji.. tai net neapsimoka pirkt.. slimas bus (kai sitas atsiras) geresnis kaina/kokybe atzvilgiu... speju slimo kaina turetu krist iki kokia 350~ nes 170 baksu gaunas apie 430 taip grubiai imant

padidinus foto matomas mazas pasikeitimas dizaine, wistiek nieko svarbaus.. ir jeigu tas psp dar palengves tai ji nupus tuoj kai koki lapa.. ir tai dabar 100-kazkiek gramu sveria man atrodo

ta skilute tai mikrafas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip suprantu tai pagaliau pakeite on/off mygtuko vieta. -_- seniai to reikejo.

O siaip tai menki cia pakitimai,smagu tik,kad galima bus lauke esant saulej lost. Bet mano nuomone jau geriau dirbtu prie nauju zaidimu kurimo,o ne minimaliai tobulintu konsole.

Redagavo karalaitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) kaip man palengvejo kai suzinojau kad nieko labai jau gero neikiso i psp 3000 dabar galesiu toliau ciauktis katik nusipirktu psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gryna nesamone, neturi ka veikt tai ir galvoja kaip is zmoniu pinigus istraukt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suprantu tai pagaliau pakeite on/off mygtuko vieta. :D seniai to reikejo.

O siaip tai menki cia pakitimai,smagu tik,kad galima bus lauke esant saulej lost. Bet mano nuomone jau geriau dirbtu prie nauju zaidimu kurimo,o ne minimaliai tobulintu konsole.

kuo tau on/off mygtukas neitiko?

manau kad cia irgi, gal kompanijai truksta biudzeto naujiems tyrimams/tobulinimui tai dabar prastums toki "papildyma"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiktai idomu kaip bus suatrisimu,kazint pandora veiks,manau jau bus istaise sia klaida :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man asmeniskai power mygtukas toje vietoje nemaiso. o del atrisimo tai gali reiketi siek tiek palaukti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas mygtukas labai nepatogioje vietoje ir kartais netycia gali isjungt PSP.

Ir cia ne as sugalvojau sita dalyka,daug kas tuo skundziasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas mygtukas labai nepatogioje vietoje ir kartais netycia gali isjungt PSP.

Ir cia ne as sugalvojau sita dalyka,daug kas tuo skundziasi.

Jeigu ji tik staigiai stumteli psp pereinai miego rezima ir paspaudes ijungti grazins kur buvai pries tai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wow netycia ishjungti man nevisada pavyksta ji ishjungti kai to noriu :lol: nes reikia mygtuka iki galo uzstumt psp beveik metus turiu ri dar nekarto nera buve tokio bairio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wow netycia ishjungti man nevisada pavyksta ji ishjungti kai to noriu ;) nes reikia mygtuka iki galo uzstumt psp beveik metus turiu ri dar nekarto nera buve tokio bairio

Man taip buvo pirmom dienom kai turejau psp :lol: ir siaip kad isjungti reikia ne iki galo uzstumti o laikyti isjungimo mygtuka "uzstumus" Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.