Catatat

Xbox360 su 23" Tv

Rekomenduojami pranešimai

23 colių TV ? Net negalvojau, kad kas nors tokius perka, nes monitoriai tokių dydžių eina.. Tai gerai, tu nori, kad gerai atrodytų, ar kad būtų malonumas lošt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats toki naudoju, tai vaizdas super (HDTV 1366 x 768 5000:1 Samsung) :huh:

P.S Pataupyk ant normalus, nes uz tokia kaina gali nebloga 32 nusipirkt :huh:

Redagavo zerodanis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane Philips 42PFL7433D/12 ir va turiu problema, jame yra VGA iejimas ... bet pajungus per ji konsole nieko nerodo kame gali but reikalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Interneta raso kad yra HDMI jungktis tai tu per ja ir junk o jeigu konsole be HDMI jungties tai tada junkis per SCART.

Redagavo Sniper12369

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Interneta raso kad yra HDMI jungktis tai tu per ja ir junk o jeigu konsole be HDMI jungties tai tada junkis per SCART.

o kam tada tas VGA ... pas mane iseina "tulpes" ir VGA ... tas vga netinka telikui ?

HDMI jungty nusipirkau

te tiesiog HDMI laidas ir optikai vsio daugew nieko ner reik kad pati konsole turetu HDMI

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kam tada tas VGA ... pas mane iseina "tulpes" ir VGA ... tas vga netinka telikui ?

HDMI jungty nusipirkau

te tiesiog HDMI laidas ir optikai vsio daugew nieko ner reik kad pati konsole turetu HDMI

VGA yra skirtas sujungti monitoriu su konsole. Jeigu tavo konsole nepalaiko HDMI tai turi buti su scart jungtim o tas laidas su scart turejo buti konsoles pakuoteje .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu kodel nei vienas nesvarsto apie komponentine jungti? Tik HDMI VGA ir SCART (aisku scart is kart atkrenta nes yra s*****).

Del VGA tai kam sita naudoti su xboxu jei PC geriau pajungti, o xboxa per komponentus.

O su HDMI ir taip vikas aisq, just plug ant play. (jei xboxas tokia junkti turi)

PS. tv jau geriau didesni pirkt, jau kaip minimum 32", HDready jau kainos neturi.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu kodel nei vienas nesvarsto apie komponentine jungti? Tik HDMI VGA ir SCART (aisku scart is kart atkrenta nes yra s*****).

Del VGA tai kam sita naudoti su xboxu jei PC geriau pajungti, o xboxa per komponentus.

O su HDMI ir taip vikas aisq, just plug ant play. (jei xboxas tokia junkti turi)

komponentiniu laidu shema reik gaut tada

gal turi ... vistiek nedasyla man kuo skiresi VGA inputas na teliku nuo vga inputo an PC moniko

paprotykit mane durniu ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

komponentiniu laidu shema reik gaut tada

gal turi ... vistiek nedasyla man kuo skiresi VGA inputas na teliku nuo vga inputo an PC moniko

paprotykit mane durniu ...

ka tokia? taigi jungtis Component 3 tulpes, raudona melina ir zalia.

ir is xboxo eina tokios tulpes, sujungi ir tas pats kas HDMI. Ant HD ready skirtumo nepajusi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka tokia? taigi jungtis Component 3 tulpes, raudona melina ir zalia.

ir is xboxo eina tokios tulpes, sujungi ir tas pats kas HDMI. Ant HD ready skirtumo nepajusi.

as gi minejaus, kad pas mane 7 serijos 42 coliu telikas

jis Fuul HD

zodziu viskas aisku :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.