Gamet

Parasykit linku

Rekomenduojami pranešimai

pirma parasyk 50 pranesimu ir pakvietimu prasyk tik tam skirtoje temoje !!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau juodos kates geriausios tik kad tas ratio tai labai levai

buvau as tose katese ir man nieko nebuvo geriau ten,labai puikiai viskas is mininovos ar torentscan eina ,kates nieko man negeriau,nebesilankau jau jose,viska randu cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Papriestarausiu.

Black-Cats'e daug senesniu zaidimu, ka gana sudetinga rast atviruose tracker'iuose.

Dar didziulis BC pliusas "Request" sekcija, kur gali uzsiprasyt ko tau reikia ir tikrai anksciau ar veliau kas nors imes.

Na ir siunciasi greiciau...

Va prisireike man RE4, uzsistaciau is Mininova'os, tai ant 3-4 kb/s vilkosi, nors ir rase, kad 11 seed'u.

Kokia valanda kita palaikiau, isjungiau, nuejau i BC ir parsipuciau vidutiniskai ant 80-100 kb/s.

Taip kad...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Papriestarausiu.

Black-Cats'e daug senesniu zaidimu, ka gana sudetinga rast atviruose tracker'iuose.

Dar didziulis BC pliusas "Request" sekcija, kur gali uzsiprasyt ko tau reikia ir tikrai anksciau ar veliau kas nors imes.

Na ir siunciasi greiciau...

Va prisireike man RE4, uzsistaciau is Mininova'os, tai ant 3-4 kb/s vilkosi, nors ir rase, kad 11 seed'u.

Kokia valanda kita palaikiau, isjungiau, nuejau i BC ir parsipuciau vidutiniskai ant 80-100 kb/s.

Taip kad...

na papriestarauciau,aisku buna kad daug seedu bet siuncia letai,tokio tai nesiunciu,nes buna kiti pasirinkimai,bet visad randu ko reikia,ir vidutiniskai pucia 20 - 150 kb/s ,o request gal ir gerai,bet as visad jei ko uzsimanau taiman to reikia ta diena rast,nes po savaites jau nebesinores,todel visad randu tada kai ieskau,o kita diena randu jau kazka naujo,del senesniu zaidimu tai nzn gal as ju tiesiog neieskau,nes jau nelabai zinau ka dar man cia atsisiuntus,nes siunciu tik o nezaidziu paskutiniu metu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:):):)

Va del to "siunciuosi, bet nezaidziu", tai ir pasmane tas yra... :)

Tokia kaip manija jau gaunasi... Del to daznai ir prisireikia kokio senesnio, kad kokia kolekcija papildyt! O zaist... Tai kazkaip vis reciau ir reciau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.