Maldaxas2000

Unable to read disc

Rekomenduojami pranešimai

Naudojausi gidu "Kaip diegti PS2 programas į atminties kortelę?" ,pacioje pradzioje kai tik isirasiau i CD .bin failo turini,tada idejau i PS2 ir man raso juodam "ekrane Unable to read disc".Kame problema?

Rasiau i Verbatim CD,ir kartojau visa veiksma bandydamas su dveim diskais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu pirmiausia klausimas: ar tavo ps2 konsolė yra čipuota?

Aš pats esu pasidaręs tą uLaunchELF programą ir man viskas veikia, naudojausi gidu įsirašiau į cd ir viskas puikiausiai veikia, čia jau pats kažkokias klaidas darai (:

Gal kai išsaugoji failą .bin formatu tada pabandyk su kokiu Nero įrašyt "Burn Image To Disc" funkcija.

Arba su alcohol 120 pasiskaityk čia --- > http://www.playmanija.net/various/p2005_ac...05_glossaryid/4

Čia dar neaišku, gal čia išvis problema ne įrašyme, pats klaidą kažkokia padarai gal (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viska pagal mane dariau gerai,naudojausi playmanijos gidu,bet kazkas buvo blogai.Problema issprendziau tokia programa "Elf to Bin/Cue".Ir is karto uLaunchELF pasileido puikiai.Mano konsole yra cipuota,bet nzn kokiu cipu,kad nepaleidzia programu is memory cardo.Bet diskus skaito visus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.