blindside

Fatal Frame IV: The Mask Of The Lunar Eclipse

Rekomenduojami pranešimai

BLINDSIDE kaip visuomet tavo aprasymai lb geri taip ir toliau ;) o zaidimas atrodo baisus :) daugiau nk nepridursi jauciu reik bent pirma daly prisiverst palosti o tas wii tai nesamone tikrai net nelaikau kad tai normali konsole kazkox isigymimas konsoles :P nes topo kiek skaiciau laikos sita konsole nextgen ar kazkas pan ... bet grafika tokia pats kaip ps2 tai cia skaitos kaip nextgen kad judesiais valdoma ar kaip ? :P

Nevaryk tu taip ant wii, kosole tikrai gera, unikali. Svarbu zaidimuose ne tik grafiga, bet ir visas experience. Dabar gi ir ps3 ir xbox bandys megdzioti wii. Be to, wii lengviausia nulauzti :thumbsup4:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

nelengviausia bet ner sunku, beto uz ps2 geresne grafika, ps2 is praejusios kartos buvo prasciausia tada gc ir tada xboxas, wii yra overclocked gamecube, tiesiogiai kalbant, + normal mapai kuriuos sunkiai nesioja ir tik high voltage games pasidare varikli normalu kuris veikia su next gen grafika bet tai ten nk blatno.
Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Whaaaaaa! English patch !?

O aš dar net Wii neturiu, jau buvau apsiraminęs, bet dabar jau ..blah. Verksiu.

Na žodžiu nieko jau nebepadarysi. Wii mane nugalėjo. Per daug gerų žaidimų ji turi .. visus mano favoritus. Teks pirkti ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jau taip,eh gaila negalejo isleist ir ps2 porto,ar net kokio PSP.visada i Wii portus ziurejau skersai,bet silent hill portas mane suzavejo tikrai.jei galetu but tokiu portu daugiau,nereiktu ir pacio wii pirkt del keliu zaidimu.visi ff ant ps2 tiesiog blizgejo,tiek vizualiai,tiek garso galimybem,nzn grafikos jau geresnes ir nereik tokiam tikram horror kaip sis,ir wii ta puikiai irodo.nagi laisvai galejo padaryt ir ps2 porta...senasis ps2 vis dar tvirtai islieka horroru karalium.tikru horroru,o ne shooteriu kokiu ten.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jau taip,eh gaila negalejo isleist ir ps2 porto,ar net kokio PSP.visada i Wii portus ziurejau skersai,bet silent hill portas mane suzavejo tikrai.jei galetu but tokiu portu daugiau,nereiktu ir pacio wii pirkt del keliu zaidimu.visi ff ant ps2 tiesiog blizgejo,tiek vizualiai,tiek garso galimybem,nzn grafikos jau geresnes ir nereik tokiam tikram horror kaip sis,ir wii ta puikiai irodo.nagi laisvai galejo padaryt ir ps2 porta...senasis ps2 vis dar tvirtai islieka horroru karalium.tikru horroru,o ne shooteriu kokiu ten.

wii turi su savo low end hw pliusa, kad ten ner kur plestis grafiskai jie privalo gamint sudominanti geima kitaip, ty garsas, bei story su gameplayium.

todel ir pasiekia tokiu kartais neblogu geimu, ir kartais fucking insane like no more heroes ; 1 ; 2 ;] beto dar GC palaikymas geras dalykas. sh tai tikrai buvo neblogas ;] nera lieva bet ten tie vaikiski geimai kur ant pc ima 50 mb max tai nervina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abejoju ar portas jau toks geras būtų. Žaidimai kurie yra kuriami grynai tai konsolei kažkaip pasižymi didesne kokybe.

Ir aišku Playstation tikrai galėjo išnešti tokią grafiką kaip matome Fatal Frame IV. Jeigu išnešė Final Fantasy XII, Shadow of Colossus, God of War ir t.t tai jau su Fatal Frame tikrai nebūtų problemų, bet ką jau ir padarysi .. dauguma kūrėjų pamiršę PS2 ... tiktai ATLUS dar kažką sukuria kartas nuo karto kaip Persona IV ar Devil Summoner II.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra patchas ishkart siustis intergruotas i zhaidima...zhaidimas tikrai geras, jau gal esu 3 ar 4 chapteri lygtais ;) tikrai buvo vietu, kur gerokai ishgasdino, bejej jei nezinot, zhaidima rezhisavo Suda51 (killer 7, no more heroes 1 &2) maladiec zmogus, shis jo darbas irgi vertas didelio demesio ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.